QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 06, 09:11)
Gal kaina buvo nesamoningai uzlauzta? O va atejo patinkantis pirkejas ir atidave papigiai.
As daznai apie tai pagalvoju, kad nauja masina nuo konvejerio visai ne tas pats kas nauja masina stovejo sandelyje 20 metu...
Bet matant kokios tos naudotos sugadintos ir suvarytos, tai vis tiek nauja masina rasti yra tikras stebuklas.
Paziuri filmuose, kaip ten moterys buna priziuretos ir geros kokybes, myli viena vyra , po to kita, kai netenka pirmo.
Tipiskos filmu fantazijos su realybe neturincios nieko bendra. Dauguma jusu turit vyrus nu ir kas is to? Suvokus, kaip jus su jais gyvenot it gyvenat, kaip sekesi su buvusiais, tai baisu skaityti.
Jau geriau automobilis naujas sandelyje prabuves, nes koks sudauzytas, prataisytas, suvarytas...
Kam kalbeti, o jau tau PADEVETAM patyleti...
Cia as kalbu is savo varpines
As gi visa gyvenimeli gyvenu su vienu vyru, nes kitokiu "nepazinojau"
Nieko asmeniskai, cia tik vertinimas PAGAL TAVO PATIES KRITERIJUS. AS taip kaip tu zmoniu nevertinu, man kiekvienas zmogus yra vertingas. Skirtumas tik tas, kad ne kiekvieno "verte", bent jau man "pakeliama". O jei jau man netinka, tai nereiskia, kad kitams bus brokuotas, padevetas ir t.t..
Siaip man si situacija primine, tipine vyru pozicija, kai kalbama apie moterys, ju grozi, prisiziurejima (nemegstu paties to zodzio).
Tai gi, neretai tenka girdeti visokias perdetas pretenzijas moteru isvaizdai is pilvotu, papuopuotu, apsileidusiu liurliu. Vyrai kazkaip nekompleksuoja del savo isvaizdos, kaip moterys.
Dziaugiuosi, kad SM randasi diduma sviesaus proto, nekompleksuotos moterys. Tad Iomucia, kaip ir noredamas neiskurs joms smegenu.