Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 11:37)

bigsmile.gif tave daznai jaudina kitu moteru makstys?  biggrin.gif

Kai ją diedas tvarko tik girtą, tai anoji nieko ir neatsimena, todel ir klausia pas kitus kaip buvo
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 08, 08:44)
Tai kad serga vaikai dažnai 😂 

vaikai dazniausiai serga nuo mamu negatyvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 08, 10:34)
Kai jegos lygios -  galima ir paissidirbineti,  bet kai jau ir tokios šiūkšlės kaip montekrista pradeda savo šūdais spjaudytis,  tada jau vsio. Turi buti arkliai stabsomi. As nenoriu buti jusu dalimi,  nes tai jau kvepia genocidu.

Prie ko cia jegos?
Kaip ten su tokia brekcija buvo?
Tave viskas, absoliuciai viskas erzina ka montekrista rasytu. Is sono lb gerai matosi. Toks jausmas kad tavo vyras pas ja jaunystej isejo, tai dabar tvinksi pykciu priepuoliais biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 08, 11:42)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72480634" data-time="1565253469"><div><p>nu ir ? gal jums reiktu susimastyti, kodel rasytinio teksto nesuprantat?
Papildyta:
vartotojo įkelta nuotraukatave daznai jaudina kitu moteru makstys? vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Na nzn kodėl tavęs nesupranta daktaro laipsnį turinti ar straipsnius rašanti, ar savo įmonę turinti , ar studentams dėstanti , tiesiog keista smile.gif bet anyway,  juk jokio skirtumo smile.gif</p>

Kas tave supranta? Nebent tavo gliušius diedas, kuris nesugeba uzdirbti pinigų. Jam patinka baisios bobos, cia toks jo fetišas? Kitaip argi butu jis issirinkes tave.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 10:37)

bigsmile.gif tave daznai jaudina kitu moteru makstys?  biggrin.gif

Tavo tai pastoviai biggrin.gif .
Nes kazkoks stebuklas - mylisi nesisaugojamt ir tik 2 vaikai.
Atsakyti

Prie ko cia jegos?
Tave viskas, absoliuciai viskas erzina ka montekrista rasytu. Is sono lb gerai matosi. Toks jausmas kad tavo vyras pas ja jaunystej isejo, tai dabar tvinksi pykciu priepuoliais biggrin.gif.

Negalėjo pas mane eiti, man per senas 🤪  

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 08, 11:42)
Na nzn kodėl tavęs nesupranta daktaro laipsnį turinti ar straipsnius rašanti, ar savo įmonę turinti , ar studentams dėstanti , tiesiog keista smile.gif bet anyway,  juk jokio skirtumo smile.gif</p>

Ar cia tu tokia? biggrin.gif ir kaip tuos laipsnisu gavot tada, su tokiu bukumu? biggrin.gif vargsai studentai.... as irgi esu maciusi labai buku destytoju...
Kaime paparsta bobute turi daugiau supracio, nei jus cia kelios.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 11:46)
Prie ko cia jegos?
Tave viskas, absoliuciai viskas erzina ka montekrista rasytu. Is sono lb gerai matosi. Toks jausmas kad tavo vyras pas ja jaunystej isejo, tai dabar tvinksi pykciu priepuoliais biggrin.gif .

Kam tu cia makaronus nori uzkabinti, man? Butbanciai? Alkoholike, raminkis, nepavydek zmonems normalaus gyvenimo. Maziau gerk.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 08, 10:42)
ne as nevadinu VDU institutu  biggrin.gif As studijavau Institute ir baigiau VDU , idomiai ar ne , kas turi smegenu tai supras, o kitiem neduota  biggrin.gif
dirbau 2 m Lietuvoje, pagal profesija, paskutiniame kurse ir metus po to, ir gana neblogai uzdirbau tuo metu  mirksiukas.gif

taip, studijuoju magistraturoje part-time.dalykas kuri si semestra pasirinkau , va ka tik uzpildziau forma del to. Information Systems Project Management

kavineje Lietuvoje, ne restorane, vasaros metu, kai studijavau, dar esu Suomijoje dirbusi vasara, kai studijavau, daug ka dirbau siaip per gyvenima  mirksiukas.gif

Zmones, kas be montevertes dar tiki, kad lutuke studijuoja magistraturoje??? " N" pas ja nera, bet tiek to😂
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 08, 11:49)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72480649" data-time="1565253968"><div><p>Prie ko cia jegos?
Tave viskas, absoliuciai viskas erzina ka montekrista rasytu. Is sono lb gerai matosi. Toks jausmas kad tavo vyras pas ja jaunystej isejo, tai dabar tvinksi pykciu priepuoliais vartotojo įkelta nuotrauka.</p></div></blockquote><p>Negalėjo pas mane eiti, man per senas 🤪  </p><p></p><p></p>

Soriukas, jis i kvazimodes nežiūri. Gaaaaal, kai pasidarysi viso veido plastine, gaaaal tada ir paziures.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 11:51)
Zmones, kas be montevertes dar tiki, kad lutuke studijuoja magistraturoje??? " N" pas ja nera, bet tiek to😂

o man kas is jusu tikejimo? as religijos nekuriu, netikekit, atrodo tai mano gyvenima kazkaip keistu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 11:48)
Tavo tai pastoviai biggrin.gif .
Nes kazkoks stebuklas - mylisi nesisaugojamt ir tik 2 vaikai.

? o logika kur, kam tas nes zodelis, kaip tai is vis ristusi? lotuliukas.gif
Atsakyti

Soriukas, jis i kvazimodes nežiūri. Gaaaaal, kai pasidarysi viso veido plastine, gaaaal tada ir paziures.

Aš savimi patenkinta, nieko keisti nežadu 🤪

Atsakyti