Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 03, 17:12)
būna, kad žmonės taip elgiasi, kad neiti namo, kai namuose negera, nemoka bendrauti su sutuoktiniu ir pan. O kad vedė, tai nieko nereiškia. Kai kurie kaip ir senais laikais vis dar veda, nes nu reikia jau, laikas, ką žmonės pasakys, giminė spaudžia, anūkų tėvai prašo ir t.t.

Gali šikna žemę arti, jei partneris yra tokio charakterio, kai jam šeima- visas pasaulis, nieko nepadarysi netgi stovedama nuoga prie duru, su bankuchenu rankose ir laukdama vyro is darbo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugpjūčio 2019 - 16:25
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 03, 17:16)
Gali šikna žemę arti,  jei partneris yra tokio charakterio,  kai jam šeima- visas pasaulis,  nieko nepadarysi netgi stovedama nuoga prie duru,  su bankuchenu rankose ir laukdama vyro is darbo

Vargu ar jo tokia laukia, ten jinai ji uz kiausu paemusi, o jis ereli vaidina tik kai jos ner salia irnesakyk.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 03, 17:31)
Vargu ar jo tokia laukia, ten jinai ji uz kiausu paemusi, o jis ereli vaidina tik kai jos ner salia irnesakyk.gif

Dazniausiai taip ir buna
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 03, 16:05)
Negirdejau dar kad ispanės buna -ienės
Papildyta:

Kas gi skaito tuos vardų, pavardžių užrašus ant kortelių...
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 03, 18:46)
Kas gi skaito tuos vardų, pavardžių  užrašus ant kortelių...

Tu, kai ziuri tik i diedu klynus, tai vardu korteliu ne nematai
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 03, 18:49)
Tu,  kai ziuri tik i diedu klynus,  tai vardu korteliu ne nematai

Matyt ir kiti žiūri ten, jei tave lopez vadina
Papildyta:
Gal buvot kas filme Aušros pažadas? Gari romanas nuostabūs, gal filmas irgi bus geras?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 03, 18:52)
Matyt ir kiti žiūri ten, jei tave lopez vadina

Jie i mano labai grazias akis ziuri lady.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 03 rugpjūčio 2019 - 18:09
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 03, 16:32)
Kas leidziasi lipti ant galvos tam ir lipa. Pernai vasara kolega zenijosi, jau po veselios ruosesi i povestuvine, tai sugebejo ji porai dienu dar i darba prisiprasyti per atostogas, tas kaip ciuciukas ir atbego. Ir siemet tas pats, pasieme i kelione kompa, istisai atakavo ji skambuciais, tai ka jis ne zmogus, ar jam patinka taip, neisivaizduoju kaip zmona uz jo isejo.
Man sokas iki siol nuo tokiu cirku,kai visi jau pamirse turbut biggrin.gif

As sefu nesakiau apie vestuves, tai praejus kelioms dienom suzinojom, kad yra projektas Siaures Anglijoje ir jau turim vaziuot. Tada dar daug ka patys darydavom, dabar tai kontraktoriu prisamdo.
Nue ir geriausi ispudziai... Buvo ziema, isnuomavo mums karavana (gera, ne kur cigonai gyvena).
Ir visai ten gerai praleidom laika.
Visai OK prisiminimai.

As visuomet i kelione pasiimu kompa... Sakysim neemeegstu degintis, tai padirbu sedint apartamentuose prie juros... Po tto dar laisvu prisiimi...

As visuomet ATSIIMU, jei pirsta pajudinu. O ka geriau butu kokiam darbe rimtai dirbti???
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 03, 20:45)
As sefu nesakiau apie vestuves, tai praejus kelioms dienom suzinojom, kad yra projektas Siaures Anglijoje ir jau turim vaziuot. Tada dar daug ka patys darydavom, dabar tai kontraktoriu prisamdo.
Nue ir geriausi ispudziai... Buvo ziema, isnuomavo mums karavana (gera, ne kur cigonai gyvena).
Ir visai ten gerai praleidom laika.
Visai OK prisiminimai.

