Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 02, 01:34)
Koks skirtumus koks rikslas,  svarbiausia kokios priemones pasirenkamos tam tikslui pasiekti.

Ir ar as sakiau,  kad ejo nuogos,  nes norejo palaikyti papais besišvaistancias?
Tu rimtai idiotė. Jau atleisk uz toki issireiskima,  bet jis geriausiai tave apibudina.
Ramybės tau  4u.gif

toks skirtumas, kad tu pateikiai vsiai kitaip situacija, i rjokiu kruvinu skurliu ten nebuvo.

o ar as taip sakiau, kad tu sakei, is kur cia is vis istraukei??? biggrin.gif

akivaizdu, kad tau tos ramybes labia truksta biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 02, 09:19)
Šizofrenija sergantis paprastai nepripažįsta, kad serga. Kol nekelia realaus pavojaus, jo ir neįmanoma imti gydyti. Bet monteverrei aiškina, kad ji ištekėjusi... negi jos vyras nemato,kad ji rimtai serga?....

tu visus ligoniais vadini kuriu nesupranti, ar kurie gyvena kazkaip kitaip , nei tu?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 04, 23:51)

tu visus ligoniais vadini kuriu nesupranti, ar kurie gyvena kazkaip kitaip , nei tu?

O tu? Visus debilais ir nemastanciais
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 04, 21:57)
tai aš tau parodysiu tokį gyvenimą, kad tu suprasi, patikėk, tu suprasi 4u.gif

Tai jau zadi man kazka tookio parodyti nuo to laiko kai tave is Dievo temos isvyjau su tavo haliucinacijom biggrin.gif .
Tik kaip vyras nemato, kad tau blogai, as tikrai nesuprantu. Arba abudu tokie esat ku ku.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 05, 07:57)
Tai jau zadi man kazka tookio parodyti nuo to laiko kai tave is Dievo temos isvyjau su tavo haliucinacijom biggrin.gif .
Tik kaip vyras nemato, kad tau blogai, as tikrai nesuprantu. Arba abudu tokie esat ku ku.

aš buvau labai kantrus žmogus, bet mano kantrybė trūko 4u.gif
vyras mano vietoje ir man prieš jį tylėt nereikia bigsmile.gif kaip tau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 05, 07:54)
aš buvau labai kantrus žmogus, bet mano kantrybė trūko 4u.gif

"Šizofrenija – progresuojanti smegenų liga, trukdanti aiškiai mąstyti, suvokti realybę, valdyti emocijas, daryti sprendimus, kitaip sakant, tai - kontakto su realybe praradimas.

Kas būdinga šiai ligai?

Kliedesiai yra nerišlūs, keisti, mintys - neturinčios realaus pagrindo. Tačiau psichikos negalią turintiems asmenims jos atrodo realios ir jie gali tikėti, kad kažkas juos sekioja, planuoja nužudyti, „girdi" jų mintis, įterpia jas į jų protą, kontroliuoja jų jausmus, veiksmus ir impulsus magnetinėmis bangomis ar per radiją ir televiziją perduoda tik jiems skirtas žinias. Jie gali tikėti, kad yra labai žymūs, svarbūs, visagaliai asmenys, turintys įvairių sugebėjimų.
Haliucinacijos yra jutimo, kylančio be realaus dirgiklio, suvokimas. Psichikos negalią turintys asmenys jas suvokia kaip realybę, todėl dažniausiai negali kritiškai jų vertinti."

Isiskaityk ir kreipkis i gydytojus, nes nuvaziuos protelis negriztamai 4u.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 05 rugpjūčio 2019 - 07:58
QUOTE(cambala @ 2019 08 05, 08:57)
"Šizofrenija – progresuojanti smegenų liga, trukdanti aiškiai mąstyti, suvokti realybę, valdyti emocijas, daryti sprendimus, kitaip sakant, tai - kontakto su realybe praradimas.

Kas būdinga šiai ligai?

Kliedesiai yra nerišlūs, keisti, mintys - neturinčios realaus pagrindo. Tačiau psichikos negalią turintiems asmenims jos atrodo realios ir jie gali tikėti, kad kažkas juos sekioja, planuoja nužudyti, „girdi" jų mintis, įterpia jas į jų protą, kontroliuoja jų jausmus, veiksmus ir impulsus magnetinėmis bangomis ar per radiją ir televiziją perduoda tik jiems skirtas žinias. Jie gali tikėti, kad yra labai žymūs, svarbūs, visagaliai asmenys, turintys įvairių sugebėjimų.
Haliucinacijos yra jutimo, kylančio be realaus dirgiklio, suvokimas. Psichikos negalią turintys asmenys jas suvokia kaip realybę, todėl dažniausiai negali kritiškai jų vertinti."
Isiskaityk ir kreipkis  i gydytojus, nes nuvaziuos protelis negriztamai 4u.gif .

kad tu savim ir savo šiema taip rūpintumeisi kaip kitais, tai būtum laiminga, o dabar...
prisižaidei 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 05, 08:14)
kad tu savim ir savo šiema taip rūpintumeisi kaip kitais, tai būtum laiminga, o dabar...
prisižaidei 4u.gif

Kad as negaliu ramiai praeiti pro ligoni, kuriam akivaizdziai reikia pagalbos.
Juk straipsnis ne mano, o medicininis.
Atsakyti

Vargšė monteverte,  vis svaidosi žaibais ir grasinimais, o kaip nevyksta nieko blogo taip nevyksta:) gal jai geriau sektųsi linkėti ko nors gero?

Atsakyti
Visos cia nelabai protingos, kitaip nebutu cia ne vienos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 05, 09:18)
Kad as negaliu ramiai praeiti pro ligoni, kuriam akivaizdziai reikia pagalbos.
Juk straipsnis ne mano, o medicininis.

tai ok, tavo reikalas, tik tiek, kad žinai tokį posakį: medike, pasigydyk save pats smile.gif tavo vietoje jau rūpinčiausi pagalba sau bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 05, 10:56)
<p>Vargšė monteverte,  vis svaidosi žaibais ir grasinimais, o kaip nevyksta nieko blogo taip nevyksta:) gal jai geriau sektųsi linkėti ko nors gero?</p>

palauk ir pamatysi smile.gif o jei būsi tokia pat durna kaip c ir nesusitupėsi bei vėliau neatsiprašysi, tai irgi asmeniškai ragausi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 05, 11:41)
tai ok, tavo reikalas, tik tiek, kad žinai tokį posakį: medike, pasigydyk save pats smile.gif tavo vietoje jau rūpinčiausi pagalba sau bigsmile.gif
Papildyta:

palauk ir pamatysi smile.gif o jei būsi tokia pat durna kaip c ir nesusitupėsi bei vėliau neatsiprašysi, tai irgi asmeniškai ragausi 4u.gif

lotuliukas.gif ar zinai, kad tu cia visoms labai gera darba darai? Nuo tiek juoko gaminasi daug vitamino C ir gereja visoms sveikata biggrin.gif. O tu nuo savo pykcio daraisi panasi i pernykscia sudziuvusia bulve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 05, 11:54)
lotuliukas.gif ar zinai, kad tu cia visoms labai gera darba darai? Nuo tiek juoko gaminasi daug vitamino C ir gereja visoms sveikata biggrin.gif. O tu nuo savo pykcio daraisi panasi i pernykscia sudziuvusia bulve biggrin.gif

išties, tau yra ką gerinti, sveikatėlė labai nekokia 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti