Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 13, 09:11)
Tai neadekvatus teiginys, nes subjektyvus.
Sakyciau mokslo galimybes yra labai ribotos.

Milžiniškos galimybės nereiškia, kad neribotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 13, 09:12)
Milžiniškos galimybės nereiškia, kad neribotos smile.gif

"Milziniskos" deja yra subjektyvus teiginys, kuris visai nee moksliskas, o tinkamas kokiai propogandai
Atsakyti

Tai neadekvatus teiginys, nes subjektyvus.
Sakyciau mokslo galimybes yra labai ribotos.

As lyginu su tuo, kas buvo anksciau. Nereikia net labai toli eiti. Pamenu diskusija su savo vadovu, tai kazkokia uzduotis, kuri dabar trunka 10 min, ajo jaunystes laikais urtrukdavo pusdieni. :)

Atsakyti

Jei būčiau tik mokslu tikėjus ir tik tuo, ką jie jau atrado, jau būčiau greičiausiai mirusi smile.gif

Ironija tame, kad ant ezoterikos pasinese asmenys labai megsta moksla ir mokslininkus, bet selektyviai. Tik tada, kai reikia pagristi savo teiginius, panaudoti mokslo atrastus reiskinius ir pan. Isverciat viska kaip patogu ir ignoruojat, kas jums netinka.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 13, 07:57)
norėtum; ar lyja lietus tik todėl, kad tiki jo lyjimu? jei netikėtum nelytų? biggrin.gif
veikia, žmogui neapsimoka būti vienam, be egregorų, nesaugu visiškai būtų smile.gif todėl mažiau cypauk prieš Visatos jėgas, o padėkok, kad padeda

Tiket dievu, tai kaip tiket santuoka (ji reiksminga tiek, kiek pats suteiki jai reiksmes), kaip manyt kad visis durniai (durniais netampama del to, kad kazkas taip apie juos mano), ir tt
Juolab, kai krikstijama "nes taip reikia", o ne is nuosirdaus tikejimo, tai cia isvis butaforija.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 13 rugpjūčio 2019 - 08:29
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 13, 09:17)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="IDOMUCIA" data-cid="72482794" data-time="1565676703"><div><p>Tai neadekvatus teiginys, nes subjektyvus.
Sakyciau mokslo galimybes yra labai ribotos.</p></div></blockquote><p>As lyginu su tuo, kas buvo anksciau. Nereikia net labai toli eiti. Pamenu diskusija su savo vadovu, tai kazkokia uzduotis, kuri dabar trunka 10 min, ajo jaunystes laikais urtrukdavo pusdieni. smile.gif
</p>

Turėjom trumpai vadovę iš tų laikų, tai ji meistrė dirbti darbą tris dienas, kai galima jį padaryti per pusdienį biggrin.gif Tai greit jos neliko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 13, 09:23)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72482789" data-time="1565676510"><div><p>Jei būčiau tik mokslu tikėjus ir tik tuo, ką jie jau atrado, jau būčiau greičiausiai mirusi vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Ironija tame, kad ant ezoterikos pasinese asmenys labai megsta moksla ir mokslininkus, bet selektyviai. Tik tada, kai reikia pagristi savo teiginius, panaudoti mokslo atrastus reiskinius ir pan. Isverciat viska kaip patogu ir ignoruojat, kas jums netinka.
</p>

tai kad tame ir esmė, kad negalima grįsti svetimiems smile.gif tai yra vidinis dalykas, vidinė dovana, kurią gauna ne visi. Dabar labai įprasta medituoti ir tai jau net nelaikoma ezoterika (turbūt?). Medituoja, medituoja žmonės, atsipalaiduoja, bet ne visi išmedituoja tą patį, supranti? Vieniems duota daugiau, kitiems mažiau. Vienas medituodamas nusiims tik paprastą stresiuką, kitas medituodamas gali išsispręsti savo reikalus realybėje ir į ateitį dar plius. kaip tą įrodyti? Na nebent tik savo gyvenimu, kai jis patampa sėkmingesnis, kai eini viršum, kai jauti, kad net paskutinę minutę tau yra palikta vieta, nors anksčiau jos nebūtų palikta. Ir t.t. ir pan.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 13, 09:28)
Tiket dievu, tai kaip tiket santuoka (ji reiksminga tiek, kiek pats suteiki jai reiksmes), kaip manyt kad visis durniai (durniais netampama del to, kad kazkas taip apie juos mano), ir tt
Juolab, kai krikstijama "nes taip reikia", o ne is nuosirdaus tikejimo, tai cia isvis butaforija.

nebent papuolei pas butaforinį kunigą, kuriam visiškai dzin buvo smile.gif bet tokių vienetai, manau
čia tas pats kaip sakaui, stovėti po lietumi, peršlapti, bet sau ir kitiems teigti: aš sausas, aš sausas, aš sausas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 13, 09:08)
Jei būčiau tik mokslu tikėjus ir tik tuo, ką jie jau atrado, jau būčiau greičiausiai mirusi smile.gif

Tai tavo karma baisiai blogoj padety, jeigu sitaip. Kuo gi buvai anam gyvenime? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 13, 09:38)
Tai tavo karma baisiai blogoj padety, jeigu sitaip. Kuo gi buvai anam gyvenime? biggrin.gif

nebe smile.gif aš jau savo užmokėjau smile.gif
nieko dykai nebūna
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 13, 09:35)

nebent papuolei pas butaforinį kunigą, kuriam visiškai dzin buvo smile.gif bet tokių vienetai, manau
čia tas pats kaip sakaui, stovėti po lietumi, peršlapti, bet sau ir kitiems teigti: aš sausas, aš sausas, aš sausas biggrin.gif

Nop. Cia tas pats kaip kliedesiuoti, jog lyja, kai is tikro saule sviecia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 13, 09:41)
Nop. Cia tas pats kaip kliedesiuoti, jog lyja, kai is tikro saule sviecia biggrin.gif

kvailutė tu, dūšelė be patirties dar smile.gif
nieko, gyvenimas išmokys biggrin.gif
Atsakyti
Petro imperatorienę gavot jau? koookia gera knyga, eina sau, na, bet to ir galima buvo tikėtis iš Sabaliauskaitės wub.gif
Atsakyti