Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(kin @ 2019 08 02, 12:56)
Del ko dabar pjaunates?  biggrin.gif

Del vyrų dėmesio biggrin.gif
Atsakyti

Neeiliniai sugebėjimai, nes lavandas numarinti yra mIAnas. Nors pažįstu dar vieną, kuris viską geba numarinti. Kaktusas ir tas nudvėso.

Kiek su kitais “sodininkais”, tai levandos greit dvesta. 

Atsakyti

Net neturiu supratimo pati biggrin.gif
Keista, bet koliziejaus nenoriu pamatyti visai...kiba praeitame gyvenime buvau gladiatorius biggrin.gif

O tu buvai nors karta? 

Italija ne tik koliziejus.

Man tai beprotiskai skanus maistas, geras oras ir labai zydra jura. 

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 02, 14:47)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72477839" data-time="1564737755"><div><p>Net neturiu supratimo pati vartotojo įkelta nuotrauka
Keista, bet koliziejaus nenoriu pamatyti visai...kiba praeitame gyvenime buvau gladiatorius vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>O tu buvai nors karta? </p><p>Italija ne tik koliziejus.</p><p>Man tai beprotiskai skanus maistas, geras oras ir labai zydra jura. </p>

As tik Venecijoje buvau.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 02, 14:56)
As tik Venecijoje buvau.

O as vaziavau tuo tiltu kur paskui sugriuvo...

Geriausia Italijoje patiko
San Marinas (na ten ne Italija bet viduryje Italijos)
Cinque Terre
Siena
Gardos ezero pakrantes miesteliai

Roma puse bedos
Milanas - verta diena praleisti
Verona Flolercija verta pabuti
Tas Pisa pasvires bokstas... visai nieko

Sako grazu prie Como ezero...
kalabrrijoje irgi nieeko atsilipimai

SanRemo nepatiko nei Ventimigla
Atsakyti
Milane reiktų 4 dienų, och prisiminimų miestas
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 02, 18:25)
1. SanRemo nepatiko nei 2. Ventimigla

1. Skurdesnė Kanų pusseserė, bet restoranai pigesni ir maistas skanesnis

2. Ko Jūs norite, tai prancūzų Seinų atitikmuo, į kurį prancūzai važiuoja pirkti visko, nuo gėlių ir lėkščių iki baldų. Jei kada vėl būsit tam krašte, netoli nuo Ventimiglia yra Dolce Aqua, kurį labai rekomenduočiau maisto ir nakvynės atžvilgiu.
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 08 02, 19:06)

2. Ko Jūs norite, tai prancūzų Seinų atitikmuo, į kurį prancūzai važiuoja pirkti visko, nuo gėlių ir lėkščių iki baldų. Jei kada vėl būsit tam krašte, netoli nuo Ventimiglia yra Dolce Aqua, kurį labai rekomenduočiau maisto ir nakvynės atžvilgiu.

na nezinau... nepadare ispudzio ten nei restoranu kainos nei maistas, nei ATSAINUS aptarnavimas. Tai grizom prancuzu elektricka (dienos bilieta turejom) i Kanus ir ten nebrangiai ir skaniai pavakanieriavom.

Aplamai Italijoje kainos maisto nesamoningos, kuro kainos nesamoningos. Tik espresso pigu
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 02, 14:47)
O tu buvai nors karta? Italija ne tik koliziejus.Man tai beprotiskai skanus maistas, geras oras ir labai zydra jura. 

Kalnai ir miestukai juose wub.gif
Neapolis toks tikras itališkas, kaip filmuose, bet burbei ten nepatiktu, nesvaru, triuksmas ir spustys.
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 02, 20:13)
1. na nezinau... nepadare ispudzio ten nei restoranu kainos nei maistas, nei ATSAINUS aptarnavimas. Tai grizom prancuzu elektricka (dienos bilieta turejom) i Kanus ir ten nebrangiai ir skaniai pavakanieriavom.

2. Aplamai Italijoje kainos maisto nesamoningos, kuro kainos nesamoningos. Tik espresso pigu

1. Nuvažiavot į italų gluškaimį, ir skundžiatės smile.gif Miestukas orientuotas į pigiai norinčius apsipirkti prancūzus, o tie vistiek važiuos, nepaisant to, kad mieste tik kelios maitinimo vietos, jiems tas visai neaktualu

2. Po Prancūzijos kainos už kokybę/skonį pasirodytų net labai adekvačios...
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 08 02, 21:48)
1. Nuvažiavot į italų gluškaimį, ir skundžiatės smile.gif Miestukas orientuotas į pigiai norinčius apsipirkti prancūzus, o tie vistiek važiuos, nepaisant to, kad mieste tik kelios maitinimo vietos, jiems tas visai neaktualu

2. Po Prancūzijos kainos už kokybę/skonį pasirodytų net labai adekvačios...

Visa ta vakaru Italija pagal pakrante yra visiskas SH.
Nieko ten ner nei pigaus nei gero. Slamstas.
Ir jokie prancuzai ten nevaziuoja.
Nes restoranai ten slamstas... ir brangu. Kanuose minejau visai skanu ir nebrangu.
Kuras Italijoje gal 15 procentu brangiau.
Maisto kainos parduotuvese VISOJE ITALIJOJE nesamoningai dideles.
Bet restoranai jau arciau Romos ir net Romoje tikrai neblogi ir santykinai nebrangus.

Gal kazkada prancuzai ir vaziavo, bet dabar jau nevaziuoja, ten beveik tuscias traukinys siena kirto
Atsakyti
Ar verta diskutuoti, Idomuciai nei Menuly nei Marse net gerai nebus lotuliukas.gif
Atsakyti