Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2019 08 02, 10:07)
Neeiliniai sugebėjimai, nes lavandas numarinti yra mIAnas. Nors pažįstu dar vieną, kuris viską geba numarinti. Kaktusas ir tas nudvėso.

Teko augint levandas, labai lengvai nusimarino. Pas mane orchidejos tik bujoja,net pasistenges nenumarintum. Bet dabar tai jau apstacius viska augalais, zolelem ir valgomais, neber vietos.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 02, 08:07)
Oho, kokie adekvatus priepuoliai😂.
Nu jooo, tikrai nekiekvienas sugeba su numireliais susisiekti ir issiklausineti kaip ten anapus rolleyes.gif .
Pas psichiatra apsilankyk, nes su laiku visai nupusi.

tai ir tylėk tada šiomis temomis, nes prisišnekėsi 4u.gif kalbėk apie gėles ir gilinkis, nes ir apie jas dar ne viską išmanai, suvarė tavo vakar žinias Montekrista biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 02, 09:19)
Šizofrenija sergantis paprastai nepripažįsta, kad serga. Kol nekelia realaus pavojaus, jo ir neįmanoma imti gydyti. Bet monteverrei aiškina, kad ji ištekėjusi... negi jos vyras nemato,kad ji rimtai serga?....

tu sveikuole, nebandyk mano kantrybės, nes sekanti gali būti 4u.gif cambalinė nebelabai jau geruoju išsisuks, geriau tylėk ir stebėk situaciją. Palauk kažkiek ir paminėsi mano žodį, atsiprašysi tada, nes ana jau nespės, perdaug šūdo išpylė smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 02, 10:29)
tai ir tylėk tada šiomis temomis, nes prisišnekėsi 4u.gif kalbėk apie gėles ir gilinkis, nes ir apie jas dar ne viską išmanai, suvarė tavo vakar žinias Montekrista biggrin.gif
Papildyta:

tu sveikuole, nebandyk mano kantrybės, nes sekanti gali būti 4u.gif cambalinė nebelabai jau geruoju išsisuks, geriau tylėk ir stebėk situaciją. Palauk kažkiek ir paminėsi mano žodį, atsiprašysi tada, nes ana jau nespės, perdaug šūdo išpylė smile.gif

Galiu būti ir pirma, gal vėl alga pakils 😂
Atsakyti

4u.gifkalbėk apie gėles ir gilinkis, nes ir apie jas dar ne viską išmanai, suvarė tavo vakar žinias Montekrista biggrin.gif

Niekados apie nieką neįmanoma žinoti ir mokėti visu šimtu procentų.Visada buvo ir bus paslapčių.Daug kas auginime prilauso nuo dirvožemio,apšvietimo,ir šalčio zonos.Pvz.levandos jautrios sausam šalčiui.Nemėgstu jų,su negerais įvykiais rišasi jų kvapas.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 02, 09:29)
Papildyta:

Aha, tuoj va keliones tikslas bus pasiektas, o tada isjungsiu telefona. Pora dienu gal net nerasysiu, jei nebus nuobodu.
O tu pas psichiatra uzsiregistruok.
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 02, 09:07)
Neeiliniai sugebėjimai, nes lavandas numarinti yra mIAnas. Nors pažįstu dar vieną, kuris viską geba numarinti. Kaktusas ir tas nudvėso.

Tai kad Lietuvoj tik viena rusis rusis atspari ziemojimui. Na prie juros dar dar..
Ju yra iv rusiu. As auginau baltais ir tamsiai melynais ziedais.
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 02, 10:29)
Papildyta:

lotuliukas.gif o tavo vyras bijo tavo galiu? 👻
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 02, 10:59)
Tai kad Lietuvoj tik viena rusis rusis atspari ziemojimui. Na prie juros dar dar..
Ju yra iv rusiu. As auginau baltais ir tamsiai melynais ziedais.

Turiu 5 rūšis, nežinau pavadinimo. Tik šiemet kažkokios nupeipusios buvo, žiema nei 5, nei 10.
Tarp rožių labai gražiai atrodo.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 02, 08:36)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72477701" data-time="1564698843"><div><p>Netraukia manes Italija kazkodel.</p></div></blockquote><p>Man sunku suprasti kaip tai isvis imanoma.  biggrin.gif </p><p>Portugalija tada. Nebuvusi, bet kas buvo - nori sugrizti. </p>

Net neturiu supratimo pati biggrin.gif
Keista, bet koliziejaus nenoriu pamatyti visai...kiba praeitame gyvenime buvau gladiatorius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 08 02, 10:00)
Italija ivairi siaip. Ne tik Roma.

Pabandyk gal cia

https://www.delfi.lt...e.d?id=81188973

Ačiū, pati susidomeciau. Mano draugikė nusiviltu. Jai reikia judesio, kad vyru aplink daug butu, kad naktiniame mieste vyno taure....kita isgerti galima butu ir akis pavartyti biggrin.gif
Vyras burba biskiuka i nosi, jis visada susirupina, kai as pas ja su nakvyne vaziuoju biggrin.gif . Bet gi mes kiekvienas turime savo charakteri, argi jei ji suguls su kokiu nepazistamuoju, tai ir as turiu ta pati daryti?
Dabar kazkaip mintis persoko nuo kelioniu iki draugu santykiu...pas mus šešių draugiu grupeje buvo ir labai kukliu, it labai pasileidusiu, bet mes niekada nepušinom nieko daryri ar nedaryti pries savo norą. Zodzio 'ikalbinejimas' pas mus nebuvo. Gal del to ir labai stipri grupe buvom. Jau sitiek desimtmeciu praejo, issilakstem po pasauli, o vis dar susibegam kiek galim, prisimenam senus gerus laikus, myžam i triusikus is juoko atsiminusios kiek visko esam pridare jaunos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 02 rugpjūčio 2019 - 11:43
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 02, 11:54)
lotuliukas.gif o tavo vyras bijo tavo galiu? 👻

kodėl turėtų? jis juk mano vyras smile.gif jis mokosi iš manęs. Vienas fainas dalykas jam yra pavykęs, labai tuo didžiuojasi tongue.gif
Atsakyti
Del ko dabar pjaunates? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 02, 12:22)
Net neturiu supratimo pati  biggrin.gif 
Keista,  bet koliziejaus nenoriu pamatyti visai...kiba praeitame gyvenime  buvau gladiatorius  biggrin.gif

kad šiais laikais nebėra į ką žiūrėti. Tu tiesiog teisingai mąstai ir tiek. Nu koks ten vaizdelis, kai gatvės su mašinomis šalimais? Piramidės pvz. dar išlaikę kažkokią savo dvasią, bet Koliziejus?
Atsakyti