Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

[quote=given444,2019 08 11, 11:00]
Sveikos, mergynos !!!

Laba.
Kai parasei, kad
pas tave gime negyvas - suprarau. Neissidirbinesiu😶
Atsakyti

Monteverte, rasei, kad tau maistas tera gyvybes palaikymo forma ir nesveiki tie, kurie is to dar is malonuma jaucia. Pasirodo, maistas svarbu buvo visais laikais ivairiose kulturose, ir tai nieko blogo, kol tai nepakeicia kitu socialiniu veiksniu, o tik eina salia mirksiukas.gif
Be to ir pati kazkada rasei, jog gamini vyrui, nes nori kad jis butu sveikas, ir kad jis daro kitus dalykus, tai juk meiles ir dekingumo israiska, ar ne? smile.gif

https://m.delfi.lt/m...php?id=81925161

Čia kaip su sexu- kai kuriems nesveiki tie, kurie jaučia malonumą,  juk sexas tik giminei pratęsti 

Atsakyti

Be to ir pati kazkada rasei, jog gamini vyrui, nes nori kad jis butu sveikas, ir kad jis daro kitus dalykus, tai juk meiles ir dekingumo israiska, ar ne? smile.gif

Oi, ne veltui mūsų bočiai sakydavo,kad kelias į vyro širdį eina per skrandį.

Kokia šiandien puiki diena, gal ir ruduo bus toks?Nesupykčiau :wub:

Atsakyti

Sakydavo, nes vyrui patogu gi turėti žmoną, kuri jam gamina :) 

Joo,  diena super,  toks malonus nuovargis

Atsakyti

Sakydavo, nes vyrui patogu gi turėti žmoną, kuri jam gamina :)

Kaip ir mums, moterims patogu, kai yra  kas pasirūpina pirkiniais parduotuvėje ar mūsų mašiniuko technine būkle.

Šia tema galima diskutuoti be galo ir vieningos nuomonės neprieisime.

Aš, nors ir prasta kulinarė, bet bandau palepinti širdžiai mielus žmones kokiu nors skanumynu.Ir, kas keisčiausia man tai patinka.Senstu ar kurį galą?

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 11, 19:22)
Monteverte, rasei, kad tau maistas tera gyvybes palaikymo forma ir nesveiki tie, kurie is to dar is malonuma jaucia. Pasirodo, maistas svarbu buvo visais laikais ivairiose kulturose, ir tai nieko blogo, kol tai nepakeicia kitu socialiniu veiksniu, o tik eina salia  mirksiukas.gif

tai kad ji taip nesake unsure.gif

O siaip Mylimuke kokia sirse tave ikando, ko tu pire tos Montevertes kabinejiesi, juk pries kelis vos menesius tiek visko jos klausinejai? susikambalejai visai prie kitu besikabinedama ir iskraipinedama .....
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 11, 20:12)
Oi, ne veltui mūsų bočiai sakydavo,kad kelias į vyro širdį eina per skrandį.
Kokia šiandien puiki diena, gal ir ruduo bus toks?Nesupykčiau wub.gif

kazkodel nei vieno tokio laimingo atvejo nesu maciusi, kaip tik pazystu ne viena moteri, kuri skaniai gamindavo, maitindavo seima, vyra ir jau issiskyre... nerado matyt kelio i ta sirdi.. o kai yra meile tai ar su gaminimu ar be, ji ir lieka...vyrukai irgi ne ka prastesni virejai smile.gif

nebebus, nei graziu, stabiliu vasaru, nei rudenu, priraskit, oras bus makaluotas, bele koks, ir vis labiau permainingas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 11 rugpjūčio 2019 - 19:52

Kaip ir mums, moterims patogu, kai yra  kas pasirūpina pirkiniais parduotuvėje ar mūsų mašiniuko technine būkle.

Šia tema galima diskutuoti be galo ir vieningos nuomonės neprieisime.

Aš, nors ir prasta kulinarė, bet bandau palepinti širdžiai mielus žmones kokiu nors skanumynu.Ir, kas keisčiausia man tai patinka.Senstu ar kurį galą?

Taip, tik skirtumas tas, kad valgyt tai kasdien reikia gaminti :) plius anais laikais moterys labai retai turėdavo mašiniuką:)

Nesensti,  natūralu norėti pradžiuginti mylimus. 

Atsakyti

15 min.lt rašė apie moteriškaitę,  kuri kalba apie stebuklus atsisakius...kelnių

Vienas perliukų- kelnės blokuoja kairį smegenų pusrutulį nuo dešinio ar kažkaip 🤭🤭🤭

Atsakyti
QUOTE(given444 @ 2019 08 11, 12:00)
Sveikos, mergynos !!!
...ko priplepejot?
Norejau paklausti - kaip jusu grozybes vasara? Koblenze matuodamasi maudomuko virsu supratau kad mano krutine jau net nebe C... verysad.gif
O kai guliu aukstielninka - isvis svyra i sonus..jau seniai ... smile.gif
Zdz...priimk Given savo spanielio ausis,kaip viena supermama rase...
smile.gif
O jus - vasara- storejat,plonejat ..vasara prisikaupia jums nuo (lavon)saslyku ar kaip  tik ziema prie Tv kremtant cakes ir choc?
P.s. Cambalai neatsakineti - ji visad manekene.

