Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 06, 17:12)
Kai vyrui davei tik dukart gyvenime, tai ir isejo tik du vaikai biggrin.gif
Uztai dabar tenka sveikata vyriska palaikyti darbuojantis kuo toliau nuo namu, kol tu parom pezalus rasineji cia biggrin.gif

nu matai mokykis, geriau nei save nuodyjusi KT, kad tik patenkinti savo vyriskio poreikius mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 06, 17:20)
Kazkada citavau. Bet bergzdzias reikalas tave cituot- isistacius kiaules akis spiegi paklodes.
Bet ne as viena tavo rasliavas atsimenu, yra ir daugiau.

Oi ne, mes ant airijos neikaip nesukrapstom dar...Men gale tik i Dublina skrisim. Kur ten mums airija, jos pasalpos...

nu ka ir sakiua, kam varginiesi ta pati atkartodama? lotuliukas.gif atsimintuke tu lotuliukas.gif oi vargs su tavim sunus i senatve bus blogiau... o marciai is vsi nepavydziu....

laukiu vis nuotrauku bigsmile.gif
bet kaip cia mandrei susakei, jauciu paciai labai juokinga ar ne? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 17:31)
nu matai mokykis, geriau nei save nuodyjusi KT, kad tik patenkinti savo vyriskio poreikius  mirksiukas.gif

As tenkinu SAVO poreikius.
O tu vyra gal normalu susirask, kad seksas taptu malonesnis, o ne tik nemaloni pareiga mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 06, 17:39)
O tu vyra gal normalu susirask, kad seksas taptu malonesnis, o ne tik nemaloni pareiga mirksiukas.gif

Nezinau ar su tokiu moters poziuriu (ne tik i seksa, bet ir i gyvenima) kad ir geriausias vyras ar gali ka nors uzdegti moteryje?

Faina Ranevskaja - izymi rusu aktore, jau mirusi.

Eina pyzdum ta Airija. Vyras uz persikelima i ja sumokejo 600 . Nu ir kaineles.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 06 rugpjūčio 2019 - 16:52

Kur, jei mes neigiamų KT kaip žudymą, kodėl tu jeigu, kad esi beveik nevaisinga?

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 06, 17:39)

savo vaiku gyvybes kaina? unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 06, 17:52)
Nezinau ar su tokiu moters poziuriu (ne tik i seksa,   bet ir i gyvenima) kad ir geriausias vyras ar gali ka nors uzdegti moteryje?
Faina Ranevskaja -  izymi rusu aktore,   jau mirusi.

Eina pyzdum ta Airija. Vyras uz persikelima i ja sumokejo 600 . Nu ir kaineles.

kad tu bent zinomtum mano poziuri i gyvenima lotuliukas.gif bet ka tu manes klausi, geriau cambalos apie mane paklausk, ji viska atsimena biggrin.gif debiles biggrin.gif

tai su kuo cia taip durnai keletes, privacia jachta? lotuliukas.gif su keltu kainuoja 300 e su masina i abu galus. O siaip atskristi galima labai pigiai.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 06, 17:55)
<p>Kur, jei mes neigiamų KT kaip žudymą, kodėl tu jeigu, kad esi beveik nevaisinga?</p>

su kuo cia girta tauzyji? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 rugpjūčio 2019 - 17:00

Nieko keisto, kad vyras toli "dirba", sunku gi, kai negauna , nes ji saugo vaikų gyvybes  :) unikumas 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 06, 18:01)
<p>Nieko keisto, kad vyras toli "dirba", sunku gi, kai negauna , nes ji saugo vaikų gyvybes  smile.gif unikumas </p>

tau tai suprantu visos gyvybes px, bele visos skyles pakasytos ar ne lotuliukas.gif

o kas tau sake, kad vyras toli dirba, camabalala? lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 rugpjūčio 2019 - 17:09
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 18:00)
savo vaiku gyvybes kaina? unsure.gif
Papildyta:

kad tu bent zinomtum mano poziuri i gyvenima lotuliukas.gif bet ka tu manes klausi, geriau cambalos apie mane paklausk, ji viska atsimena  biggrin.gif debiles  biggrin.gif
tai su kuo cia taip durnai keletes, privacia jachta? lotuliukas.gif su keltu kainuoja 300 e su masina i abu galus. O siaip atskristi galima labai pigiai.

Ranevskaja pasakytu apie tavo poziuri i gyvenima ir šeimą-
Šeima pakeičia viską. Todėl prieš ją sukuriant, verta pagalvoti, kas tau svarbiau: viskas ar šeima.

Jei jusu seimynine masina tokio dydzio, kaip mano boruzele, tai gal jus ir moka 300 biggrin.gif Ne visi zinok ziuri kas pigiau, kiti ziuri kaip jiems butu patogiau.
Atsakyti

tau tai suprantu visos gyvybes px, bele visos skyles pakasytos ar ne lotuliukas.gif

o kas tau sake, kad vyras toli dirba, camabalala? lotuliukas.gif

Man spermatozoidas nėra lygus žmogui :) O kai skylės nepakasomos, moteris virsta Lutuke.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 06, 18:10)
Ranevskaja pasakytu apie tavo poziuri i gyvenima  ir šeimą-
Šeima pakeičia viską. Todėl prieš ją sukuriant, verta pagalvoti, kas tau svarbiau: viskas ar šeima.
Jei jusu seimynine masina tokio dydzio,  kaip mano boruzele,  tai gal jus ir moka 300  biggrin.gif  Ne visi zinok ziuri kas pigiau,  kiti ziuri kaip jiems butu patogiau.

Gaila, kad neturi savo nuomones apie gyvenima, o kalbi citatom, bet zinoma tai tavo reikalas mirksiukas.gif tu jomis vadovaukis, kiti zmones kitais dalykais vadovaujasi....

Mano masina 7 vietu, normali masina, manau ,seimai, labai patoggi, o ka reiktu tureti autobusa? bigsmile.gif

Tai ko keiki , jei tau svarbiau, kas patogiau? galima ir limuzinu atvaziuoti su vairuotoju, arba atskristi savo lektuvu, tik abejoju ar tokie zmones keikia paskui kaina uz kelione biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 16:58)
ps labai idomi tavo avataro nuotrauka.

aha, net nebepamenu kur radau, gal čia temoje (buvo tokia) parinko mergiotės, kur ieškodavo avatarų
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 06, 18:16)
Man spermatozoidas nėra lygus žmogui smile.gif

O kai skylės nepakasomos, moteris virsta Lutuke.</p>

man irgi ne ir mokslui ne, bet tu is tiek zinuciu nieko taip ir nesupratai, vargsiuke.... unsure.gif

teisinkis toliau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 06 rugpjūčio 2019 - 17:23