Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 14:40)
kam kas laime smile.gif
siukslini, nesvarbu,kad ir rusiuoji, bet siukslini.
kam tas nuolatinis neigimas?

O tavo septynviete mazda oru varoma? Ot svieto lygintoja, kada ant dviracio persesi?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 07, 14:45)
Ir tu jau pradejai kazka matyti?  unsure.gif

matau kol kas kas forume parasyta ir atmintis dar dirba, niekur Monteverte nera rasiusi, kad svetimus gydo ar kazkaip padeda, minejo tik mama, vyra kitus artimuosius, o is kur tu ka atsimeni tai matyt, kaip ir cambala is ten pat biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 07, 14:48)
O tavo septynviete mazda oru varoma? Ot svieto lygintoja, kada ant dviracio persesi?

o dviratis gal is oro? o kur nors sakiau, kad as kazka geriau darau ekologijos atzvilgiu? as bent neneigiu,kad blogai darau, o jusu neigimas begalinis, taip norit buti geros ir va kazkas baksnoja pirstu i tiesa biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 07, 14:45)
O kam terst planeta su net tokiais namais ( juk ten turetu buti irengtos visos komunikacijos- sildymas, vanduo , elektra)? Issikask urva ir gyvenk sau ekologiskai prie lauzo. Tik gi numirsi, neturesi interneto, negalesi sm rasinet.

o kodel butinai komunikacijos? galima ir be komunikaciju biggrin.gif tai ar namas tersia a rkomunikacijos, logikos nerasta biggrin.gif
lauzas neekologiska lotuliukas.gif

o kam siulai nuo saves pradek, numirtum pati be sm, kiek metu ciaj au mirksti, archyvus kuri apie dalyvius biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 rugpjūčio 2019 - 13:52
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 07, 14:22)

tai papasakok ką aš ten kam dariau ir kaip ,kiek pinigų man sumokėjo biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 07, 14:29)
Jei nesikreipsi pas psichiatrus- senatvej laukais lakstysi. Baigsi kaip ta vyro giminaite, apie kuria rasiau.

ačiū už palinkėjimą, tikrai manau, lakstysiu, gal dar kokiam maratone sudalkyvausiu, stipri būsiu, ne taip kaip tu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 07, 14:57)
tai papasakok ką aš ten kam dariau ir kaip ,kiek pinigų man sumokėjo biggrin.gif

ka ji pasakos, tuoj cambala papasakos, su tuo topiniu, o ka as citatu neieiskosiu, nes jau kazkada dejau ir jums netiko lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 13:54)

o kodel butinai komunikacijos? galima ir be komunikaciju  biggrin.gif tai ar namas tersia a rkomunikacijos, logikos nerasta  biggrin.gif
lauzas neekologiska lotuliukas.gif

o kam siulai nuo saves pradek, numirtum pati be sm, kiek metu ciaj au mirksti, archyvus kuri apie dalyvius  biggrin.gif

Tai kuo ziema sildysies tokuam parsu name?

Palygink savo paklodes situ nicu ir mano pistus. Nelenki dar? O kur dar Sani ubuntiene?
Pas mane vaikas uzaugintas, i gyvenima isleistas, esam apsirupine. O tavo vaikai ka veikua? Kada paskutini karta valge ir ka jiems paliksi?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 14:58)
ka ji pasakos, tuoj cambala papasakos, su tuo topiniu, o ka as citatu neieiskosiu, nes jau kazkada dejau ir jums netiko lotuliukas.gif

svarbiausia, kad bent Agnieška išlikčiau, su beretka, megzta turbūt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 14:54)

o dviratis gal is oro? o kur nors sakiau, kad as kazka geriau darau ekologijos atzvilgiu? as bent neneigiu,kad blogai darau, o jusu neigimas begalinis, taip norit buti geros ir va kazkas baksnoja pirstu i tiesa  biggrin.gif

Tai gal dviraciui degalu reikia,?
Kai issikuopsi savo siuksles, tada i kitus baksnok
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 07, 15:12)
Tai gal dviraciui degalu reikia,?
Kai issikuopsi savo siuksles, tada i kitus baksnok

dviraciui detaliu reikia, padangu reikia, ji pagaminti reikia, nieko ekologisko is tu dviraciu, nori ekologijos, vaiksciok pestute, arba su arkliujodinek, paskui man tada pasakok apie ekologija. biggrin.gif

O jei rimtai, neimanoma po viena jau , siuo metu reikia visiem kartu keisti visa sistema, arba bus per velu...

ir kur tas siuksles isikuopti i marsa gal nuskraidinti??as i kitus nebaksnoju, kaip jus nuolat, kad darot, as tik sneku apie reiskinius, o jus nuolat puolat i asmeniskumus...

as tik pasakiau,kad KT turi abortatyvini poveiki pvz, ir prasdiejo, o kaip tu nepastojai- pastojai, tai tu su vyru mazai myliesi, tai tu net tokia ar siokia, tai mes zinom , kas musu gimdoje darosi, man DZIN visa tai, yra info bendra ir tiek, kaip jus ja susivirksinat, kaip prisitaikot gyvenime JUSU REIKALAS.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 07, 15:00)
svarbiausia, kad bent Agnieška išlikčiau, su beretka, megzta turbūt biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 07 rugpjūčio 2019 - 14:18
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 14:18)

as tik pasakiau,kad KT turi abortatyvini poveiki pvz, ir prasdiejo, o kaip tu nepastojai- pastojai, tai tu su vyru mazai myliesi, tai tu net tokia ar siokia, tai mes zinom , kas musu gimdoje darosi

Svarbu kad smegenys neabortuotusi taip kaip pas tave ir viskas bus ok.
Bet tai aisku, kad jei tu tik du isperejai ir nesisaugojai kaip kad cia aiskinai, tai arba tik tiek mylejaisi arba kazkokios problemos pas tave.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 07, 14:54)
matau kol kas kas forume parasyta ir atmintis dar dirba, niekur Monteverte nera rasiusi, kad svetimus gydo ar kazkaip padeda, minejo tik mama, vyra kitus artimuosius, o is kur tu ka atsimeni tai matyt, kaip ir cambala is ten pat  biggrin.gif

Prasidejo seansas, matau

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti
nors gražesnę parinkt galėjai biggrin.gif
Atsakyti
Grazios buna tik balerinos
Atsakyti