Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

jei iš kokybiškų ingredientų, natūralus, tai tikrai nepasausins daugiau nei koks neaiškus gelis ar kad ir natūralus gelis
Atsakyti

Sausina muilas ir dar kaip.Veidą vakare po demakiažo prausiu su prausikliu.Kūnui kieto muilo nenaudoju,tik skystus prausiklius.Po dušo būtinai kūno kremą tepu.Mieste kietas vanduo.

Atsakyti
Gal kaip kieno oda ir kaip kas priprates. Man nesausina, mano vyras prausiasi tik su vaikisku muilu🤣, jam irgi nesausina. O sunus naudoja duso gelius, kazkius prausiklius. Man po tu visu prausikliu atrodo oda kazkokia plevele apsidengus.
O vandeni minkstint reikia filtrus statyt.
Dabar kazkas Vilniuj su vandeniu, raso kai kur nesvarus. Pogrebnojaus sunus ligoninej atsidure.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 09, 16:51)
Gal kaip kieno oda ir kaip kas priprates. Man nesausina, mano vyras prausiasi tik su vaikisku muilu🤣, jam irgi nesausina. O sunus naudoja duso gelius, kazkius prausiklius. Man po tu visu  prausikliu atrodo oda kazkokia plevele apsidengus.
O vandeni minkstint reikia filtrus statyt.
Dabar kazkas Vilniuj su vandeniu, raso kai kur nesvarus. Pogrebnojaus sunus ligoninej atsidure.

Ten gal tik pas juos name. Siaip Vilniuj gan geras ir bent man labai skanus. Nors senamiescio namuos tai bjaurus, gal del senu vamzdynu, nezinau.
Man kaip tik nuo muilo toks keistas jausmas, oda sausa net braukiant tokia neslidi atrodo, kaip per guma biggrin.gif labai tingiu daug peckeliotis su n oriemoniu, geriau geras prausiklis negu dar plius kremai tepalai.
Vissi neblogas atradimas lietuviska NIDA, maloni duso zele tokia, dantu pastos sudetis patiko.
Atsakyti

Kaip sako medikai- kietas vanduo-mikštos kraujagyslės.Labai išfiltruotas vanduo nėra gerai žmogaus sveikatai.Mūsų mieste naudojamas tik požeminis vanduo,jo kokybė viena iš geriausių LT.

Gaila mažiuko,juk privaloma užtikrinti vandens kokybęJuo labiau ir pinigai nemaži mokami.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 09, 14:08)
Nu ką,   lutukè,   apsipazorinai su savo perkėlos kainomis  biggrin.gif
Kadangi musu mašinos ilgis   5.2 metro ir kelte mes turim  atskira kajutę su maistu ir gerimais ir  keliames su STENALINE  is ten ir £615. Ir isvis,   mano vyras nusistebejo tavo ziniomis,   tiksliau nezinojimu. Jis sakė -   is kur ji istrauke 300 vasaros laikotarpiu, su tavo buruzele kaina 500 butu?

Taip kad tu  nejuokink airiškų austrių su savo žiniomis biggrin.gif

tu pamirsti, kad siais laikais viskas internete yra smile.gif kajuciu neemem, kam ta kajute del 3 val plaukimo, taigi neskaiciavau jokiu kajuciu, maista irgi neiskaiciavau, maistas, ne keltas, bet tai tikrai nei 50e nekainavo mums 4 pavalgyti, siaip kelte daug nevalgau, nes geriau pries tai ir po to pavalgyti, geresnis maistas smile.gif nes nu jei ir valgai, tai is vis i ta kajute ka ten del valandos nueiti? nes tai idomu po kelta geriau pavaiskcioti i virsu ulipti i jura paziureti, viduje daug pramogu. Jau kai keliame si Pranzucija, tai jo, ten butina kajute, ten jau miegi, o cia ilipi ir islipi smile.gif

kainos ir su jusu ir su musu masina nuo 138 i viena puse prasideda, dar karta pasitikrinau, jei atmintis sakau apgavo, aisku jei paskutine mintute brangiau, nezinau kur jus ten perkat ir ka ziurit smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 09, 14:47)
<p>Prie ko čia komplekcija ir odos jatrumas?Kaip tik plono žmogaus šonai jautresni.Pažiūrėsiu to muilo,niekada neatkreipiau dėmesio</p><p>Dzin ta sudėtis,vis tiek su saule negyvensiu.Svarbu praustų ir kvėpintų</p><p></p>

ne vien tu svarbi , nuleidi su vandeniu visus chemikalus, ka prausiesi i ri vandenynus, upes, kur paskui gyvunyje dusta...

