Kaip man daėda, kai darbe zmones man dekoja ispaniskai. As suprantu, jie nori mane pamaloninti, bet aliooooooo garaž- as esu lietuveeeeeeee ne ispaneeeeeee mano akys žaliooooos
O tai kur nors parašyta,kad esi lietuvė?
Man regis puiku,juk žmonės,nors kelis žodius išmoko,tos šalies,kurioje vieši
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 03, 14:24)
As.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 03, 15:08)
<p>O tai kur nors parašyta,kad esi lietuvė?</p>
Ne nu, rimtai...jus kada paskutini karta buvot muziejuje ?
Kiekvienas gidas turi ženklelį su vardu
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 03, 15:12)
Negali. Kai as iseidinejau is darbo, tai valdzia prase neimti atostogu, nes nebuvo kam dirbti mano darbo, as is principo parasiau paraiska atostogpms ir jie dave man jas, nes privalejo.
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 03, 15:16)
Negali. Kai as iseidinejau is darbo, tai valdzia prase neimti atostogu, nes nebuvo kam dirbti mano darbo, as is principo parasiau paraiska atostogpms ir jie dave man jas, nes privalejo.
Ziurint kokia valdzia. Mane jau prase nusikelti atostogas dabartines. Jau vimdo ta ju darbuotoju-didvyriu iki grabo lentos politika.
Atsiprašau,Burbanti,gal per daug knisinėjuosi.Vardai būna visokie,ir tautiniai ,tokie kaip Eglė ar Rasa.Tokį perskaičius nepagalvosi.kad ispanė.O kokia Marija ar Julija gali būti tiek lietuvė,tiek anglė.
Muziejuje buvau lygiai prieš metus,Kaune.Karo muziejuje.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 08 03, 15:40)
<p>Atsiprašau,Burbanti,gal per daug knisinėjuosi.Vardai būna visokie,ir tautiniai ,tokie kaip Eglė ar Rasa.Tokį perskaičius nepagalvosi.kad ispanė.O kokia Marija ar Julija gali būti tiek lietuvė,tiek anglė.
</p><p>Muziejuje buvau lygiai prieš metus,Kaune.Karo muziejuje.</p>
</p><p>Muziejuje buvau lygiai prieš metus,Kaune.Karo muziejuje.</p>
Negirdejau dar kad ispanės buna -ienės
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 03, 15:37)
Ziurint kokia valdzia. Mane jau prase nusikelti atostogas dabartines. Jau vimdo ta ju darbuotoju-didvyriu iki grabo lentos politika.
Pas mus nauja bose atejo priedurnė. Prieš gidu s negali pasokineti, nes isjuokta buna visada del ziniu neturejimo apie muziejus darba ir juru laivina tuo labiau, tai nusprende moteryte visus gidus paliuosuoti, kai baigsis kontraktas. Mes jai paliuosuosim , atsidurs teisme bobelė, nes nezino istatymu tik savo ego.
Imones su tokia pilitika, kaip tavo imone, apie darbuotojus galvoja maziausiai. Jiems Dievas - pelnas. Per jusu galvas lips ir ne ačiū nepasakys. Padarys viena kita vakareli jums ir uz ta iskepta sasyska ir pigaus vyro taure paskutini krauja issiurbs.
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 03, 16:05)
Imones su tokia pilitika, kaip tavo imone, apie darbuotojus galvoja maziausiai. Jiems Dievas - pelnas. Per jusu galvas lips ir ne ačiū nepasakys. Padarys viena kita vakareli jums ir uz ta iskepta sasyska ir pigaus vyro taure paskutini krauja issiurbs.
Kas leidziasi lipti ant galvos tam ir lipa. Pernai vasara kolega zenijosi, jau po veselios ruosesi i povestuvine, tai sugebejo ji porai dienu dar i darba prisiprasyti per atostogas, tas kaip ciuciukas ir atbego. Ir siemet tas pats, pasieme i kelione kompa, istisai atakavo ji skambuciais, tai ka jis ne zmogus, ar jam patinka taip, neisivaizduoju kaip zmona uz jo isejo.
Man sokas iki siol nuo tokiu cirku,kai visi jau pamirse turbut
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 03, 16:32)
Kas leidziasi lipti ant galvos tam ir lipa. Pernai vasara kolega zenijosi, jau po veselios ruosesi i povestuvine, tai sugebejo ji porai dienu dar i darba prisiprasyti per atostogas, tas kaip ciuciukas ir atbego. Ir siemet tas pats, pasieme i kelione kompa, istisai atakavo ji skambuciais, tai ka jis ne zmogus, ar jam patinka taip, neisivaizduoju kaip zmona uz jo isejo.
Yra pilna tokiu šiknalaižių. Tikisi uzkopti karjeros laiptais gal.
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 03, 16:38)
Yra pilna tokiu šiknalaižių. Tikisi uzkopti karjeros laiptais gal.
I subinlaizi nepanasus. Zinau kad jam labai patinka jo darbas, ir jis geras specas, bet ant kiek turi patikt, kad sedet nuo 5 ryto iki 9 vakaro ir dar sestadieniais. Bet jis griebiasi apziot visus darbus, nors zino, kad nespes, kad virsvalabdziai bus.
O Kilt nebaisiai yra kur, imone nera didele.
Dar yra vienas priedurnis, kuris netgi pushina kitus likt po darbo, bet gal jis tikrai neturi ka veikti, nesebiai apsizenijo, bet zmona keikia vis, visos kalbos apie alu. ir svetimas putes.
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 03, 16:52)
I subinlaizi nepanasus. Zinau kad jam labai patinka jo darbas, ir jis geras specas, bet ant kiek turi patikt, kad sedet nuo 5 ryto iki 9 vakaro ir dar sestadieniais. Bet jis griebiasi apziot visus darbus, nors zino, kad nespes, kad virsvalabdziai bus.
Dar yra vienas priedurnis, kuris netgi pushina kitus likt po darbo, bet gal jis tikrai neturi ka veikti, nesebiai apsizenijo, bet zmona keikia vis, visos kalbos apie alu. ir svetimas putes.
Zinai ka mano vyras sako (jis pats lipo tais laiptais, labai gerai atsimenu kiek tai kainavo mums visiems, bet pas ji buvo kur lipti)? Sako - nesiplesyk savo darbe, nesutik dirbti daugiau negu nori, nenuvark, nes jie tau nieko negali pasiulyti.
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 03, 16:52)
būna, kad žmonės taip elgiasi, kad neiti namo, kai namuose negera, nemoka bendrauti su sutuoktiniu ir pan. O kad vedė, tai nieko nereiškia. Kai kurie kaip ir senais laikais vis dar veda, nes nu reikia jau, laikas, ką žmonės pasakys, giminė spaudžia, anūkų tėvai prašo ir t.t.