Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 16:52)
isipareigojimas ir yra isipareigojimas,
atsakomybe ir yra atskaomybe
Mes ir darbe isipareigojam ir prisiimam atsakomybe, bet tai juk ne meile ar tu myli savo bosa, ar jam nesi isipareigojes, nenesi atsakomybes?

Bosui isipareigojes tik ribotai.
Pairinktam zmogui isipareigojes visai kitmee lygyje.
Rupintis, derintis, stengtis kad butu laimingas.

Tu vyrrui is pareigos duoti negali tai nieko nesuprasi.

Jei jau priminei darba, tai butum tokia darbuotoja, kada nori ateina i darba kada nori dirba... Yra ir tokiu, bet jie turi buti jau labai geri...
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 06, 20:25)
Raip Ranevskaja sakė  biggrin.gif :

Yra tokių žmonių, prie kurių norisi prieiti ir pasidomėti, ar sunku gyventi be smegenų…

va si kart su tavo Ranevskaja sutiksiu, taip ir norejau pasakyti Montekristai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 06, 20:03)
Tu kaip visada kalbiesi su savimi smile.gif sąvokų žaismas ir tu pasimeti smile.gif </p>

Fantazuok toliau lotuliukas.gif
Tai tu manai, kad jei paklausi kitaip bus kitoks atsakymas, zinok nebus biggrin.gif
man zinok neidomu , nei tavovaikai, nei tavo gimda, manau pakankamai placiai sia tema siandien ispletojom i visus tavo atsakymus atsakiau, gal jau risam?
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 06, 20:25)
Medicinine info tikrai ne ta vieta, kur turi buti paliekama interpretacijoms vietos ir skaitymo tarp eikuciu. Turi buti viskas taip aiskiai kad netgi tokios kvankos kaip tu ir lutuke suprastu. 👌

Tai kaip dar jums kvankom aiskiau parasyta, parasyta abortatyvinis poveikis, abortatyvinis, zinai ka tai reiskia ar ne, paparsciausiai ant tokiu lapeliu neraso buitine kalba biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 06, 21:14)
turi turi, bet pasaulis netobulas ir farmacija iš tokių kaip jūs kvankos vynioja virves biggrin.gif

butent paraso terminus, kad avys ir toliau vartotu, o jie butu save pasisaugoje, gi parase, nors net ta lapeli persaito irgi jauciu keli tik procentai....
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 06, 22:22)

tai i mano klausimus neatsakysi, nelygis ar ne man pritarti, nes nepritarti rigi negali, nes supranti,kad as teisi lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 06, 22:26)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72479788" data-time="1565115263"><div><p>turi turi, bet pasaulis netobulas ir farmacija iš tokių kaip jūs kvankos vynioja virves vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Vynioja virves tai is taves, nes tu be papildu negali. Kaip zinia, papildams keliami zymiai mazesni reikalavimai. Nei tu zinai kiek jie is tikruju veikia, nei ka. smile.gif </p>

pamiršai, kad aš žinau, kad aš moku patikrinti jau šiai dienai kas man tinka, kas ne ax.gif
ir tau galėčiau patarti, jei draugė būtum, normalus ir geras žmogus smile.gif bet yra kaip yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 06, 21:43)
Ka gaminat skanaus su avokadais? Prisipirkau netycia daugokai.

Mano nom nom mylimiausi pusryčiai biggrin.gif

vartotojo įkelta nuotrauka
Atsakyti

pamiršai, kad aš žinau, kad aš moku patikrinti jau šiai dienai kas man tinka, kas ne ax.gif
ir tau galėčiau patarti, jei draugė būtum, normalus ir geras žmogus smile.gifbet yra kaip yra smile.gif

Nepamirsau, kad tu esi sau prisiskyrusi kazkokiu stebuklingu galiu. As tiesiog to nelaikau jokiu irodymu ir juo labiau ne rimtu saltiniu.

Man juokingiausia, kad pirkdama neaiskiu dumbliu istraukas tu baisiesi vaistais. :) As tavo vietoje pirma susirupinciau ka pati ten geri ir kiek tau to reikia. 

