Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

na tu su raštu visai nedraugauji, bet tenka tave čia pakęsti biggrin.gif
Graži moteris, turinti skonį, gražiai atrodys tiek su suknele, tiek su kelnėmis. Savo trūkumus žinanti moteris irgi mokės juos apeiti, o tvirtinti, kad sukenlės - moteriška, o kelnės - ne , yra tiesiog nesąmonė.
Atsakyti
Man pvz suknele yra tikrai moteriskiau,
Bet mes neprivalome visur buti 100 proc moteriskos
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 14, 13:13)
Man pvz suknele yra tikrai moteriskiau,

O aš esu mačiusi moterų labai moteriškų su kelnėmis ir nelabai moteriškų su sukenelėm smile.gif
va va, tas žūtbūtinis siekis būti moteriška, man atrodo keistas-niekada apie tai nesusimąstau rengdamasi, niekada. Niekada neieškau būdų tapti ar atrodyti moteriška.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 14, 13:18)
O aš esu mačiusi moterų labai moteriškų su kelnėmis ir nelabai moteriškų su sukenelėm smile.gif
va va, tas žūtbūtinis siekis būti moteriška, man atrodo keistas-niekada apie tai nesusimąstau rengdamasi, niekada. Niekada neieškau būdų tapti ar atrodyti moteriška.

As tu klasikiniu kelniu, placiu, nelabai megstu. Turiu dzinsus paprastus ir uztenka. Nezinau ar su jais moteriska (jeigu vyras megsta tavo uzpakaliuka, tai busi jam moteriska 🤭), bet man jie del patogumo.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 14, 13:22)
As tu klasikiniu kelniu, placiu, nelabai megstu. Turiu dzinsus paprastus ir uztenka. Nezinau ar su jais moteriska (jeigu vyras megsta tavo uzpakaliuka, tai busi jam moteriska 🤭), bet man jie del patogumo.

Aš į darbą turiu su kantu, trumpintas, labai fainos, jei dar netingiu ir į kulniukus įsispiriu-išvis saldainis, o jei kažkur eiti, tai džinsai, aišku.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 14, 13:08)
na tu su raštu visai nedraugauji, bet tenka tave čia pakęsti biggrin.gif
Graži moteris, turinti skonį, gražiai atrodys tiek su suknele, tiek su kelnėmis. Savo trūkumus žinanti moteris irgi mokės juos apeiti, o tvirtinti, kad sukenlės - moteriška, o kelnės - ne , yra tiesiog nesąmonė.

niekas nesako,kad kelnes nemotersika, suknele moteriska, visokiu yra kelniu ir visokiu sukneliu,bet sakau, suknele - moteriskiau, puosniau, graziau tai paciai moteriai su tais paciais trukumais ar privalumais.

pacios kelnes nu niekad nebus puosnu, nebent pridesim puosnias bliuzeles, aksesuarus ir t.t. visgi ir puosiames dazniausiai sukenlem del to.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 14, 13:13)

niekas to ir neteigia, visai nebuvo jokio privalo aplamai.Kalba apie atrodyma, o ne kas ka turi daryti.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 14, 13:18)

tai moteriska moteris aisku ir sukelnem atrodys moteriska, logiska gi biggrin.gif bet kuri nemoteriska, su kelnem is vis gali atrodyti, kaip berniukas biggrin.gif graziam zmogui viskas grazu, negrazus ar netobulas, jau turi viska gerai apgalvoti, ka paslepti, ka paryskinti biggrin.gif

Dar karta niekas nesneka apie sieki ir dar zudbutini, snekam apie atrodyma, grozi, o lai daro visos kaip nori. As kai rengiuosi mastau, kas man patinka siandien, kokiso spalvos, stilius, kaip as sau atrodau grazi ta diena, su kuo geria jauciuosi.

man asmeniskai garziau moteris su suknutem, sijoneliais, ilgais ir trumpais, kaip kuriai patinka, kai kurios grazu ir su kelnem, bet jau reciau, jei iseini i miesta, matai, tikrai daugumai verciau butu vaikscioti su suknelem, ne kelnem, o ar ypac aptemtom biggrin.gif kaip vienas vyras sake, nejau jos neturi veidrodziu namie pamatti kaip is nugaros atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Negražu, kai riebalų rinkės liula virš kelnių, bet lygiai taip pat negražu, kai jos liula iš prigludusios suknelės.
Atsakyti
sutinku dėl pasijautimo elegantiškiau ir moteriškiau su suknele. Pvz. sėdantis/atsisėdus, su kelnėm galima ir prasiskėsti, vyriškai daugiau atsisėsti, o su suknele jau koreguojamės, sėdam kaip princosos biggrin.gif
bet visgi, jei moters kojos pvz. labai kreivos, kūdos nežmoniškai, nu būna juk tokių, tai su suknele ar sijonu atrodys baisiai ir nors ant galvos stokis, baisiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 14, 13:47)
Negražu, kai riebalų rinkės liula virš kelnių, bet lygiai taip pat negražu, kai jos liula iš prigludusios suknelės.

Tai va butent suknele galima siek tiek platesne uzsideti, o kelnes visda visa ta grozi isryskins biggrin.gif
Dauguma vyresniu moteru turi sioki toki pilvuka ir retai grazu stangru uzpakaliuka ir jei su suknele atoro gana garziai su kelem jau visai ne kaip, zinoma bunai ir platensiu kelniu ir su aukstu liemeniu, laimei dabar sugrizo i mada, bet kaip bebutu sutinkama suknele daugiau ka galima paslepti biggrin.gif

O va vyrukai su kelnem tai super graziai atrodo ypac sedimoji dalis lotuliukas.gif nu bet aptemptu diznsu ant vyru irgi nesinori matyti, nu man tai jau nelabai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 14, 13:50)
sutinku dėl pasijautimo elegantiškiau ir moteriškiau su suknele. Pvz. sėdantis/atsisėdus, su kelnėm galima ir prasiskėsti, vyriškai daugiau atsisėsti, o su suknele jau koreguojamės, sėdam kaip princosos biggrin.gif
bet visgi, jei moters kojos pvz. labai kreivos, kūdos nežmoniškai, nu būna juk tokių, tai su suknele ar sijonu atrodys baisiai ir nors ant galvos stokis, baisiai smile.gif

tikai taip, net judesiai kinta biggrin.gif
tai ilga suknele butent ir paslepia, ka nereikia matyti biggrin.gif su kelnem tokios moterys dar baisiau atrodo, viskas isiryskina biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 14, 14:02)
tikai taip, net judesiai kinta  biggrin.gif
tai ilga suknele butent ir paslepia, ka nereikia matyti  biggrin.gif su kelnem tokios moterys dar baisiau atrodo, viskas isiryskina  biggrin.gif

taip, tada tik ilga variantas
Atsakyti
Grazu kai vyro uzpakaliukas issiryskina, jei jis grazus, kam tie bulviu maisai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 14, 14:18)
Grazu kai vyro uzpakaliukas issiryskina, jei jis grazus, kam tie bulviu maisai  rolleyes.gif

nu dauguma vyru turi grazius, aisku, buna kudi kokie tai jau ne kas biggrin.gif nemegstu uz tat kudu vyru biggrin.gif
Atsakyti