Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 09, 12:49)
<p>O tai realiai su tokia plaušine galima praustis?Nebraižo odos?

Aisku galima, nebraizo, gi nuo vandens suminksteja. Jokiam hamam taip nenusveicia kuno.

Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 09, 13:03)

Šiltnamyje neauginu jau, džiunglės. Užtenka pomidorų ir paprikų ten. Vazonas verandoje - pats tas.

Na jo, paskaiciau, vaizdu pazejau, ne mano siltnamiui. Gaila, idomus augalas.
O tai savu plausiniu turejot?😃
Atsakyti
Braižo, braižo. Labai nemaloni kempinė.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 09, 13:18)
Braižo,  braižo. Labai nemaloni kempinė.

Stangring kuna - nebraizys.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 09, 14:21)
Stangring kuna - nebraizys.

As rasiau, kad kempine nemaloni. Tau ką stangrinti bunant anoreksikei?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 09, 13:27)
As rasiau,  kad kempine nemaloni. Tau ką stangrinti bunant anoreksikei?

Gal tau ir nemaloni, kai esi putli ir isplerusi.
Man maloni. Kempine itrynu Medimix sandalo muilu, kur maxej yra ir nusisveitusi kvepiu net kita diena tongue.gif .
Atsakyti
oi fui, vienas šlykščiausių kvapų iš kvapų pasaulio - santalo smile.gif o ir šiaip muilas prastas labai, sudėtinės dalys baisokos
Atsakyti

Gal tau ir nemaloni, kai esi putli ir isplerusi.
Man maloni. Kempine itrynu Medimix sandalo muilu, kur maxej yra ir nusisveitusi kvepiu net kita diena tongue.gif.

Geras muilas. Bet labiausiai mėgstu išsimaudžius Hempz kūno losjonus , taip kvepia...

Atsakyti

Prie ko čia komplekcija ir odos jatrumas?Kaip tik plono žmogaus šonai jautresni.Pažiūrėsiu to muilo,niekada neatkreipiau dėmesio

Dzin ta sudėtis,vis tiek su saule negyvensiu.Svarbu praustų ir kvėpintų

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 09, 13:47)
<p>Prie ko čia komplekcija ir odos jatrumas?Kaip tik plono žmogaus šonai jautresni.Pažiūrėsiu to muilo,niekada neatkreipiau dėmesio</p><p>Dzin ta sudėtis,vis tiek su saule negyvensiu.Svarbu praustų ir kvėpintų</p><p></p>

Nei prie ko. Nereikia visu burbai skirtu juokeliu prisiimti kitiems😂😂.
Nuo caro laiku trynuos tik su tokia kempine, gal jau oda ipratus, arba tiesiog tokia yra( degu rudai iskart).
To muilo yra ir su kitais eteriniai aliejais. Man dar jie patinka tuom, kad vonioj tiesiog padetas gabalelis pastoviai skleidzia svelnu aromata. Nereikia jokiu sintet kvapikliu.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 09, 13:49)
<p>O tai realiai su tokia plaušine galima praustis?Nebraižo odos?</p><p>Ai,dar auginom afrikinius agurkus.Priaugo agurkiukų,gražūs pažiūrėti,tik neskanūs valgyti.Taip ir nušaldėm,nesugalvoję ką su jais daryti.</p>

Kaip kuno kampine jau seniai ji visokiuose droguose man rodos, as ieskojau kaip atsisakyt tu iprastu virtuvej. Labai smagiai indus plauna, riebala gerao nuplauna, kuno nebandziau, bet neatrodo per daug astri. 👍
O veidui atradau vidurzemio juros kampinele, ji sausa kieta, o slapia kaip vata minksta , mano jautriai odai tiko net, galima makiaza valyt, pienelius aliejus tept, yra siurkstesnis variantas pylingui.
Va
https://www.sicilian...prieziurai.html
Ir kunui yra
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mylimuke!: 09 rugpjūčio 2019 - 14:39
QUOTE(cambala @ 2019 08 09, 14:17)
Na jo, paskaiciau, vaizdu pazejau, ne mano siltnamiui. Gaila, idomus augalas.
O tai savu plausiniu turejot?😃

Savų buvo, turėjau neatsargumo šiltnamyje pasodinti (aš pirma padaiginau). Daugiau tos klaidos nedariau. Praėjusiais verandoje stovėjo, vazone. O šiais metais visai apsileidau: nieko nesėjau, nieko nedaiginau. Tai ir derlius toks gaidiškas. Žiauriai aptingau.
Atsakyti
Kaip jum muilas odos nesausina?
Atsakyti