Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 15:21)
aišku, kad nereiškia, bet kas iš to, kad nereiškia?
ar tu reiški savo nuomonę dėl kiekvieno įstatymo? yra įstatymų, kurie nekinta nuo to laiko, kai dar gimusi nebuvai. Ir ką, ar tai reiškia, kad tavęs ir nepaliečia visiškai?

Tau gal kuku? Tu teigi, kad as esu tikinti, nors niekas neklauses mane pakrikstijo?

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 12:26)
nepasakok tu pasakų, visos tiki, tik pačios to nesupranta. Krikšto antspaudėlius tai turi biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 19:32)
Tau gal kuku? Tu teigi, kad as esu tikinti, nors niekas neklauses mane pakrikstijo?

tu gali netikėti (tau taip atrodo), bet su jo (Christuso) antspaudais esi ir po jo tvarka esi nori tu to ar ne smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 21:08)
tu gali netikėti (tau taip atrodo), bet su jo (Christuso) antspaudais esi ir po jo tvarka esi nori tu to ar ne smile.gif

Nebesvaik, po niekuo as nesu vien del to, kad tevai nunese mane kazkur pakrapyt.
Kaip galima tiketi ir to nesuprasti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 23:27)
Nebesvaik, po niekuo as nesu vien del to, kad  tevai nunese mane kazkur pakrapyt.

"tikėti" ne ta prasme turėjau omeny, gal ne pilnai parašiau,
o ta, kad paženklinta vistiek esi ir to egregoro sukūry ir jis tave veikia nori tu to ar ne.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 23:31)
"tikėti" ne ta prasme turėjau omeny, gal ne pilnai parašiau,
o ta, kad paženklinta vistiek esi ir to egregoro sukūry ir jis tave veikia nori tu to ar ne.

Veikia tiek, kiek tiki jo veikimu.

O tu krikstyta? Jauciu, sakysi, kad ne (nes gi taves niekas neveikia biggrin.gif)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 12 rugpjūčio 2019 - 22:40
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 23:39)

O tu krikstyta? Jauciu, sakysi, kad ne (nes gi taves niekas neveikia biggrin.gif)

ji jau senai buvo sakiusi, kad nera krikstyta, jai pasiseke. O visiem kitiem aisku, gali tiketi, netiketi, bet agregorai tam tikri egzistuoja ir jei tevai vaika paveda vienam ar kitam, jis jo gyvenima veiks...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 12, 23:44)
ji jau senai buvo sakiusi, kad nera krikstyta, jai pasiseke. O visiem kitiem aisku, gali tiketi, netiketi, bet agregorai tam tikri egzistuoja ir jei tevai vaika paveda vienam ar kitam, jis jo gyvenima veiks...

Baisu ir pagalvot, kas tavo galvele veikia
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 23:27)
Nebesvaik, po niekuo as nesu vien del to, kad  tevai nunese mane kazkur pakrapyt.

Taip, kaip dažnai sexuoti, nesisaugoti, bet būti vaisingai.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 13, 00:07)
Baisu ir pagalvot, kas tavo galvele veikia

3 aukštieji.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 23:39)

norėtum; ar lyja lietus tik todėl, kad tiki jo lyjimu? jei netikėtum nelytų? biggrin.gif
veikia, žmogui neapsimoka būti vienam, be egregorų, nesaugu visiškai būtų smile.gif todėl mažiau cypauk prieš Visatos jėgas, o padėkok, kad padeda
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 13 rugpjūčio 2019 - 06:59

tai tas molisninkas, kur ikeliau jo video yra koks ezoterikas ir nesuvokia ka sneka, ar tu siek tiek atsilikusi nuo naujausio moklso ir uztrigusi kazkur viduramziuose?

As nuosirdziai nesuprantu kokiu budu tu atsirenki informacija. Apie skiepus cituoji Kiguoli, dedi video su kazkokiu plvotu ezoteriku, jei skaitai apie "moksla", tai butinai pseudoskiedalai, dabar pacitavai va sita zmogu:

"Lipton is generally considered someone who believes in pseudoscience and isn't highly regarded by the scientific community.

A 2010 publication asserted that Lipton remains on the sidelines of conventional discussions of epigenetics, basically ignored by mainstream science."

Tik dabar nepradek pasakoti, kad koki nors kita mokslininka 1600aisiais mokslo bendruomene irgi ignoravo. As paskutini karta pasisakysiu sita tema. Dabartiniai eksperimentai, mokslo galimybes yra milziniskos ir jei kas nors issisoka garsiais teiginiais, bet nesugeba ju irodyti, tai ir yra laikomas pseudomokslininku. Aisku, jis saunuolis, prirase knygu, pardave, uzsidirbo. Rasytu pagristus teiginius, niekam nebutu idomu.

Alia domiesi aukstosiomis materijomis, bet naudingiau butu paskaityti mokyklinius biologijos, fizikos, chemijos vadovelius.

Atsakyti
Jei būčiau tik mokslu tikėjus ir tik tuo, ką jie jau atrado, jau būčiau greičiausiai mirusi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 13, 08:57)
Dabartiniai eksperimentai, mokslo galimybes yra milziniskos

Tai neadekvatus teiginys, nes subjektyvus.
Sakyciau mokslo galimybes yra labai ribotos.
Atsakyti