As visuomet i kelione pasiimu kompa... Sakysim neemeegstu degintis, tai padirbu sedint apartamentuose prie juros... Po tto dar laisvu prisiimi...

As visuomet ATSIIMU, jei pirsta pajudinu. O ka geriau butu kokiam darbe rimtai dirbti???

Nejaugi tu manai, kad atsiimi daugiau negu tau darbdavys leidzia? Juk dirbi per atostogas, o kitu laiku atostogauji. Ant nulio iseini, nieko cia baisiai gero. As per atostogas noriu atostogaut, negalvot apie darba VISAI, ryte ilgai miegot, prigert sampes kad ir antradienio vakara ar ketvirtadienio ryta, but su artimais, vaziuot eit kazkur, o ne tasytis kompa kaip grandine po kaklu ir gaudyt rysi kaip durnelei.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 03, 20:50)
Nejaugi tu manai, kad atsiimi daugiau negu tau darbdavys leidzia? Juk dirbi per atostogas, o kitu laiku atostogauji. Ant nulio iseini, nieko cia baisiai gero. As per atostogas noriu atostogaut, negalvot apie darba VISAI, ryte ilgai miegot,  prigert sampes kad ir antradienio vakara ar ketvirtadienio ryta, but su artimais, vaziuot eit kazkur, o ne tasytis kompa kaip grandine po kaklu ir gaudyt rysi kaip durnelei.

Būtent, keistas džiūgavimas.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 03, 20:50)
Nejaugi tu manai, kad atsiimi daugiau negu tau darbdavys leidzia? Juk dirbi per atostogas, o kitu laiku atostogauji. Ant nulio iseini, nieko cia baisiai gero. As per atostogas noriu atostogaut, negalvot apie darba VISAI, ryte ilgai miegot,  prigert sampes kad ir antradienio vakara ar ketvirtadienio ryta, but su artimais, vaziuot eit kazkur, o ne tasytis kompa kaip grandine po kaklu ir gaudyt rysi kaip durnelei.

Matai mano darbas aplamai kitoks. Mano darbas tai ne galvot apie darba, o dometis iviariais naujais dalykais ir galvot kaip isisavinti. Darbines problemos tai kaip lavinantys galvosukiai. Na kaip sudijose kokie prrojektai. Tai cia nauda man didesne.
Tokiu dalyku neina paskirstyti tam darbo nedarbo, tai vientisas gyvenimas.
Yra juk elementarios problemos sakysim sugebejimai ir perspektyvos gyvenime. Tai susije ne su konkreciu darbu, bet aplamai su su sugebejimais. Man sunku nuo tokiu dalyku atsiribot o ir nenoriu.
Galiu dziaugtis gyvenimu, nereikia ten kazka uzmirsti.

Paprasti darbai, kuriu irgi buna, nesunkiai suplanuojami ir tokiu nereikia dirbti per atotogas, apie tokius aplamai as galvos nesuku.

Niekur kompu nesitampau, palieeku automobilyje ir rysi su automobiliu juk gaudai o ne beegiodamas.
Pas mane nera to "darbdavys leidzia" nes mane laiko ne uz darrbdavio nurodymu vykdyma(tokiu asmenu jis pasisamdo uz pigiau), o uz sprendima problemu kuriu pats darbdavys kartais nemato ir nenoretu pamatyt. Taigi as nustatau, kada man reikia kazka daryt...

Mane sleegtu rutina, kai kazkas ten nustaytu, kad dirbti ( o gal as nenoriu) o kada poilsiauti, o gal kilo idomios mintys. Cia jau man primena kareivines.
Zinokit darbas gali buti idomiau uz laisvalaiki, kuris irgi idomus gali buti.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 04, 10:32)
Zinokit darbas gali buti idomiau uz laisvalaiki, kuris irgi idomus gali buti.

Pritariu mirksiukas.gif Ir šiais laikais sau tikrai tą galima leisti, jei esi gudresnis žmogus
Atsakyti