QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 11:55)
nesutiksiu, kaip tik darausi linksmesne, kai matau, kad pilvas mazeja, atsisakius nesamoniu, kai geriau jauciuosi, cia zmoniu pasiteisinimai tu,kurie nesugeba to atsissakyti....
numeciau jau 3 kg per tas pora savaicui, kartais su nuklydimais nedideliais
maisto vergai niekada to nesupras
jie nesupranta, kad atsirinkus sveiką, subalansuotą maistą įmanoma net nenorėti daugumos produktų. Nesupranta, kad tie produktai tampa atgraūs, smirdantys ir pan. Pati Burba ne kartą čia buvo pridėjusi produktų foto ir tipo jai seilė varva. O aš pvz. neturiu jau tokio reflekso, tokio jausmo, kad man seilė varvėtų. Man dzin visos tortų foto ar kepsniai kažkokie. Aš net būdama alkana, galėčiau apsisukti ir išeiti iš tipo kvepiančios maistu kavinės, jei joje nebūtų man tinkamo meniu. Todėl ir kažkokio maisto nevalgymas absoliučiai nesusijęs su nuotaika. Greičiau jau su nuotaika susijęs pas tuos, kurie į maistą žiūri kaip į kažką tokio, kaip į malonumo šaltinį. Tai vat, kai nepavalgę, negavo savo spirgučio, tai ir pikti
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 06, 12:07)
Niekur nerasiau kad reikia tyleti, bet tau juk nesuorantama, kad galima ir nesudraskius kaip kad jus draskotes, gyvent.
tai santykių eksperte parašyk kaip tu elgiesi, kai tau nepatinka vyro mintys, elgesys
pamokys mane, nemokšą
o aš jau išvadą išvesiu, teisi tu ar ne
ir nebandyk neatsakyk, nes užėsiu
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 06, 12:11)
Su kuo tu cia siulai diskutuoti? Su tavim apie elfus ir burtus?
Papildyta:
Papildyta:
Maziau prie kompo sedek ir nestoresi. Seksas irgi padeda formas palaikyt. Nors tau neiseis, vyro ner.
yra labai daug temų šiame forume rimtos diskusijoms. Na gi nagi, įkelk bent vieną, kur tu svariai, protingai, argumentuotai diskutuoji