Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 15:09)
O tu suvoki, kad tas pats žodis gali būti vartojamas ir taip, ir kitaip?...Na, bet mokykloje neišmokė, tai aš nemokysiu, nebent už tai mokėtum man biggrin.gif

vartoti reiktų pagal dažniausiai vartojamą prasmę ir nebus bėdų
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 15:12)
vartoti reiktų pagal dažniausiai vartojamą prasmę ir nebus bėdų

Kas tau taip pasakė? Kontekstas svarbu, sakinio prasmė. Štai tu kalė. Bet vakar jis ilgai kalė vinį į sieną. Kuri reikšmė teisingesnė? smile.gif
Šis baras Senamiestyje labai populiarus. Šeimininkė ilgai baras, pamačiusi netvarką. Visą barą runkelių išravėjo. Mokslinio darbo baras įvertintas puikiai.
Tad kuri? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 13:44)
pala, ką čia suki dabar?
prie ko čia pasirinkimas kelių mėnesių ar metukų?

Apie kriksta. Dazniausiai tokio amziaus vaikus krikstija. Na ir vyresnius kiek. Manai, jie patys reiskia nuomone, nori ar ne sito?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 15:16)
Kas tau taip pasakė? Kontekstas svarbu, sakinio prasmė. Štai tu kalė. Bet vakar jis ilgai kalė vinį į sieną. Kuri reikšmė teisingesnė? smile.gif
Šis baras Senamiestyje labai populiarus. Šeimininkė ilgai baras, pamačiusi netvarką. Visą barą runkelių išravėjo. Mokslinio darbo baras įvertintas puikiai.
Tad kuri? smile.gif

tu nematai dar, kad klimpsti gilyn?
prie ko čia tai?
tai visiškai skirtingi žodžiai, tik besirašantys taip pat. O mes kalbame su tavimi apie vieną tą patį žodį ir dažnesnį vartojimą
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 15:19)
Apie kriksta. Dazniausiai tokio amziaus vaikus krikstija. Na ir vyresnius kiek. Manai, jie patys reiskia nuomone, nori ar ne sito?

aišku, kad nereiškia, bet kas iš to, kad nereiškia?
ar tu reiški savo nuomonę dėl kiekvieno įstatymo? yra įstatymų, kurie nekinta nuo to laiko, kai dar gimusi nebuvai. Ir ką, ar tai reiškia, kad tavęs ir nepaliečia visiškai?
Atsakyti

nu nu nu, tai sakyk iki galo, ko nutylai, klok pavyzdžius

Pavyzdziu esu davusi ne viena karta :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 15:21)
tu nematai dar, kad klimpsti gilyn?
prie ko čia tai?
tai visiškai skirtingi žodžiai, tik besirašantys taip pat. O mes kalbame su tavimi apie vieną tą patį žodį ir dažnesnį vartojimą

Och, vargeli tu, vargeli smile.gif nebedaryk sau gėdos, ne rtau ir tikrai ne man apie žodžius, jų vartojimą ir reikšmes kalbėti smile.gif
Atsakyti

pvz ,kad aptempti dzinsai, ypac su pazemintu liemeniu, kenkia vaisingumui ir sveikatai

Straipsniai apie tai, kad aptempti dzinsai sutrikdo kraujotaka mano poziuriu skirti nevisprociams. Tik visiski idiotai gali nesioti tiek suspaustus dzinsus, kad jiems kraujas neprateka. Cia panasiai kaip su istrukcijomis, kad kates mikrobangeje nedziovinti. Jei zmogus ant tiek bukas, jog uzspaus kraujagysles dzinsais ir toliau laimingas juos nesios, kol straipsnio apie tai neperskaitys, tai jam ir morka gali vaisinguma mazinti, nes jei ja isikisi i vagina, tada ten penis netilps.

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 15:24)
Och, vargeli tu, vargeli smile.gif nebedaryk sau gėdos, ne rtau ir tikrai ne man apie žodžius, jų vartojimą ir reikšmes kalbėti smile.gif

jei ne man, tai ir ne tau, teisingai parašei biggrin.gif tongue.gif jei supranti apie ką aš, žodžio reikšmių tyrinėtoja biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 14:56)
mėm|ė b. menkinamai apykvailis, lėtas žmogus, žioplys: Su tokiu mėme nesusikalbėsi. Tyli kaip mėmė.
čia bendram išprusimui. Prašom smile.gif
Papildyta:

o čia tuos daugiau kartų per tas dvi dienas, miegant atskirai, per savaitę? smile.gif

Tai kaip matai is zodzio reiksmes, meme tirkia nepasiulys sekso is karto biggrin.gif

o kas cia per sakinys?
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 12, 15:25)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72482465" data-time="1565610531"><div><p>pvz ,kad aptempti dzinsai, ypac su pazemintu liemeniu, kenkia vaisingumui ir sveikatai
</p></div></blockquote><p>Straipsniai apie tai, kad aptempti dzinsai sutrikdo kraujotaka mano poziuriu skirti nevisprociams. Tik visiski idiotai gali nesioti tiek suspaustus dzinsus, kad jiems kraujas neprateka. Cia panasiai kaip su istrukcijomis, kad kates mikrobangeje nedziovinti. Jei zmogus ant tiek bukas, jog uzspaus kraujagysles dzinsais ir toliau laimingas juos nesios, kol straipsnio apie tai neperskaitys, tai jam ir morka gali vaisinguma mazinti, nes jei ja isikisi i vagina, tada ten penis netilps.
</p>

nusišneki.
Eilinis žmogus nesusimąsto dėl daug ko, nors katė mikrobangėje čia aišku jau nesąmoningas pavyzdys šiuo atveju.
Eilinis žmogus jau gali turėti problemų su pvz. kraujotaka kojų venose, bet dar į tai neatkreipti dėmesio, jei kasdien kaip neapžiūrinėja savo kiekvieno kūno lopinėlio. Simptomų, kad būtent bloga kraujotaka kojose irgi gali nesuprasti. Ir užteks nusipirkti aptemptus džinsus, kad jie dar pablogintų padėtį ir jau sutrūkinėtų kraujagyslės ir tai taptų matoma plika akimi, nors iki to laikėsi iš paskutiniųjų ir nesimatė taip
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monteverte: 12 rugpjūčio 2019 - 14:33
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 14:57)
Is tavo paklodziu ilgio panasu, kad arba meluoji apie jo kasdieni grizima namo, arba jau atsibodai jam iki gyvo kaulo biggrin.gif

kokios paklodes kur siek tiek apisgraibyk ar pas okuliorist anueik lotuliukas.gif rasai uz mane daugiau gi biggrin.gif

as gi dirbu ir rasau cia, retai, kada parasau, kai nedirbu, o tu ka veiki per dienu dienas?kad vis cia ir cia sutinku bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 12, 15:32)
Tai kaip matai is zodzio reiksmes, meme tirkia nepasiulys sekso is karto  biggrin.gif

o kas cia per sakinys?

na nors ką mes čia žmogų apvarėme? ji gi gal geriau žino, matomai mėmių ekspertė biggrin.gif
Atsakyti