Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 06, 12:19)
maisto vergai niekada to nesupras smile.gif jie nesupranta, kad atsirinkus sveiką, subalansuotą maistą įmanoma net nenorėti daugumos produktų. Nesupranta, kad tie produktai tampa atgraūs, smirdantys ir pan. Pati Burba ne kartą čia buvo pridėjusi produktų foto ir tipo jai seilė varva. O aš pvz. neturiu jau tokio reflekso, tokio jausmo, kad man seilė varvėtų. Man dzin visos tortų foto ar kepsniai kažkokie. Aš net būdama alkana, galėčiau apsisukti ir išeiti iš tipo kvepiančios maistu kavinės, jei joje nebūtų man tinkamo meniu. Todėl ir kažkokio maisto nevalgymas absoliučiai nesusijęs su nuotaika. Greičiau jau su nuotaika susijęs pas tuos, kurie į maistą žiūri kaip į kažką tokio, kaip į malonumo šaltinį. Tai vat, kai nepavalgę, negavo savo spirgučio, tai ir pikti biggrin.gif

Butent, vyras kepe savaitgali saslykus, jokio poreikio, saldumynu dar seniau noredavau, bet suvartojau zolytes pasivalyti organizma, ziuriu visai nebesinori, nu kokiu datuliu nebent razinu, bet ne cukraus balto ir t.t. dabar visi gerai jauciuosi, net keista pvz seniau kv nakti beveik reikdavo nakti keltis i WC, atsissakisu krakmolu, cukraus ir t.t. nebereikia, tik po kokios saviates man tai dasilo lotuliukas.gif kai viena diena kazka suvalgiau netinkamo ir atsikeliau vel nakti galvoju, gi visat a laika nebesikeldavau biggrin.gif
O va nuo kokiu skaniu salotu, uogu svieziu, pomidoru, kokiu tai seile tysta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 06, 12:23)
Tu net nebandyk prieštarauti  Ranevskajai - kur ji,  o kur tu.  rolleyes.gif

pas tave ziuriu ziaurus saves nevertinimas, kad taip su zmonem lyginiesi mirksiukas.gif
Atsakyti

kaip tai risasi su KT?

O kaip KT susiję su vaikų žudymu?

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 06, 12:28)
O kaip KT susiję su vaikų žudymu?</p>

vartoji ir nezinai ,kad KT turi abortatyvini poveiki? blink.gif gal nors kartais pasiskaitykit aprasyma porduktu, ka vartojat?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 12:25)
Butent, vyras kepe savaitgali saslykus, jokio poreikio, saldumynu dar seniau noredavau, bet suvartojau zolytes pasivalyti organizma, ziuriu visai nebesinori, nu kokiu datuliu nebent razinu, bet ne cukraus balto ir t.t. dabar visi gerai jauciuosi, net keista pvz seniau kv nakti beveik reikdavo nakti keltis i WC, atsissakisu  krakmolu,  cukraus ir t.t. nebereikia, tik po kokios saviates man tai dasilo lotuliukas.gif kai viena diena kazka suvalgiau netinkamo ir atsikeliau vel nakti galvoju, gi visat a laika nebesikeldavau  biggrin.gif
O va nuo kokiu skaniu salotu, uogu svieziu, pomidoru, kokiu tai seile tysta  biggrin.gif

o pas mane kaip minėjau iš viso to nebėra. Man maistas kaip tiesiog pagalbinė priemonė gyvenimui. Na pvz. kaip ir lova (baldas) stovi ir tiesiog kai nori, eini atsiguli, pasinaudoji ja. Taip maistą, kai nori, eini ir suvalgai.
Nors visgi, tam tikri vaisiai man dar sukelia kažkokių emocijų. Tręšnės pvz. Arbūzas gal irgi šiek. Vynuogių viena rūšis.
Atsakyti

vartoji ir nezinai ,kad KT turi abortatyvini poveiki? blink.gifgal nors kartais pasiskaitykit aprasyma porduktu, ka vartojat?

Aš Dar kartą klausiu, ką KT turi bendro su vaikų žudymu? Įsiskaityk .

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 06, 11:19)

tai santykių eksperte parašyk kaip tu elgiesi, kai tau nepatinka vyro mintys, elgesys bigsmile.gif pamokys mane, nemokšą biggrin.gif o aš jau išvadą išvesiu, teisi tu ar ne

Jei mano vyro elgesys man nepatiktu, jis nebutu mano vyras. Be to jis zmogus, asmenybe su savo mintim, norais pomegiais.
O ka tave mokyt -vistiek elgsies isteriskai- draskykis toliau, tikrink jo telefona, pasta, neleisk jam nieko. Bet ar esi laiminga besidraskydama su juo kozna diena?
Atsakyti

Aš Dar kartą klausiu, ką KT turi bendro su vaikų žudymu? Įsiskaityk .

jau atrasiau perskaityk dar karta mano atskayma, kas neaisku klausk.

Atsakyti

Jei mano vyro elgesys man nepatiktu, jis nebutu mano vyras. Be to jis zmogus, asmenybe su savo mintim, norais pomegiais.
O ka tave mokyt -vistiek elgsies isteriskai- draskykis toliau, tikrink jo telefona, pasta, neleisk jam nieko. Bet ar esi laiminga besidraskydama su juo kozna diena?

jojo tobula seima, kur visi nuolat sypsosi ir niekad nesipyksta, pasakok savo anukam gal patikes, kol mazi :lol: 

Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 06, 11:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="lutuke123" data-cid="72479487" data-time="1565083787"><div><p>vartoji ir nezinai ,kad KT turi abortatyvini poveiki? vartotojo įkelta nuotraukagal nors kartais pasiskaitykit aprasyma porduktu, ka vartojat?</p></div></blockquote><p>Aš Dar kartą klausiu, ką KT turi bendro su vaikų žudymu? Įsiskaityk .</p>

As prisimenu jos sena diskusija sia tema, kai plesesi jog "sperma jau vaikai"😂
Atsakyti

As prisimenu jos sena diskusija sia tema, kai plesesi jog "sperma jau vaikai"😂

Ji labai neišprususi, matyt, negalima ant tokių pykti:)

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 11:52)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="cambala" data-cid="72479500" data-time="1565084973"><div><p>Jei mano vyro elgesys man nepatiktu, jis nebutu mano vyras. Be to jis zmogus, asmenybe su savo mintim, norais pomegiais.
O ka tave mokyt -vistiek elgsies isteriskai- draskykis toliau, tikrink jo telefona, pasta, neleisk jam nieko. Bet ar esi laiminga besidraskydama su juo kozna diena?</p></div></blockquote><p>jojo tobula seima, kur visi nuolat sypsosi ir niekad nesipyksta, pasakok savo anukam gal patikes, kol mazi lotuliukas.gif </p>

Nu jo, mums tikrai su jumis nera ko lygintis - kaip pati rasei, vyrelis i barus, nuo taves verke, yra tau pasakes" neduok dieve sutikti tokiu zmoniu kaip tu"...
Man tai zinok baisiai skamba. Neveltui tavo vyras tik savaitgaliais pas vaijus grizta...
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 06, 11:54)
Ji labai neišprususi, matyt, negalima ant tokių pykti:)</p>

Bet tai vietoj nesamoniu rasinejimo eitu ir sviestusi.
Atsakyti

jau atrasiau perskaityk dar karta mano atskayma, kas neaisku klausk.

Klausimas buvo labai konkretus

Atsakyti