Ech,grizau sianakt ir lietuvoj to pasigendu..rasiu maisymosi..juodukai..mulatai..auksti..zemi..spalvoti...su tatoos..ant moto...uzsieny miesto centre galiu istisai stebeti zmones einancius...visas pasaulio ivairove, alfa ir omega, prasisuka pries akis...
Zinoma, Lietuva nuo uzsienieciu influx paskestu, bet bet bet...

Laba smile.gif
tai dar daugiau nukūdai ar kaip čia tau taip? smile.gif
Aš visada vienodai, jeii taisyklingai valgau.
O aš skaitau, kad žmonės neturi taip maišytis. Pažiūrėk kas darosi, kaip dergiasi iš kitokių jau vien pvz. religijų. Net mūsų Lietuvoje, kur viskas prasidėjo nuo pagonybės, kur buvo prievarta žmonės krikštyjami, net šios dvi religijos kalasi iki šiol, o jei čia dar budistų, musulmonų ar kokių vudu prikviestum? Kaip tau draugiškai tilptų žmonės? O po to verkimai ,kad nužudė, išsprogdino, papjovė...

Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 11, 19:22)
Monteverte, rasei, kad tau maistas tera gyvybes palaikymo forma ir nesveiki tie, kurie is to dar is malonuma jaucia. Pasirodo, maistas svarbu buvo visais laikais ivairiose kulturose, ir tai nieko blogo, kol tai nepakeicia kitu socialiniu veiksniu, o tik eina salia  mirksiukas.gif

Kokią čia nesąmonę parašei? Rimtai tampi kaip C? Kuria prasme nesveiki? Psichai ta prasme? biggrin.gif
Aš taip tikrai nerašiau. Jei tu nori užduoti klausimą man, tai užduok tiesų, normalų klausimą, nes kai bandai išversti, kad tipo aš taip rašiau, tai žinok, kad tau nepasiseka, nes aš taip nerašiau, tu ne taip supratai
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 11, 20:51)

nu va, vėl atėjo protingas žmogus ir vėl patvirtino 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 11, 20:51)

O siaip Mylimuke kokia sirse tave ikando, ko tu pire tos Montevertes kabinejiesi, juk pries kelis vos menesius tiek visko jos klausinejai? susikambalejai visai prie kitu besikabinedama ir iskraipinedama .....
Papildyta:

kazkodel nei vieno tokio laimingo atvejo nesu maciusi, kaip tik pazystu ne viena moteri, kuri skaniai gamindavo, maitindavo seima, vyra ir jau issiskyre... nerado matyt kelio i ta sirdi.. o kai yra meile tai ar su gaminimu ar be, ji ir lieka...vyrukai irgi ne ka prastesni virejai smile.gif

nebebus, nei graziu, stabiliu vasaru, nei rudenu, priraskit, oras bus makaluotas, bele koks, ir vis labiau permainingas.

Eik tu pyzdum manes nekomentavus, neidomi man tavo nuomone ir tavo pamokslai, susikisk kur nesueina
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 11, 21:25)
Eik tu pyzdum manes nekomentavus, neidomi man tavo nuomone ir tavo pamokslai, susikisk kur nesueina

ko tokia pikta visgi?

nenori, neidomu, neskaitytk, labai paprasta internete, tai ne gyvenime biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 08 11, 12:00)
Ech,grizau sianakt ir lietuvoj to pasigendu..rasiu maisymosi..juodukai..mulatai..auksti..zemi..spalvoti...su tatoos..ant moto...uzsieny miesto centre galiu istisai stebeti zmones einancius...visas pasaulio ivairove, alfa ir omega, prasisuka pries akis...
Zinoma, Lietuva nuo uzsienieciu influx paskestu, bet bet bet...

Gal ir praverstu LIetuvai siek tiek uzsienieciu daugiau visur, ne tik didmiesciuose,bet ne tu kur atvaziuoja dirbti pigiau zu lietuvius, ne stau jau visai dugnas, normaliu issilavinusiu, kad atvaziuotu, butu saunu... aisku gal ne per daug, nereikia kad virstyu paciu lietuviu skaiciu, bet gal siek tiek zmones kazko pasimokytu, tie, kas taip ir neisvyko is savo baluciu biggrin.gif

Man ta is tikro idomu gyventi tarp iv tautu rasiu, smagu, kai vaikai turi daug draugu is visur, grazus ir idomus pasaulis ir panasus esam kazkuom ir skirtingi tuo paciu, kazkaip sava lietuvi visur pazysti, nors paziurejus atrodo kuom gi mes skiriames biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 11, 22:10)
ko tokia pikta visgi?

blogas sekmadienis jai buvo smile.gif
Atsakyti