Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 08, 12:19)
Bet turbut šlykščiau nebuna,  kai klientas stovi rakėm,  o meistre plėšo vàšką su prilipusiais šiknos plaukais  biggrin.gif

As isivaizduoju kokis malonumas ten joms tampyti vyrisku kiaušų odą  biggrin.gif

tiksliai gi ši procedūra dar smile.gif
Atsakyti
Nu vsio, reikia keltis ir eiti gyvenimo gyventi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 08, 11:14)
Matosi kokio isprusimo esi. I muziejus vaiksto issimoksline,  intwligentiski,  protingi zmones. Tau to nesuprasti.

Kazi ar tau idomu eksponatu - australopiteku sedet. As apie tai.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 08, 11:13)
tipo tavęs neerzina ką Lutuke ir aš rašom

Kodel mane turetu erzinti dvi gluses tipo pono Byno? Pazvengi ir tiek. O jus reikskites, reikskites, juokas visiems i nauda.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 08, 11:19)

As isivaizduoju kokis malonumas ten joms tampyti vyrisku kiaušų odą  biggrin.gif

Tavo vyras depiliuojasi kiausus? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 12:29)
Kodel mane turetu erzinti dvi gluses tipo pono Byno? Pazvengi ir tiek. O jus reikskites, reikskites,

Tau iki Pono Byno gudrumo ir sąmojingumo kaip iki Mėnulio ir atgal 4u.gif
tu esi vietinė alchašėlė smile.gif
ir taip, tu erzinies, pamiršti, kad aš matau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 11:05)
kodel tau vis vaidenasi ,kad kitu vyrai neistikimi? is kur tokios baimes is patirties?

Man nesivaidena, as tiesiog zinau, kad sveikas vyras nori sekso. O jei tu neduodi, aukleji ji tokiais metodais, pati nenori - yra kas nori tongue.gif . Negi tu galvoji, kad taviskis pasakys kad ten, kur jis isvaziuoja, paukstytes jam laisvai duoda?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 08, 11:32)
pamiršti, kad aš matau mirksiukas.gif

Nepamirstu, kad tu ligonis 4u.gif .
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 08, 11:22)
Nu vsio,  reikia keltis ir eiti gyvenimo gyventi  biggrin.gif

Joa, nepamirsk savo dvarniašku. O tai inkš paliktos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 12:40)
Man nesivaidena, as tiesiog zinau, kad sveikas vyras nori sekso. O jei tu neduodi, aukleji ji tokiais metodais, pati nenori - yra kas nori tongue.gif . Negi tu galvoji, kad taviskis pasakys kad ten, kur jis isvaziuoja, paukstytes jam laisvai duoda?

is kur tau vaidenasi, kad mes pvz su vyru nesimylim? nu is kur ? is temos mano sukurtos pries 6 metus, kai sakiau, kad maziua mylimes, nes vyras geria daznai ri tai ten nerasiau,kad nesimylim, sakiau,kad mazia ir kad man tai irgi mazai? manai viskas mzonem vienodai vis agyvenima tesiasi? lotuliukas.gif

is kur istraukei,kad Burbancios vyras iesko kitu, kad ji jo zmona netenkina, kodel rasineji, kad Monetvertes vyras laksto pas kitas, nesupranti,kad tai jau nesveika, sitaip pilstyt ant zmoniu, juo labiau, kai net nepazysti musu.

net jei visada yr aporstituciu, nereiskia,kad vis vyrai ar moterys bega i kaire, net ir sunkumam seimoje kylus, jei tu to nepatyrusi, uzjauciu. As tiek pat kiek ir vyras galejau ieskotis blaiviu meiluziu, nes man irgi buvo mazai, bet to nedaria ir jis nedare, tai buk rami. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 11:57)
is kur tau vaidenasi, kad mes pvz su vyru nesimylim? nu is kur ? is temos mano sukurtos pries 6 metus, kai sakiau, kad maziua mylimes, nes vyras geria daznai ri tai ten nerasiau,kad nesimylim, sakiau,kad mazia ir kad man tai irgi mazai? manai viskas mzonem vienodai vis agyvenima tesiasi? lotuliukas.gif

is kur istraukei,kad Burbancios vyras iesko kitu, kad ji jo zmona netenkina, kodel rasineji, kad Monetvertes vyras laksto pas kitas, nesupranti,kad tai jau nesveika, sitaip pilstyt ant zmoniu, juo labiau, kai net nepazysti musu.

net jei visada yr aporstituciu, nereiskia,kad vis vyrai ar moterys  bega i kaire, net ir sunkumam seimoje kylus, jei tu to nepatyrusi, uzjauciu. As tiek pat kiek ir vyras galejau ieskotis blaiviu meiluziu, nes man irgi buvo mazai, bet to nedaria ir jis nedare, tai buk rami.  mirksiukas.gif

