QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 13, 09:23)
<p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72482789" data-time="1565676510"><div><p>Jei būčiau tik mokslu tikėjus ir tik tuo, ką jie jau atrado, jau būčiau greičiausiai mirusi
</p></div></blockquote><p>Ironija tame, kad ant ezoterikos pasinese asmenys labai megsta moksla ir mokslininkus, bet selektyviai. Tik tada, kai reikia pagristi savo teiginius, panaudoti mokslo atrastus reiskinius ir pan. Isverciat viska kaip patogu ir ignoruojat, kas jums netinka.
</p>
tai kad tame ir esmė, kad negalima grįsti svetimiems
tai yra vidinis dalykas, vidinė dovana, kurią gauna ne visi. Dabar labai įprasta medituoti ir tai jau net nelaikoma ezoterika (turbūt?). Medituoja, medituoja žmonės, atsipalaiduoja, bet ne visi išmedituoja tą patį, supranti? Vieniems duota daugiau, kitiems mažiau. Vienas medituodamas nusiims tik paprastą stresiuką, kitas medituodamas gali išsispręsti savo reikalus realybėje ir į ateitį dar plius. kaip tą įrodyti? Na nebent tik savo gyvenimu, kai jis patampa sėkmingesnis, kai eini viršum, kai jauti, kad net paskutinę minutę tau yra palikta vieta, nors anksčiau jos nebūtų palikta. Ir t.t. ir pan.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 13, 09:28)
Tiket dievu, tai kaip tiket santuoka (ji reiksminga tiek, kiek pats suteiki jai reiksmes), kaip manyt kad visis durniai (durniais netampama del to, kad kazkas taip apie juos mano), ir tt
Juolab, kai krikstijama "nes taip reikia", o ne is nuosirdaus tikejimo, tai cia isvis butaforija.
nebent papuolei pas butaforinį kunigą, kuriam visiškai dzin buvo
bet tokių vienetai, manau
čia tas pats kaip sakaui, stovėti po lietumi, peršlapti, bet sau ir kitiems teigti: aš sausas, aš sausas, aš sausas