Bet ne as viena tavo rasliavas atsimenu, yra ir daugiau.
Oi ne, mes ant airijos neikaip nesukrapstom dar...Men gale tik i Dublina skrisim. Kur ten mums airija, jos pasalpos...
Dublinas tai ne Airija, ne ne, sakau, kad tu iš vienkiemio
![4u.gif](https://www.supermama.lt/forumas/public/style_emoticons/default/4u.gif)
as irgi nesupratau, matomai uzgere moteris is nevilties ir toliau varo nesamones...
Papildyta:
tai sakiau jau siandien pirma zinute,kad gaila, kad taip save vis lygini su kitais, tiek kompleksuoji...
na taip, tai ir sakau,kad normali masina, jau didesnes tai jau autobusiukai arba limuzinai. Mazda 5 siaip mano masina.
ko nezinau?
Papildyta:
nu jo per tiek zinuciu nebandei pasiteisinti ir sau irodyti, kad ten ne zmones zuva pas tave gimdoje ? toks atkaklus realybes ir mokslo neigimas, o paskui bandymas ant manes pavaryti, atrodo graudziai juokingai... tik kaip pasiteisinimai .
zinok pas mane gyvenime visko uztenka ir be KT sugebam pasireguliuoti, ka reikia
Mano gimdoje dar nė vienas žmogus nežuvo
toks atkaklus realybes ir mokslo neigimas, o paskui bandymas ant manes pavaryti, atrodo graudziai juokingai... tik kaip pasiteisinimai .
zinok pas mane gyvenime visko uztenka ir be KT sugebam pasireguliuoti, ka reikia
1. Anomalija.lt lygio straipsniai nera mokslas. Tu rodei ka skaitai.
2. Saltinius renkiesi selektyviai. Tik tai kas patinka.
3. Dalis temu tikrai nera suprantamos visiems. Skaitant rimta mokslini straipsni reikia tureti kazkoki kieki ziniu ta tema. Ju neturint, ziuresi i knyga ir matysi spyga. Aisku, visada galima suinterpretuoti kaip tau norisi. Kai tema nieko nerauki, tai jura iki keliu. Nesuvoki kiek nezinai ir galvos neskauda.