muila perku naturalu su aromatiniais aliejais, be palm oil, kad butu. ir odai gerai , ir aplinkai ir kvepia labai skaniai. o veikda niekad su muilu neplaunu, uztenka us vandeniu ir kartais kokiu prausikliu, losijonu pasivalyti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 09 rugpjūčio 2019 - 17:16
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 09, 17:44)
<p>Kaip sako medikai- kietas vanduo-mikštos kraujagyslės.Labai išfiltruotas vanduo nėra gerai žmogaus sveikatai.Mūsų mieste naudojamas tik požeminis vanduo,jo kokybė viena iš geriausių LT.</p><p>Gaila mažiuko,juk privaloma užtikrinti vandens kokybęJuo labiau ir pinigai nemaži mokami.</p>

tikrai taip, pritariu
Atsakyti

Geras vanduo Vilniuje, tikiu daugelyje rajonų,  yra geras. Į savo akvą pilu vandenį iš krano tiesiai :)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 09, 18:18)
tu pamirsti, kad siais laikais viskas internete yra smile.gif kajuciu neemem, kam ta kajute del 3 val plaukimo, taigi neskaiciavau jokiu kajuciu, maista irgi neiskaiciavau, maistas, ne keltas, bet tai tikrai nei 50e nekainavo mums 4 pavalgyti, siaip kelte daug nevalgau, nes geriau pries tai ir po to pavalgyti, geresnis maistas smile.gif nes nu jei ir valgai, tai is vis i ta kajute ka ten del valandos nueiti? nes tai idomu po kelta geriau pavaiskcioti i virsu ulipti i jura paziureti, viduje daug pramogu. Jau kai keliame si Pranzucija, tai jo, ten butina kajute, ten jau miegi, o cia ilipi ir islipi smile.gif

kainos ir su jusu ir su musu masina nuo 138 i viena puse prasideda, dar karta pasitikrinau, jei atmintis sakau apgavo, aisku jei paskutine mintute brangiau, nezinau kur jus ten perkat ir ka ziurit smile.gif
Papildyta:

ne vien tu svarbi , nuleidi su vandeniu visus chemikalus, ka prausiesi i ri vandenynus, upes, kur paskui gyvunyje dusta...

muila perku naturalu su aromatiniais aliejais, be palm oil, kad butu. ir odai gerai , ir aplinkai ir kvepia labai skaniai. o veikda niekad su muilu neplaunu, uztenka us vandeniu ir kartais kokiu prausikliu, losijonu pasivalyti

Išsizuojus, tu plėšeisi bliuskę, kad kainuoja 300. Ka cia dabar bb žino ką išvartai. Jei tau gaila pinigu vaikams patogiai praplaukti kajuteje, geriau juos rikdini tose baisiose kedese, kad tik kapeika sutaupyti, tai tavo reikalas. Tik nesakyk daugiau, kad tokiu kainu nera, kokias as parašiau. Prieglušė....jeibogu prieglušė. Auksines kantrybes tavo vyras.
Atsakyti

Esu prisijungusi prie valymo įrenginių,moku pinigus ir abonento mokestį, į upę nieko nepilu.O jei kas patenka į upes ar vandenynus, tai jau ne mano rūpestis.Tegul tuo rūpinasi, tas kas iš ES pinigus gavo ir valymo įrengimus statė.

Natūralūs aliejai iš gamtos.O ar pagalvoji kiek bitučių nerado maisto, kiek vabaliukų žuvo tuos augalus renkant?Kiek kuro sudegino kol iki tavo vonios tas muilas atkeliavo.

Netikiu aš ta ekologija, didelis išpūstas burbulas čia, ir dar didesni pinigai sukasi.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 09, 19:45)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72481401" data-time="1565363930"><div><p>ne vien tu svarbi , nuleidi su vandeniu visus chemikalus, ka prausiesi i ri vandenynus, upes, kur paskui gyvunyje dusta...

