Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 06, 17:20)
Kazkada citavau. Bet bergzdzias reikalas tave cituot- isistacius kiaules akis spiegi paklodes.
Bet ne as viena tavo rasliavas atsimenu, yra ir daugiau.

Oi ne, mes ant airijos neikaip nesukrapstom dar...Men gale tik i Dublina skrisim. Kur ten mums airija, jos pasalpos...

Dublinas tai ne Airija, ne ne, sakau, kad tu iš vienkiemio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 06, 18:23)
Dublinas tai ne Airija, ne ne, sakau, kad tu iš vienkiemio 4u.gif

ci ajinai jauciu ale pajuokavo mandriai, viskas kam smegeneles pajegios lotuliukas.gif nes gi buvo prigauta,kad ji cia nebuvusi , tada teisinosi, kad tik Dubline buvo, ir nieko nemate, matyt orouose pabuvo lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 rugpjūčio 2019 - 17:25
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 06, 17:55)
<p>Kur, jei mes neigiamų KT kaip žudymą, kodėl tu jeigu, kad esi beveik nevaisinga?</p>

omg, kas čia per sakinys? cambala virusas plinta į visų galveles biggrin.gif
Atsakyti

man irgi ne ir mokslui ne, bet tu is tiek zinuciu nieko taip ir nesupratai, vargsiuke.... unsure.gif

teisinkis toliau biggrin.gif

Nėra ko teisintis:) 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 18:19)
Gaila, kad neturi savo nuomones apie gyvenima, o kalbi citatom, bet zinoma tai tavo reikalas  mirksiukas.gif tu jomis vadovaukis, kiti zmones kitais dalykais vadovaujasi....

Mano masina 7 vietu, normali masina, manau ,seimai, labai patoggi, o ka reiktu tureti autobusa?  bigsmile.gif

Tai ko keiki , jei tau svarbiau, kas patogiau? galima ir limuzinu atvaziuoti su vairuotoju, arba atskristi savo lektuvu, tik abejoju ar tokie zmones keikia paskui kaina uz kelione  biggrin.gif

Tavo nuomone tokia juokinga, kad as nenoriu apsijuokti sakant savaja, a vnuš mano nuomone bus panasi i tavo biggrin.gif

7 vietu buna ir tokiu, kur normalioje masinoje butu 5 normalios vietos.

Nu va, tu nors vienam reikalas nieko nezinai. Ačiū Die , a to galvojau tau elfai teisingus atsakyma pasako
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 06, 18:25)
omg, kas čia per sakinys? cambala virusas plinta į visų galveles biggrin.gif

as irgi nesupratau, matomai uzgere moteris is nevilties ir toliau varo nesamones... biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 06, 18:26)
Tavo nuomone tokia juokinga,   kad as nenoriu apsijuokti sakant savaja,   a vnuš mano nuomone bus panasi i tavo  biggrin.gif
7 vietu buna ir tokiu,   kur normalioje masinoje butu 5 normalios  vietos. 

Nu va,   tu nors vienam reikalas nieko nezinai. Ačiū  Die , a to galvojau tau elfai teisingus atsakyma pasako

tai sakiau jau siandien pirma zinute,kad gaila, kad taip save vis lygini su kitais, tiek kompleksuoji...

na taip, tai ir sakau,kad normali masina, jau didesnes tai jau autobusiukai arba limuzinai. Mazda 5 siaip mano masina.

ko nezinau?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 06, 18:26)
Nėra ko teisintis:) </p>

nu jo per tiek zinuciu nebandei pasiteisinti ir sau irodyti, kad ten ne zmones zuva pas tave gimdoje ? toks atkaklus realybes ir mokslo neigimas, o paskui bandymas ant manes pavaryti, atrodo graudziai juokingai... tik kaip pasiteisinimai .

zinok pas mane gyvenime visko uztenka ir be KT sugebam pasireguliuoti, ka reikia mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 rugpjūčio 2019 - 17:31
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 18:00)
savo vaiku gyvybes kaina? unsure.gif

