Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 15:09)
O tu suvoki, kad tas pats žodis gali būti vartojamas ir taip, ir kitaip?...Na, bet mokykloje neišmokė, tai aš nemokysiu, nebent už tai mokėtum man biggrin.gif

nu niekaip niekas nepavaidntu vyruko meme, jie is kart pasiulytu i lova, naglu gal , ikyriu, nesusiprateliu, nu bet tik ne meme biggrin.gif
cia tau veinai tirkiausiai tokia reiksme susisviete, nes niekas niekad to nesiule biggrin.gif
osiaip dauguma vyru pasiulytu, jie butu atviri, lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 12, 15:36)
nu niekaip niekas nepavaidntu vyruko meme, jie is kart pasiulytu i lova, naglu gal , ikyriu, nesusiprateliu, nu bet tik ne meme  biggrin.gif
cia tau veinai tirkiausiai tokia reiksme susisviete, nes niekas niekad to nesiule  biggrin.gif
osiaip dauguma vyru pasiulytu, jie butu atviri,  lotuliukas.gif

ramiau rašyk, raidės šokinėja biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 12, 15:25)
Straipsniai apie tai, kad aptempti dzinsai sutrikdo kraujotaka mano poziuriu skirti nevisprociams. Tik visiski idiotai gali nesioti tiek suspaustus dzinsus, kad jiems kraujas neprateka. Cia panasiai kaip su istrukcijomis, kad kates mikrobangeje nedziovinti. Jei zmogus ant tiek bukas, jog uzspaus kraujagysles dzinsais ir toliau laimingas juos nesios, kol straipsnio apie tai neperskaitys, tai jam ir morka gali vaisinguma mazinti, nes jei ja isikisi i vagina, tada ten penis netilps.
</p>

o as kazkur kraujotaka miinejau? bigsmile.gif is kru ci ata kruajotaka isdyko? pati dazniausiai kazka susigalvoji ir su savim padiskutuoji lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 12, 15:38)
o as kazkur kraujotaka miinejau? bigsmile.gif is kru ci ata kruajotaka isdyko? pati dazniausiai kazka susigalvoji ir su savim padiskutuoji lotuliukas.gif

mokslininko bruožas biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 15:37)

jinai tau viską gražiausai išdėstė, taigi prieš tave laimėjo (kaip ir aš), tai natūralu, kad šoksta aukčiau, o tu pažemėje šį sykį 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 rugpjūčio 2019 - 14:40
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 15:37)

o tu nepastebi,kad pas tave irgi?

o jau apie minciu sokinejima tai patylesiu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 15:34)
na nors ką mes čia žmogų apvarėme? ji gi gal geriau žino, matomai mėmių ekspertė biggrin.gif

ir lingvistikos seksperte, man tai kavotis biggrin.gif as gi i svis sekso neturiu ir lietuviu kalbos nemokku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 12, 15:42)
o tu nepastebi,kad pas tave irgi?

o jau apie minciu sokinejima tai patylesiu  biggrin.gif
Papildyta:

ir lingvistikos seksperte, man tai kavotis  biggrin.gif as gi i svis sekso neturiu ir lietuviu kalbos nemokku  biggrin.gif

Tiesiog juokinga, kai melžėjos moko baleriną šokti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 15:43)

kompe tu gali būti bet kas, neuždrausta tai regis biggrin.gif nors vakar atsirado viena, kuri bando drausti
nelaimingas žmogus, humoro apleistas smile.gif
Atsakyti

o as kazkur kraujotaka miinejau? bigsmile.gifis kru ci ata kruajotaka isdyko? pati dazniausiai kazka susigalvoji ir su savim padiskutuoji lotuliukas.gif

Minejai aptemptus dzinsus. Esu ne viena straipsni spaudoje maciusi apie aptemptu dzinsu pavojus ir kaip kokia paaugle savo leskas bande suspausti, bet apalpo ir suprato, kaip negerai tie baisieji dzinsai. Durnumas negerai.

Tu dabar nueik i mano komentara, kuri atsakei ir paziurek ar as ten minejau dzinsus ir apskritai kelnes. Snekejau apie sijonus, tu persokai apie aptemptu dzinsu. Tai kaip suprantu, visi atsakinedami i tavo komentarus turetu grieztai sneketi tik tavo padiktuota tema. Tau sitas negalioja, ne? 

