Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 12, 14:48)
o irodyti gali? ar yra koks mokslinis tyrimas del to? ar cia tik tavo skiedalai?

pvz ,kad aptempti dzinsai kenkia vaisingumui ir sveikatai, tiek vyru, tiek moteru, pasisako jau ne vienas medikas, ir mokslinikas, kaip ir pvz thongs tipo triusikeliai, vadinasi rubai TURI ITAKOS, o detalizuoti kas kokia, jau kita sneka.

Papildyta:

kodel graizia yra pasiule, pvz ar jus su vyru atiruose santykiuose, graziai atsakiau, kad ne  biggrin.gif bet tikrai normalus zmogus, paskui kulturingai bendravom...
o tu nepaklausi?  biggrin.gif

yra skirtumas, kur džinsai, pakeliantys kiaušių temperatūrą, kur tiesiog moterų kelnės smile.gif Nešiok sijonus iki pažaliavimo, jei nėr vaikų tai nėr.
Įdomus klausimas, kad paklausė ar atskiruose santykiuose. matyt , mato kažką daugiau, juk jūs išties beveik visą laiką atskirai.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 14:49)
Aha, elfu ir vaiduokliu. Puikiai suprantu biggrin.gif

ten apie tai buvo rasoma, ten tai zmones pamate?ar vel abydna, kad kiti kazka mato, o tu ne, taip bandai per patycias pasikelti savo saviverte?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 14:49)
Aha, elfu ir vaiduokliu. Puikiai suprantu biggrin.gif

bet tave žiauriai domina
ar jauti, kad jau n-tasis mėnuo eina, kai tu vis apie tai šneki? vis atgaivini ir atgaivini šią temą.
Gal laikas užsirašyti į kokius dvasinius mokymus jau? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 14:49)
tai kad kaip tik ne mėmė, o aktyvuolis iš karto prie sekso veda biggrin.gif
Montekrista, susivartei

Tokioms kaip tu tinka pisliai, bile įkišt smile.gif Kitoms reikia daugiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 14:51)
Tokioms kaip tu tinka pisliai, bile įkišt smile.gif Kitoms reikia daugiau smile.gif

jautri tema tau labai, kad iš karto taip puoli asmeniškai? teigingai Burbė sakė, kad baisena esi smile.gif
prie ko čia aš ir ko man reikia? kalba buvo, kad tu nesupranti kas yrta žodis mėmė ir apsijuoki jį vartodama. O seksas čia net ne prie ko. Prie ko tik pats žodis ir tavo nesupratingumas apie jį
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 14:50)
yra skirtumas, kur džinsai, pakeliantys kiaušių temperatūrą, kur tiesiog moterų kelnės smile.gif Nešiok sijonus iki pažaliavimo, jei nėr vaikų tai nėr.
Įdomus klausimas, kad paklausė ar atskiruose santykiuose. matyt , mato kažką daugiau, juk jūs išties beveik visą laiką atskirai.

tai ir sakau rubai turi itakos, kokios konrkeciai koks stilius, koks rubas kada kam, galima diskutuoti, o apsaukti trenka moteri, kuri gana aiskiai issake savo sveikatos pagerejimsu, pakeitus rubus, mazu maziausia kvaila.

Ne atskiruose, o atviruose, tam vyrui nebuvo kaip suzinoti is vis nieko apie mus su vyru, jis tik FB draugas, en gyvenime pazystamas,, klausimas buvo ne apeliuojant i tai, ka mano vyras dirba, o ar mes uzsiimaam seksu su kitais zmonem biggrin.gif NU me ssu vyru jauciu duagiau kartu nei jus su svaiskiais, kaip surpantu is jusu pagiezos lygio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 14:51)
bet tave žiauriai domina
ar jauti, kad jau n-tasis mėnuo eina, kai tu vis apie tai šneki? vis atgaivini ir atgaivini šią temą.
Gal laikas užsirašyti į kokius dvasinius mokymus jau? biggrin.gif

Gal pas tave galima uzsirasyti? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 14:53)
jautri tema tau labai, kad iš karto taip puoli asmeniškai? teigingai Burbė sakė, kad baisena esi smile.gif
prie ko čia aš ir ko man reikia? kalba buvo, kad tu nesupranti kas yrta žodis mėmė ir apsijuoki jį vartodama. O seksas čia net ne prie ko. Prie ko tik pats žodis ir tavo nesupratingumas apie jį

mėm|ė b. menkinamai apykvailis, lėtas žmogus, žioplys: Su tokiu mėme nesusikalbėsi. Tyli kaip mėmė.

čia bendram išprusimui. Prašom smile.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 12, 14:54)
tai ir sakau rubai turi itakos, kokios konrkeciai koks stilius, koks rubas kada kam, galima diskutuoti, o apsaukti trenka moteri, kuri gana aiskiai issake savo sveikatos pagerejimsu, pakeitus rubus, mazu maziausia kvaila.

Ne atskiruose, o atviruose, tam vyrui nebuvo kaip suzinoti is vis nieko apie mus su vyru, jis tik FB draugas, en gyvenime pazystamas,, klausimas buvo ne apeliuojant i tai, ka mano vyras dirba, o ar mes uzsiimaam seksu su kitais zmonem  biggrin.gif  NU me ssu vyru jauciu duagiau kartu nei jus su svaiskiais, kaip surpantu is jusu pagiezos lygio  biggrin.gif

o čia tuos daugiau kartų per tas dvi dienas, miegant atskirai, per savaitę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 12, 14:54)
NU me ssu vyru jauciu duagiau kartu nei jus su svaiskiais, kaip surpantu is jusu pagiezos lygio  biggrin.gif

Is tavo paklodziu ilgio panasu, kad arba meluoji apie jo kasdieni grizima namo, arba jau atsibodai jam iki gyvo kaulo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 14:57)
Is tavo paklodziu ilgio panasu, kad arba meluoji apie jo kasdieni grizima namo, arba jau atsibodai jam iki gyvo kaulo biggrin.gif

nu dzin, geriau sakyk, ar išbandėt ką iš testuko? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 12, 14:54)
Gal pas tave galima uzsirasyti? biggrin.gif

ne, aš tik gerus žmones imu biggrin.gif
tave siūlau juodiesiems elfams biggrin.gif

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 12, 14:56)
mėm|ė b. menkinamai apykvailis, lėtas žmogus, žioplys: Su tokiu mėme nesusikalbėsi. Tyli kaip mėmė.

prusk prusk
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 12, 15:08)
prusk prusk

O tu suvoki, kad tas pats žodis gali būti vartojamas ir taip, ir kitaip?...Na, bet mokykloje neišmokė, tai aš nemokysiu, nebent už tai mokėtum man biggrin.gif
Atsakyti