Kaip tu suskaiciuoji kiek kartu ta gyvybe buvo nutraukta?
Tu gi nesisaugodama pasidaryt sugebejai tik du vaikus.
Atsakyti

as irgi nesupratau, matomai uzgere moteris is nevilties ir toliau varo nesamones... biggrin.gif
Papildyta:
tai sakiau jau siandien pirma zinute,kad gaila, kad taip save vis lygini su kitais, tiek kompleksuoji...

na taip, tai ir sakau,kad normali masina, jau didesnes tai jau autobusiukai arba limuzinai. Mazda 5 siaip mano masina.

ko nezinau?
Papildyta:
nu jo per tiek zinuciu nebandei pasiteisinti ir sau irodyti, kad ten ne zmones zuva pas tave gimdoje ? toks atkaklus realybes ir mokslo neigimas, o paskui bandymas ant manes pavaryti, atrodo graudziai juokingai... tik kaip pasiteisinimai .

zinok pas mane gyvenime visko uztenka ir be KT sugebam pasireguliuoti, ka reikia mirksiukas.gif

Mano gimdoje dar nė vienas žmogus nežuvo :)

Atsakyti

toks atkaklus realybes ir mokslo neigimas, o paskui bandymas ant manes pavaryti, atrodo graudziai juokingai... tik kaip pasiteisinimai .

1. Anomalija.lt lygio straipsniai nera mokslas. Tu rodei ka skaitai.

2. Saltinius renkiesi selektyviai. Tik tai kas patinka. 

3. Dalis temu tikrai nera suprantamos visiems. Skaitant rimta mokslini straipsni reikia tureti kazkoki kieki ziniu ta tema. Ju neturint, ziuresi i knyga ir matysi spyga. Aisku, visada galima suinterpretuoti kaip tau norisi. Kai tema nieko nerauki, tai jura iki keliu. Nesuvoki kiek nezinai ir galvos neskauda. 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 18:30)

ko nezinau?

Visa laime tavo posakiu niekas niekada necituos biggrin.gif

O maaaaaaaano mašinaaaaaaaaaa biggrin.gif
Kavokis po lapais su savo mazda

Nezinai ka kalba zmones, vazinejantys limuzinais
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 06, 18:38)
Kaip tu suskaiciuoji kiek kartu ta gyvybe buvo nutraukta?
Tu gi nesisaugodama pasidaryt sugebejai tik du vaikus.

o kodel as tureciau kazka skaiciuoti? o jei tik vienas per 10 naudojimo metu, jau kaip ir gerai?

As nesidarau vaiku, jei ka mirksiukas.gif as is vis nesinaudoju tokiais issireiskimais kaip saugojimasis, nes nera nuo ko saugotis man, o va planuoti, tai planavau vaiku pradejima. Bet tai prie ko cia as, as gi nevaisinga ir tik 2 kartus pasimylejau gyvenime. O jus tai bele kaip vaisingos, net sintetiniai hormonai tokio vaisingumo nepajegus visai uzgniausti, manau....ar klystu? ar jus irgi tokios nevaisingos kaip as ir siaip geriat KT kaip vitaminus? lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 06, 19:03)
Visa laime tavo posakiu niekas niekada necituos  biggrin.gif

O maaaaaaaano mašinaaaaaaaaaa  biggrin.gif
Kavokis po lapais su savo mazda

Nezinai ka kalba zmones,  vazinejantys limuzinais

tai,kad jau cituoja lotuliukas.gif nepastebejai lotuliukas.gif cambala jau n metu mano kelias frazes niekaip pamirsti negali ir vis cituoja ir cituoja lotuliukas.gif ir kitos is paskos...

siaip as nesigyriau, elementari paparsta mano masina, tik kad dydyje gaudytumeisi pasakiau, kad ne maziuke.

tai kaip ten ar patogumas visgi svarbiau tau ar kaina? ar nesugebejot susirasti pigensniu kainu? biggrin.gif

zinau
Atsakyti

Mano gimdoje dar nė vienas žmogus nežuvo :)

kaip zinai? sakai KT gamintojai meluoja?

Atsakyti