Neitarinetum savo vyro neistikimybe, nerasinetum tokiu pasiteisinanciu paklodziu.
Ir ne apie 6 metus senumo kalba eina. Tu vis propaguoji kazkoki susilaikyma, savo jausmu / noru ribojima.
Kam tau meiluziai? Tu gi frigidiska, pati n kartu rasei, kad sekso tau gali nebut.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 12:57)

net jei visada yr aporstituciu, nereiskia,kad vis vyrai ar moterys  bega i kaire, net ir sunkumam seimoje kylus, jei tu to nepatyrusi, uzjauciu. As tiek pat kiek ir vyras galejau ieskotis blaiviu meiluziu, nes man irgi buvo mazai, bet to nedaria ir jis nedare, tai buk rami.  mirksiukas.gif

ant kin dar rašpo, kad ji niekaip neranda
nu žodžiu, jos ligų diagnozė aiški, nuprotėjo moteris dėl blogo vyro.

o rami ji nebus, ne tas žmogus, jos neramumai tik prasideda, dar ne to čia išgirsim biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 13:07)
Neitarinetum savo vyro neistikimybe, nerasinetum tokiu pasiteisinanciu paklodziu.
Ir ne apie 6 metus senumo kalba eina. Tu vis propaguoji kazkoki susilaikyma, savo jausmu / noru ribojima.
Kam tau meiluziai? Tu gi frigidiska, pati n kartu rasei, kad sekso tau gali nebut.

kodel pasiteisinimu? teisintis reikia, kai ka bloga padarai,o tau paprasciausiai paaiskinu kad nustotum nesamones rasineti, idomu tavo sugebejimas suvokti, kas tau rasoma biggrin.gif As daug kuom galeciau vyra itarineti, bet ne nesitikimybe, zinoma, nei vienas negalim buti 100 proc garantuotas, bet kol kas per gyvenima jis man tokio preteksto nesuteike. Ir tai man tai butu toks dalykas, po kurio nebegyvenciau su vyru, tai jei jis ka butu dares praeityje, mes nebebutume kartu.

O cia kazka is vis i pievas nusirasei, niekur nieko panasasaus nepropaguoju is kur istraukei? kokie dar jausmu , noru ribojimai is kokio operos cia? blink.gif

kada as tau taip rasiau, nu nors viena savo pletka pagrisk? doh.gif
na taip gal rasiau, kad nenumirciau be sekso, nepulciau ten pirmam sutiktam i glebi, bele vyras, nes moku valdytis, o ne, kad nereikia mirksiukas.gif Valgyti irgi galima labai noreti, bet dietos laikytis pvz, bet kai kam gal tai nesuvokiama biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 08, 13:16)
ant kin dar rašpo, kad ji niekaip neranda
nu žodžiu, jos ligų diagnozė aiški, nuprotėjo moteris dėl blogo vyro.

o rami ji nebus, ne tas žmogus, jos neramumai tik prasideda, dar ne to čia išgirsim biggrin.gif

na taip keistai, moteri domina svetimos makstis blink.gif ir visom jai nepatikanciom narem pripaiso, kad ju vyrai neistikimi, atrodo tik tai ja domina....arba truksta sekso arba pacios vyras per mergas nuolat eina, is gyvenimo pastebejau tokios moterys isivaizduoja, kad pas visus taip, matyt save taip pateisina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 rugpjūčio 2019 - 12:40
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 12:33)

kada as tau taip rasiau, nu nors viena savo pletka pagrisk? doh.gif

Tu ne man rasei. Ka tu esi prirasius Sani / ubunte/ lutuke nicais tai rodo kad esi sausa ( cia tave burba taikliai apibudino). Tu apie seksa atsiliepi kaip apie kazka gedingo ir bjauraus, moterys, gyvendamos su savo vyrais ir naudojancios kt tau yra " besikrusancios paleistuves", nariu vaikai, seksu uzsiimantys ne tevu akivaizdoje tau yra " kurvinykai" ir t. t. Zmones uzsiimantys oraliniais/ analiniais tau yra " iskrypeliai".
Tu esi uzstrigus sovietmety, kur sekso isvis nebuvo. O jei ir buvo - tai cia buvo blogai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 13:42)
Tu ne man rasei. Ka tu esi prirasius Sani / ubunte/ lutuke nicais  tai rodo kad esi sausa ( cia tave burba taikliai apibudino). Tu apie seksa atsiliepi kaip apie kazka gedingo ir bjauraus, moterys, gyvendamos su savo vyrais ir naudojancios kt tau yra " besikrusancios paleistuves", nariu vaikai, seksu uzsiimantys ne tevu akivaizdoje tau yra " kurvinykai" ir t. t. Zmones uzsiimantys oraliniais/ analiniais tau yra " iskrypeliai".
Tu esi uzstrigus sovietmety, kur sekso isvis nebuvo. O jei ir buvo - tai cia buvo blogai.

ir vel tryda melu biggrin.gif viena pletka dangstai kitais biggrin.gif

va tu tai tikru tikriausia iskrypele, nes nei vienos nares, nei vieno posto negali atsiminti jo neiskreipusi, man idomu nors viena teisnga tavo zinute yra apie kazka bent is tavo puses? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 08 rugpjūčio 2019 - 13:02
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 13:00)
ir vel tryda melu biggrin.gif  viena pletka dangstai kitais  biggrin.gif

va tu tai tikru tikriausia iskrypele, nes nei vienos nares, nei vieno posto negali atsiminti jo neiskreipusi, man idomu nors viena teisnga tavo zinute yra apie kazka bent is tavo puses? unsure.gif

Tai sakai ne tokias rasliavas rasinejai Sani Ubuntiene?
Atsakyti