Nereikia man, kad tu patartum.  :) Is to tiek naudos, kiek is visokiu krabu bureju kur per krepsinio cempionatus buna ir tipo speja rezultata.  :D 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 06, 23:08)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Monteverte" data-cid="72479837" data-time="1565121159"><div><p>pamiršai, kad aš žinau, kad aš moku patikrinti jau šiai dienai kas man tinka, kas ne vartotojo įkelta nuotrauka
ir tau galėčiau patarti, jei draugė būtum, normalus ir geras žmogus vartotojo įkelta nuotraukabet yra kaip yra vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Nepamirsau, kad tu esi sau prisiskyrusi kazkokiu stebuklingu galiu. As tiesiog to nelaikau jokiu irodymu ir juo labiau ne rimtu saltiniu.</p><p>Man juokingiausia, kad pirkdama neaiskiu dumbliu istraukas tu baisiesi vaistais. smile.gif As tavo vietoje pirma susirupinciau ka pati ten geri ir kiek tau to reikia. </p><p>Nereikia man, kad tu patartum.  smile.gif Is to tiek naudos, kiek is visokiu krabu bureju kur per krepsinio cempionatus buna ir tipo speja rezultata.  biggrin.gif </p>

man nerūpi tavo įrodymai ir tavo netikėjimai, kalba apie mane, svarbu man gerai. Geriausias įrodymas - poveikis, pagalba. Pvz. mano "vidinė diagnostinė sistema" man parodė, kad man reiktų nusipirkti boro. Hm galvoju, boras. Įdomu. Paskaičiau atsiliepimus grynai ką žmonės rašo apie būtent tos firmos borą, nuo ko jie jį gėrė. Pasirodo, daliai žmonių labai padėjo nuo sąnarių skausmo, pertempimo, raiščiais. Nagi nagi galvoju, gi man tai skauda riešo sąnarys jau kurį laiką nuo sporto, o aš su tuo nieko nedarau. Nusipirkau, sugėriau, vualia, nebeskauda tongue.gif Pasiskaityk, rasi ir mokslinių straipsnių, kad jis naudojamas gydant artritą.
Arba vienam geram žmogui jaučiu, kad liepia nupirkti nuo streso. O stresas labai buvo galimas po kažkiek laiko, jautėme taip. Nupirkau. Pradėjo gerti, akurat, stresas atėjo. Savijauta žmogaus visai gera, nesusmuko, nesusidepresavo, labai ir į galvą neima, nors kitas jautresnis gal tokioje situacijoje kone žudytųsi.
Ir t.t. ir pan. Ir dzin ką tu ar kas kita sgalvojate, svarbu mums gerai ir pasiteisina smile.gif
Atsakyti

Nieko keisto kad papildomai stebuklingi, juk kai valdai kitų žmonių likimus. .bet pvz nafik vitaminai, ko pati savęs neužbūrei,  nesueina galai.. .

Atsakyti

Žiūriu serialą the handmaids tale,  nu koks neblogas ....

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 07, 08:29)
<p>Nieko keisto kad papildomai stebuklingi, juk kai valdai kitų žmonių likimus. .bet pvz nafik vitaminai, ko pati savęs neužbūrei,  nesueina galai.. .</p>

Prastos jos galios, jeigu taip jomis grasina, o nesugeba tokiu menkniekiu susitvarkyt, kuriuos papildai "gydo" biggrin.gif
Atsakyti

Prastos jos galios, jeigu taip jomis grasina, o nesugeba tokiu menkniekiu susitvarkyt, kuriuos papildai "gydo" biggrin.gif

Nu, kažkaip nelogiška. ..

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 07, 07:23)
Pvz. mano "vidinė diagnostinė sistema" man parodė,

Nera medicinos kalboj tokios " vidines diagnostines sistemos"

Cia kazkokia kur elfai buria?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 07, 10:33)
Nera medicinos kalboj tokios " vidines diagnostines sistemos"

Cia kazkokia kur elfai buria?

Bando kazkoki b*b* is pirsto islauzt. Tai paprasciausiai intuicija. biggrin.gif
Atsakyti