Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 07, 19:02)
Nejaugi tu manai, kad toks durninimas kaip tavo Montekristai kazka bent pakeis? Galiu pasakyti - nieko, dar gi duos priesingi rezultatu
Keicia oavyzdys, tylus, o ne moralai ir teisimas. Twigi uzsiciauok ir eik utilizuok savo mazda. Dar savo vyra isauklek, nes ruko ir eda mes, o tu ciw kitoms moralus skaitqi aoie planeta doh.gif

tu maziau rukyk zoles, maziau gal haliucinuosi?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 07, 19:32)
tai ji kas, neįgali kokia protiškai, piktybiška durnė, jei duos jai priešingus rezultatus?

jo is pykcio man siks sau i bata lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 07, 19:32)
tai ji kas, neįgali kokia protiškai, piktybiška durnė, jei duos jai priešingus rezultatus?

Tai gal tu kokia protiskai neigali, piktybiska durne, kad kai tau liepia eit galva pasigydyt, tau tai duoda priesingus rezultatus?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 19:43)
tu maziau rukyk zoles, maziau gal haliucinuosi?
Papildyta:

jo is pykcio man siks sau i bata lotuliukas.gif

O ka tu rukai? Pasidalink, matau, veikia kur kas geriau biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 07, 19:52)
Tai gal tu kokia protiskai neigali, piktybiska durne, kad kai tau liepia eit galva pasigydyt, tau tai duoda priesingus rezultatus?

o as kazkam kazka LIEPIU? ar man is vis rupi, ka jus darot/darysit ir kaip gyvenat/gyvensit? lotuliukas.gif

rimtai mesk rukyti, nes su tekstu supratimu tau ziauriai sunku pastaruoju metu....
Atsakyti

o as kazkam kazka LIEPIU? ar man is vis rupi, ka jus darot/darysit ir kaip gyvenat/gyvensit? lotuliukas.gif

rimtai mesk rukyti, nes su tekstu supratimu tau ziauriai sunku pastaruoju metu....

Bet tai kaip visi tavęs nesupranta:)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 18:54)

Liepi. Ir tau labai rupi ka kiti daro - dazosi, vartoja kt, gyvena susimete ne Santuokoj ( cia pas tave viena sis zodis rasomas didziaja raide, nes atsirado durnelis, kuris tave paeme).
Tai pries Santuoka seksas pas jus buvo ar ne?
Nes Santuokos sakramenta reikia priimti skaistiems ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 07, 19:53)
Papildyta:

O ka tu rukai? Pasidalink, matau, veikia kur kas geriau biggrin.gif

tik po tavęs, brangioji, nes nucambalėjai visiškai, parodyk tu man pavyzdį, tu gi pas mus fainas žmogus biggrin.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 19:54)

įtariu dėl puldinėjimų jinai gauna skūron biggrin.gif Visatos teisybė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 07, 20:05)
<p>Bet tai kaip visi tavęs nesupranta:)</p>

visi jus cia kelios jau VISI? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 07, 20:30)
Liepi. Ir tau labai rupi ka kiti daro - dazosi, vartoja kt, gyvena susimete ne Santuokoj ( cia pas tave viena sis zodis rasomas didziaja raide, nes atsirado durnelis, kuris tave paeme).
Tai pries Santuoka seksas pas jus buvo ar ne?
Nes Santuokos sakramenta reikia priimti skaistiems ax.gif .

tu sumaisei save su manim lotuliukas.gif

is kur cia tokios zinios absurdiskos, vel haliucinacijos?ar pati taip susigalvojai? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 07, 20:56)
tik po tavęs, brangioji, nes nucambalėjai visiškai, parodyk tu man pavyzdį, tu gi pas mus fainas žmogus biggrin.gif  4u.gif
Papildyta:

įtariu dėl puldinėjimų jinai gauna skūron biggrin.gif Visatos teisybė smile.gif

gali buti, nes kiek pamenu pries metus tikrai tokiu veju nerasinedavo biggrin.gif
Atsakyti
Ne is gero gyvenimo moterys nori irodyri, kad pas jas viskas gerai....oi ne is gero.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 21:24)
visi jus cia kelios jau VISI? lotuliukas.gif

Kad cia tik kelios ir tera. Nemaciau, kad kas cia rasytu, kokia tu faina ir protinga, dauguma su tavim diskutavusiu aiskiai leido suprast, kad tau kuku, o kitos tiesiog nebediskutuoja. Net given prase taves vaikus labiau ziureti, o ne cia draskytis. unsure.gif tau tik Monteverte katuciu ploja, kuri su elfais bendrauja
biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 07, 23:07)
Kad cia tik kelios ir tera. Nemaciau, kad kas cia rasytu, kokia tu faina ir protinga, dauguma su tavim diskutavusiu aiskiai leido suprast, kad tau kuku, o kitos tiesiog nebediskutuoja. Net given prase taves vaikus labiau ziureti, o ne cia draskytis.  unsure.gif  tau tik Monteverte katuciu ploja, kuri su elfais bendrauja
biggrin.gif

neprisikalbėk, o tai nueis žodžiai į dangų, nes tarp elfų yra ir juodieji ax.gif jei pradėsiu su juodaisiais elfais bendraut, tai tau pypiec iš karto po vieno negatyvaus žodžio mano adresu tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 07, 23:07)
Kad cia tik kelios ir tera. Nemaciau, kad kas cia rasytu, kokia tu faina ir protinga, dauguma su tavim diskutavusiu aiskiai leido suprast, kad tau kuku, o kitos tiesiog nebediskutuoja. Net given prase taves vaikus labiau ziureti, o ne cia draskytis.  unsure.gif  tau tik Monteverte katuciu ploja, kuri su elfais bendrauja
biggrin.gif

Nu ir ka, vis tiek ne visos ar labai norit buti gauja, kad kuo duagiau tuo teisesnes jauciates? lotuliukas.gif

O man zinok visai dzin, kas kaip ka jus ten apie mane galvojat, is jusu zinuciu ir taip matau, kad ne su manim snekat, o su savo fantazijom biggrin.gif Ir kodel net given, ka ji koks tavo kumyrs, kaip burbanciai jos aktore? maza kas ka sako, man kas del to turetu buti? jaudinti kazkaip ?
ar tave taip veikia visu nuomones ar kas ka tau sako? man jau virs 40 ir zinok jau senai gyvenu savo galva. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 rugpjūčio 2019 - 22:31
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 07, 22:07)
  tau tik Monteverte katuciu ploja, kuri su elfais bendrauja
biggrin.gif

Tai ner ko stebetis - monteverte be vaiku , lutuke irgi padalpine, kurios vaikai gatvej auga.
Atsakyti