Vaisingumas yra gebejimas susilaukti palikuoniu ir su sijono ilgiu tai neturi nieko bendro.

pvz ,kad aptempti dzinsai, ypac su pazemintu liemeniu, kenkia vaisingumui ir sveikatai, tiek vyru, tiek moteru, pasisako jau ne vienas medikas, ir mokslinikas, kaip ir pvz thongs tipo triusikeliai, vadinasi rubai TURI ITAKOS, o detalizuoti kas kokia, jau kita sneka.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 15:43)

Nu ir as taip sakau, batsiuvys be batu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 12, 15:45)
>Tu dabar nueik i mano komentara, kuri atsakei ir paziurek ar as ten minejau dzinsus ir apskritai kelnes. Snekejau apie sijonus, tu persokai apie aptemptu dzinsu. Tai kaip suprantu, visi atsakinedami i tavo komentarus turetu grieztai sneketi tik tavo padiktuota tema. Tau sitas negalioja, ne? 

taip tu neminejai konkreciai dzinsu, minejai ruba- sijona, teigdama, kad visiskai neturi jis itakos vaisingumui, parasiau, kaip argumenta pvz su dzinsais ir triusikais, kad visgi RUBAI TURI ITAKOS SVEIKATAI IR VAISINGUMUI, ir parasiau, kad kokie kaip galima aiskintis, o ne durninti is esmes sita pasakyta nuomone. Todel tavo pasakymas sijonas(rubas) neturi itakos vaisingumus yra neteisingas.

as temos ir laikiausi gana griestai atsakinedama i tavo posta, jei sugebi logika sekti, kad jei yra rubai kurie kenkia sveikatai tailogiska yra rubai, kurie geriau sveikatai, nesutinki?

ir visgi kraujotaka tik vienas is faktoriu ir tikrai visi aptempti dzinsai, kurie yra normaliai aptempti, ne kokie perdetai trikdo ir ta pacia kraujotaka. Bet aptempti rubai turi ir daugiau zalingo poveikio, nei tik itaka kraujotakai. ir jei vadini visus su aptemptom kelniais nevisprociais, tai kiek matau dabar jjaunimo labai duag tokio nevisporciu vaidnasi....bet kaip bebutu jie visi tures sveikatos bedu del to...
net je irodytumk,kad aptemptos kelnes nedaro itakos kruajotakai, liktu visi kiti faktoriai , kurie kenkia ir is esmes mano pasakymas, kad rubai itakoja butu teisingas, tavo,kad neitakoja butu neteisingas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 rugpjūčio 2019 - 14:56
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 12, 14:31)
Vaisingumas yra gebejimas susilaukti palikuoniu ir su sijono ilgiu tai neturi nieko bendro.

gal ir uzsiuta pute tada netrukdo vaisingumui, nes teoriskai sperma galima su svirkstu suleisti.

Vaisingumas tai ne kazkoks teorinis sugebejimas, o visuma, kur svarbu tikimybiniai dalykai.

Be to pastojimo procese dalyvauja ne tik moteris. O jau tada sijonai, sugebejimai vyra sujaudinti, tiek kad jis prarastu kontrole ir nesugebetu pasisaugot tai tiesiog itakoja vaisinguma, kaip tikimybe pastoti.

APie pastojimus apvaisinat dirbtinai gal nediskutuosim, ten irgi juk vaisingumas
Atsakyti

gal ir uzsiuta pute tada netrukdo vaisingumui, nes teoriskai sperma galima su svirkstu suleisti.

Vaisingumas tai ne kazkoks teorinis sugebejimas, o visuma, kur svarbu tikimybiniai dalykai.

Be to pastojimo procese dalyvauja ne tik moteris. O jau tada sijonai, sugebejimai vyra sujaudinti, tiek kad jis prarastu kontrole ir nesugebetu pasisaugot tai tiesiog itakoja vaisinguma, kaip tikimybe pastoti.

APie pastojimus apvaisinat dirbtinai gal nediskutuosim, ten irgi juk vaisingumas

Gal tu paskaityk visu pirma, ka pats zodis reiskia.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 12, 18:17)
Gal tu paskaityk visu pirma, ka pats zodis reiskia.
</p>

gal tu suprask viena karta, kad ne viskas yra sausi apibrezimai gyvenime. Pvz yra pora abu vaisingi pagal medikus, vaiku nesusilaukia? negirdejusi? vaisingumas nera tik tai,kaip tu tai supranti. Be to tai kintantis dalykas, visu kintamuju net mokslninikai nezino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 12 rugpjūčio 2019 - 17:36