Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

žodžiu, padsumuojam cambalėlės pirmą rugpjūčio savaitę smile.gif
gi Birštone buvo, su meile savo tipo, su gražuoliu josios tipo, grybų dar tipo prisirinko tuntus, nu tai keik tam žmogui reikia iki pilnatvės, laimės? būtų sau linksma, faina forume, nu ok, pašieptų biškiuką tas, kurios nepatinka, bet ne, ji nuo pat grįžimo duodasi gana piktai, kimba prie visų iš eilės, varo niekam nebeįdomias senas tiradas, prikaišioja, linksniuoja.
Nu tai ką sako tai apie žmogų? o gi jis visiškame disbalanse ir pats dėl to kaltas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 14:08)
Tai sakai ne tokias rasliavas rasinejai Sani Ubuntiene?

idek tu nors viena vieninteli pagridnima toki kaip pateikei is bele kokiu mano niku, sekemes mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 rugpjūčio 2019 - 13:15
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 13:14)
idek tu nors viena vieninteli pagridnima toki kaip pateikei is bele kokiu mano niku, sekemes  mirksiukas.gif

Buvo ideta pries tavo kiaules akis. Ir ne viena karta.
Kam deliot, jei ir taip visi atsimena ka rasei.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 14:21)
Buvo ideta pries tavo kiaules akis. Ir ne viena karta.
Kam deliot, jei ir taip visi atsimena ka rasei.

idomu, kas dar be taves ka "atsimena"? lotuliukas.gif
kaip visada apsimelavusi iki ausu, ka tu daugiau atsakysi...
nei kitu vaiku kurvininkais vadinau, o rasiau apie tevo poziuri i sava vaika, kai skatinama palaidas lyt gyvenimas, nei apie oralini is vis snekejau, o analinis , taip, man iskrypimas, net per kriminalinius pranesimus, buna parsyta isprievartavo iskreiptu budu, ka tai reiskia? O kad esi istekejusi, nereiskia, kad negali buti paleistuve, ar priestartausi? lotuliukas.gif
ir galu gale kur mano poziuris i lyt santykius, kaip kazka bjauraus ar parasymas, kad jo man nereiskia ar man jis nemielas?
Is vis kaip tavo isvardinti dalykai su tuo risasi, visos kas analiniu budu nesidulkina tau frigidiskos? ar kas nesiduoda su visais is eiles moteliuose irgi? ar kas KT nenaudoja jau jom sekso vadinasi nereikia, siaip antraip girdziu, kad daznai kaip tik poreiksi sumazjea naudojant KT ir gebejimas pajausti organmza irgi mirksiukas.gif KUR TU LOGIKA PAMENTEI?

o taip saziningai tu analiniu uzsiimineji? siulei savo sunui santykiauti visur, nesvarbu su kiek merginu, svarbu namo ju nesivesti ir parsivesti tik ta, i kuria rimtai jau ziuri, ne tik pasismaginimui? AR TU RIGI FRIGIDISKA? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 rugpjūčio 2019 - 13:34
Savo sunu uzaugintau, isauklejau, i gyvenima isleidau. Tikrai nelakstysiu is paskos ir neknisinesiu miega jis su kuo ar ne. Tai jo asmeninis reikalas. Nores - papasakos. I musu bendrus namus kol kas nesiveda. Galvoju kad ir nesives. Turi savo plota.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 13:28)
O kad esi istekejusi, nereiskia, kad negali buti paleistuve, ar priestartausi? lotuliukas.gif

Siuo atveju ne. Nes tu ir esi ta neda*** ta dvasine paleistuve.
Atsakyti

Dar kalatės? 

Cambala,  tai su vyru jau dviese likot? Laisvė?

Atsakyti

O, matau ir vyrų kiaušų depiliacijos tema paliesta.  Gera tema, plaukuoti kunkolai netinka sexui,  tik celibatui 🤪 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 08, 15:13)
<p>Dar kalatės? </p><p>Cambala,  tai su vyru jau dviese likot? Laisvė?</p>

Linksminames.

Siaip tai grizta daznai savaitgaliais. Taip greit uzaugo...Atrodo visai nesenai i pirma kl vedem.
Atsakyti

Linksminames.

Siaip tai grizta daznai savaitgaliais. Taip greit uzaugo...Atrodo visai nesenai i pirma kl vedem.

Man kol maži tol lėtai augo atrodo, o va mažoji jau į priešmokyklinę grupę varys 😳

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 08, 15:17)
<p>O, matau ir vyrų kiaušų depiliacijos tema paliesta.  Gera tema, plaukuoti kunkolai netinka sexui,  tik celibatui 🤪 </p>

Pas mano katina labai pukuoti pilki kiausiukai. Kates neturejes. Ir nekastruotas🤣. Bet jau pensinykas.
Atsakyti

Pas mano katina labai pukuoti pilki kiausiukai. Kates neturejes. Ir nekastruotas🤣. Bet jau pensinykas.

Pas mane mergos, sterilizuotos ☹

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 14:39)
Savo sunu uzaugintau, isauklejau, i gyvenima isleidau. Tikrai nelakstysiu is paskos ir neknisinesiu miega jis su kuo ar ne. Tai jo asmeninis reikalas. Nores - papasakos. I musu bendrus  namus kol kas nesiveda. Galvoju kad ir nesives. Turi savo plota.
Papildyta:

Siuo atveju ne. Nes tu ir esi ta neda*** ta dvasine paleistuve.

as ne to klausiau.
tai apsipresk frigidiska as ar paleistuve lotuliukas.gif
Atsakyti