Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 06, 11:12)
Tai gerai kad vartoja. Kame problemos? Mylejimasis ir orgazmas sveika, o kad nepastoti, tai ir israsti kt.

Salutinius poveikius paskaityk ant bet kurios KT ir pasakysi kame problemos.

Myletis galima, kai mylima, meile labai toli nuo saves zalojimosi ir savo vaiku galabijimo, isvardinau daug kitu veiksmazodziu, ka daro zmones, kai vartoja KT,kad tik nepastotu.

Bet darykit kaip norit, jusu pasirinkimai, jusu gyvenimai, tik nereikia suda vadinti medum mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 11:46)
Salutinius poveikius paskaityk ant bet kurios KT ir pasakysi  kame problemos.

Myletis galima, kai mylima, meile labai toli nuo saves zalojimosi ir savo vaiku galabijimo, isvardinau daug kitu veiksmazodziu, ka daro zmones, kai vartoja KT,kad tik nepastotu.

Bet darykit kaip norit, jusu pasirinkimai, jusu gyvenimai, tik nereikia suda vadinti medum  mirksiukas.gif

Kur jinai tau paskaitys, jinai pati ir yra tas šalutinis poveikis biggrin.gif Būdama ginekologiškai nesveika, permetinėja ant manęs, kad aš nevaisinga. Visiškai išprotėjus boba smile.gif
Atsakyti
Kaip Ranevskaja sakė -

Aš pastebėjau, kad nevalgant duonos, cukraus, riebios mėsos, negeriant alaus su žuvimi – snukis tampa mažesnis, bet liūdnesnis.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 06, 11:49)
Kur jinai tau paskaitys, jinai pati ir yra tas šalutinis poveikis biggrin.gif Būdama ginekologiškai nesveika, permetinėja ant manęs, kad aš nevaisinga. Visiškai išprotėjus boba smile.gif

nu tai taip gi viska ji taip daro,visas savo bedas perkelia i kitus zmones, prisifantazuoja apie juos, tarsi visiem taip, ne jai vienai tik...o kelios avys is paskos tampo tuos juos pletkus,,,, nezinau net kas blogiau...
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 06, 11:53)
Kaip Ranevskaja sakė -

Aš pastebėjau, kad nevalgant duonos, cukraus, riebios mėsos, negeriant alaus su žuvimi – snukis tampa mažesnis, bet liūdnesnis.

nesutiksiu, kaip tik darausi linksmesne, kai matau, kad pilvas mazeja, atsisakius nesamoniu, kai geriau jauciuosi, cia zmoniu pasiteisinimai tu,kurie nesugeba to atsissakyti....
numeciau jau 3 kg per tas pora savaicui, kartais su nuklydimais nedideliais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 06, 10:45)
tai sakai geriau prieš vyrą visur ir visada tylėti

Niekur nerasiau kad reikia tyleti, bet tau juk nesuorantama, kad galima ir nesudraskius kaip kad jus draskotes, gyvent.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 10:46)
Salutinius poveikius paskaityk ant bet kurios KT ir pasakysi  kame problemos.

Paskaityk apie salutini poveiki ilgai sedejimo prie kompo.
Akivaizdus salut poveikia - priklausoma ir nupususi.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 06, 11:45)

o nuo kada čia tu gydytoja tapai? biggrin.gif viena kvailesnių forumiečių esi, jokiomis rimtomis temomis nepadiskutuojanti, tik juokeliuose "ekspertė" ir reiškiesi? biggrin.gif

Su kuo tu cia siulai diskutuoti? Su tavim apie elfus ir burtus? biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 06, 11:53)
Kaip Ranevskaja sakė -

lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 11:55)
nu tai taip gi viska ji taip daro,visas savo bedas perkelia i kitus zmones, prisifantazuoja apie juos, tarsi visiem taip, ne jai vienai tik...o kelios avys is paskos tampo tuos juos pletkus,,,, nezinau net kas blogiau...
Papildyta:

nesutiksiu, kaip tik darausi linksmesne, kai matau, kad pilvas mazeja, atsisakius nesamoniu, kai geriau jauciuosi, cia zmoniu pasiteisinimai tu,kurie nesugeba to atsissakyti....
numeciau jau 3 kg per tas pora savaicui, kartais su nuklydimais nedideliais  biggrin.gif

