Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 07, 23:37)
Tai ner ko stebetis - monteverte be vaiku , lutuke irgi padalpine, kurios vaikai gatvej auga.

Nu va Mylimuke, kas jums prtaria, jus sventa trejybe lotuliukas.gif visos kazka patraukiat karts nuo karto, kas akivaizdu is zinuciu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 22:23)
man jau virs 40 ir zinok jau senai gyvenu savo galva. mirksiukas.gif

Aik tu?
Pries pusmeti aiskinai kad tau dar net ner 40 .
Bet kai rasei Sani Ubuntiene - rasei kad pradzioj mokeis profesinej, po to institute, po to dirbai restorane padaveja. Ir galutinai baigeo 3 aukstuosius....
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 07, 23:42)
Aik tu?
Bet kai rasei Sani Ubuntiene - rasei kad pradzioj  mokeis profesinej, po to institute, po to dirbai restorane padaveja. Ir galutinai baigeo 3 aukstuosius....

pries 2 metus mirksiukas.gif

doh.gif niekad gyvenime tokiu dalyku nerasiau , tau rimtai progresuoja kazkas, as cia jau nebejuokauju. unsure.gif
Rasiau, kad baigiau VDU LT, atvykau i Airija dirbau restorane pradzioje, paskui nesenai gavau antra bakalaura is kitu studiju is kur tu viska trauki? rimtai be juoko?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 rugpjūčio 2019 - 22:50
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 22:48)
pries 2 metus  mirksiukas.gif
doh.gif niekad gyvenime tokiu dalyku nerasiau , tau rimtai progresuoja kazkas, as cia jau nebejuokauju. unsure.gif
Rasiau, kad baigiau VDU LT, atvykau i Airija dirbau restorane pradzioje, paskui nesenai gavau antra bakalaura is kitu studiju is kur tu viska trauki? rimtai be juoko?

Paaiskink paprasta kalba- kaip galima apginti pirma bakalauro diploma su tavo intelektu, ziniomis ir minciu destymu?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 00:08)
Paaiskink paprasta kalba- kaip galima apginti pirma bakalauro diploma su tavo intelektu, ziniomis ir minciu destymu?

matai net 2 galima apginti, skirtingm kalbm is vsiai skirtingu sriciu mirksiukas.gif
pavydi? nori irodyti kazka kitaip ir net prisikuri dalyku apie mane ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 rugpjūčio 2019 - 23:14
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 23:11)
matai net 2 galima apginti, skirtingm kalbm is vsiai skirtingu sriciu  mirksiukas.gif
pavydi? nori irodyti kazka kitaip ir net prisikuri dalyku apie mane ar ne?

Ai, man iki bakalauro dar toliiii. Kaip ir i airija nuvaziuot... ech.

O kokia buvo tavo pirmoji naktis? Sudreko makstis ar ne? Cia tavo laiku dainuska

https://youtu.be/_FQ4VX94yp4
Atsakyti

visi jus cia kelios jau VISI? lotuliukas.gif
Papildyta:
tu sumaisei save su manim lotuliukas.gif

is kur cia tokios zinios absurdiskos, vel haliucinacijos?ar pati taip susigalvojai? lotuliukas.gif
Papildyta:
gali buti, nes kiek pamenu pries metus tikrai tokiu veju nerasinedavo biggrin.gif

Tave supranta tik monteverte ir burbė,  kai jai tai paranku.

Atsakyti

neprisikalbėk, o tai nueis žodžiai į dangų, nes tarp elfų yra ir juodieji ax.gifjei pradėsiu su juodaisiais elfais bendraut, tai tau pypiec iš karto po vieno negatyvaus žodžio mano adresu tongue.gif

O tai dar ne pipiec? Siūlau tau užsirašinėti, kam ko palinkėjai,  nes jau pamiršai, kad gražinai n kartų, o kaip nėr to pipiec taip nėr 

Atsakyti

Ech tas žodžių taisymas   grasinai turėjo būti  

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 07, 23:42)
Aik tu?
Bet kai rasei Sani Ubuntiene - rasei kad pradzioj  mokeis profesinej, po to institute, po to dirbai restorane padaveja. Ir galutinai baigeo 3 aukstuosius....

tu kapitaliai nusišneki, čia aš rašiau, o ne jinai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 23:48)
tau rimtai progresuoja kazkas, as cia jau nebejuokauju. unsure.gif

atsiprašau, mano darbas, bet nesakyk, ji to verta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 08, 00:08)

matosi, kad vienkiemietė niekur nesimokei, žinau vieną praktiškai protiškai neįgalią, kuri apgynė, brolis už ją parašė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 22:48)

Tai po to VDU, kuri tu visalaik vadinai institutu( reiskias kelintais metais ala " baigei") niekur LT nedirbai? Iskart i Airija i restorano padavejas?
O tai dabar magistranturoj studijuoji?

Pirma tai rasei, kad LT restorane dirbai biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 08, 07:50)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72480481" data-time="1565208620"><div><p>neprisikalbėk, o tai nueis žodžiai į dangų, nes tarp elfų yra ir juodieji vartotojo įkelta nuotraukajei pradėsiu su juodaisiais elfais bendraut, tai tau pypiec iš karto po vieno negatyvaus žodžio mano adresu vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tai dar ne pipiec? Siūlau tau užsirašinėti, kam ko palinkėjai,  nes jau pamiršai, kad gražinai n kartų, o kaip nėr to pipiec taip nėr </p>

tu dar pagailėta, tik vaikas pats nuo tavo negatyvo nukentėjo
bet aš galiu ir nepagailėt, viskas tavo rankose smile.gif
Atsakyti