</p></div></blockquote><p>Esu prisijungusi prie valymo įrenginių,moku pinigus ir abonento mokestį, į upę nieko nepilu.O jei kas patenka į upes ar vandenynus, tai jau ne mano rūpestis.Tegul tuo rūpinasi, tas kas iš ES pinigus gavo ir valymo įrengimus statė.
</p><p>Natūralūs aliejai iš gamtos.O ar pagalvoji kiek bitučių nerado maisto, kiek vabaliukų žuvo tuos augalus renkant?Kiek kuro sudegino kol iki tavo vonios tas muilas atkeliavo.
</p><p>Netikiu aš ta ekologija, didelis išpūstas burbulas čia, ir dar didesni pinigai sukasi.
</p><p></p>

Del eteriniu alieju pvz yra tiesos, is labai daug zaliavos gaunasi labai mazas lasiukas.
Pirmiausia svarbu atsisakyt ko tikrai nereikia, o oaskui rast balansa tarp to, kad nenaudoti chemijos, ir to, kad per daug neisnaudoti gamtos. Rinktis tai, kas greiciau ir neskausmingai atsinaujina
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 09, 19:02)
Išsizuojus,  tu plėšeisi bliuskę,  kad kainuoja 300. Ka cia dabar bb žino ką išvartai. Jei tau gaila pinigu vaikams patogiai praplaukti kajuteje,  geriau juos rikdini tose baisiose kedese,  kad tik kapeika sutaupyti,  tai tavo reikalas. Tik nesakyk daugiau,  kad tokiu kainu nera,  kokias as parašiau. Prieglušė....jeibogu prieglušė. Auksines kantrybes tavo vyras.

nu zinok su tokiom isterijom tikrai panasi esi i priegluse, i kaina uz kelta suskaiciuoji viska, o dar ka kelionei pirkotes neiskaiciavai? lotuliukas.gif nuva ir pastoviai tokie postai i sjus kazkoks nuolatinis puolimas, kaip mzones negalit bendrauti , paskui dejuojat lotuliukas.gif

kokio dar kedes doh.gif lotuliukas.gif, nezinau su kuo jus ir kur keletes, bet mes turejom ka veikti, jiem labai patogiai buvo apziureti kelta, pamatyti delfinus lauke, papietauti kavinukeje, pazaisti su automatais, net i kina paziurejo vaikai mirksiukas.gif o ka ten kajutei ilindes pamatysi??? ka ten vaikai veiks?? jau esi pensininke tai nesilygink su vaikas, gal tau tas 3 val norisi paguleti, zinok vaikam ne lotuliukas.gif

pati kazkokias tragedijas darai tai verki kad brangiai uz kelta mokejai, tai jau tau normau ale patogu, tai prie manes kabinejiesi.apsipresk, kas tau svarbu, kazkaip tau ziuriu vis nesisek atuose atostoguose, kelionese i jas biggrin.gif Nu jei dabar atvykot i Airija tai paciu laiku yellow weather warning, lyj akaip is kiboro lotuliukas.gif

Ir galu gale, taip, kaina uz kelta apie 300e , o visa kita ka nori ta ir perkiesi, gal ir kokiu liuksusiniu kajuciu yra, nezinau, tai gal ir uz koki 1000 imanoma persikelti lotuliukas.gif

kiek itariu nezinojai, kad galima pigiau ir dabar savo nuoskauda ant manes islieji biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 09, 19:45)
Esu prisijungusi prie valymo įrenginių,moku pinigus ir abonento mokestį, į upę nieko nepilu.O jei kas patenka į upes ar vandenynus, tai jau ne mano rūpestis.Tegul tuo rūpinasi, tas kas iš ES pinigus gavo ir valymo įrengimus statė.
</p><p>Natūralūs aliejai iš gamtos.O ar pagalvoji kiek bitučių nerado maisto, kiek vabaliukų žuvo tuos augalus renkant?Kiek kuro sudegino kol iki tavo vonios tas muilas atkeliavo.
</p><p>Netikiu aš ta ekologija, didelis išpūstas burbulas čia, ir dar didesni pinigai sukasi.

irenginiai neisvalo kai kurios chemijos ir ji keliauja i vandenynus, nesidomejai kiek jau uztersta, su tais arsiasi chemikalais?

perku kuo imanoma daugiau vietine produkcija, ir muilai gaminami vietoje.Tavo muilas irgi neatskrido pas tave, tik priedo dar turi ir chemikalu. Tai kaip tik gal bitutes randa daugiau maisto, kai kazkas geles augina? lotuliukas.gif

nu man tokios snekos panasios i ploskcios zemes terorija. biggrin.gif
Atsakyti