Maziau prie kompo sedek ir nestoresi. Seksas irgi padeda formas palaikyt. Nors tau neiseis, vyro ner.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 10:46)

Na tu tai nei save myli, nei savo vyra - uzsispaudi savo tarpukoji, susilaikai zalodama savo organizma ir psichika vien todel kad tau sviecia, jog susilaikymas geris.
Atsakyti
numeciau jau 3 kg per tas pora savaicui, kartais su nuklydimais nedideliais  biggrin.gif

maisto vergai niekada to nesupras smile.gif jie nesupranta, kad atsirinkus sveiką, subalansuotą maistą įmanoma net nenorėti daugumos produktų. Nesupranta, kad tie produktai tampa atgraūs, smirdantys ir pan. Pati Burba ne kartą čia buvo pridėjusi produktų foto ir tipo jai seilė varva. O aš pvz. neturiu jau tokio reflekso, tokio jausmo, kad man seilė varvėtų. Man dzin visos tortų foto ar kepsniai kažkokie. Aš net būdama alkana, galėčiau apsisukti ir išeiti iš tipo kvepiančios maistu kavinės, jei joje nebūtų man tinkamo meniu. Todėl ir kažkokio maisto nevalgymas absoliučiai nesusijęs su nuotaika. Greičiau jau su nuotaika susijęs pas tuos, kurie į maistą žiūri kaip į kažką tokio, kaip į malonumo šaltinį. Tai vat, kai nepavalgę, negavo savo spirgučio, tai ir pikti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 06, 12:07)
Niekur nerasiau kad reikia tyleti, bet tau juk nesuorantama, kad galima ir nesudraskius kaip kad jus draskotes, gyvent.

tai santykių eksperte parašyk kaip tu elgiesi, kai tau nepatinka vyro mintys, elgesys bigsmile.gif pamokys mane, nemokšą biggrin.gif o aš jau išvadą išvesiu, teisi tu ar ne
ir nebandyk neatsakyk, nes užėsiu tongue.gif 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 06, 12:11)
Su kuo tu cia siulai diskutuoti? Su tavim apie elfus ir burtus? biggrin.gif
Papildyta:

lotuliukas.gif
Papildyta:

Maziau prie kompo sedek ir nestoresi. Seksas irgi padeda formas palaikyt. Nors tau neiseis, vyro ner.

yra labai daug temų šiame forume rimtos diskusijoms. Na gi nagi, įkelk bent vieną, kur tu svariai, protingai, argumentuotai diskutuoji bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 06, 12:07)
Paskaityk apie salutini  poveiki ilgai sedejimo prie kompo.
Akivaizdus salut poveikia - priklausoma ir nupususi.

kaip tai risasi su KT?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 06, 11:17)
O aš pvz. neturiu jau tokio reflekso, tokio jausmo, kad man seilė varvėtų. Man dzin visos tortų foto ar kepsniai kažkokie. Aš net būdama alkana, galėčiau apsisukti ir išeiti iš tipo kvepiančios maistu kavinės, jei joje nebūtų man tinkamo meniu.

Sitas irgi pas tave nuo psichikos sutrikimo.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 06, 12:20)
Sitas irgi pas tave nuo psichikos sutrikimo.

atėjo ir tarė psichių psichė 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 06, 12:19)
kaip tai risasi su KT?

psichai suriša visu 100 procentu biggrin.gif
Atsakyti

Tu net nebandyk prieštarauti Ranevskajai - kur ji, o kur tu. rolleyes.gif
Atsakyti