QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 02, 07:37)
<p>Cambala,</p><p>o kokius augalus augini? Kiek uztruko ismokti? </p><p></p><p>Kaip as pavydziu sugebejimu. Pas mane dvesta augalai. Tiek levandu numarinau, jau net nebebandau. Tik ciobrelis su rozmarinu bujoju tai jauciu jais ir teks apsiriboti.
</p>
Visokius. Viduj labai iv- citrusai keli, cikas, robelenio finikas, gardenija, orchidejos vandos, katlejos, keli falenopsiai, orchidariume tilandsijos ir mazos rusines orchidejos. Yra kaktusu, adeniumu, amariliai, alijosius, agava.
O kieme is idomesniu tai himalajinis kedras, magnolijos. Dar galvoju sverino pusi nusipirkt, bet nerandu norimo dydzio. Levandos issalo.
Tie prieskoniniai tai pas mus suvalgomi, ner kada jiems bujot. Maxej vis vazoniku nauju nusiperka.
Nera tokio atsakymo kada ismoksi. Kazkokiu super sugebejimu irgi nereikia. Praktika ir viskas.
Jei pradeciau apie augalus cia rasyt- mano postai aplenktu lutukes paklodes
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 02, 08:19)
Šizofrenija sergantis paprastai nepripažįsta, kad serga. Kol nekelia realaus pavojaus, jo ir neįmanoma imti gydyti. Bet monteverrei aiškina, kad ji ištekėjusi... negi jos vyras nemato,kad ji rimtai serga?....
Cia dabar be bajeriu, rimtai rasau
Seniau tai sivietiniais laikais specialos greitosios vazinejo. Mano vaikystes kiemo draugo mama vyrui tokia kviesdavo. Jam su galva blogai buvo, ten visus stebedavo pro langa, kazka fiksuodavo, uzsirasinedavo. Paskui bujot pradejo. Isvezdavo kart nuo karto.
Dabar taip ner. Vyro aplinkoj viena giminaite vyras paliko. Tai po to ivykio moteris tapo kitokia - ezoterika pradejo dometis, vis giliau brido brido, su dvasiom pradejo kalbetis, su kaimynais, giminem susiede, kaimynam adatas i spynas kisdavo, neva juos saugojo...Na vaikai pasakoja nuvaziuodavo, nes kaimynai jau jiems skambindavo, tai ta moteris galop net savo vaikams " padvest" linkejo.... Irgi ten su anuo pasauliu kalbejo, mate kazka. Save skaite nesergancia. Kaimynai policija iskviecia, tie siulo pareiskima del spynis rasyt. Vaikai i greitaja skambina - na nevaziuoja tie, moteris niekuom nesiskundzia, saves ligoniu nelaiko...
Bet jau kai pakliuvo i psichiatrine, tai ten blogai jau buvo, gydymui nepasidave.
Apie montevertes vyra as irgi pagalvojau - keista man.