Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 21:00)

Nelabai kreipiu demesi i tavo blevyzgas. Kai kada tavo postus skaitydama pazvengiu, bet daugiau 0.
Juk ir moteru su menesinem eityniu nebuvo. Nieks nerase. Tavo blevyzgos.

Bet gi as labai saziningai atsakiau i tavo klausima. As tokia maloni moteris, kad net galiu kazka kitka sugalvoti, jei tau netinka atsakymas. Viskas pagal jusu pageidavimus, Miss

Tu visai nemoki naudotis internetu?
https://www.google.c...poverty-events/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugpjūčio 2019 - 20:10
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 21:00)
Bet bonsai reikia isskirtines prieziuros. Tai kad nesikuklink  smile.gif .
Gal 10 bonsai numarinau. Dabar du turiu - tfu tfu, viskas ok. Lb gera vokieciu grunta Depo pirkau.
Papildyta:

Nelabai kreipiu demesi i tavo blevyzgas. Kai kada tavo postus skaitydama pazvengiu, bet daugiau 0.
Juk ir moteru su menesinem eityniu nebuvo. Nieks nerase. Tavo blevyzgos.

Nu jau. Bonsus palaistau kai prisimenu.netręšiau ir nekeičiau žemės nzn kiek jau, gal priklauso nuo rūšies?
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 20:08)
Bet gi as labai saziningai atsakiau i tavo klausima. As tokia maloni moteris,  kad net galiu kazka kitka sugalvoti,  jei tau netinka atsakymas. Viskas pagal jusu pageidavimus, Miss

Tai ok ok. Bet kas tau neduoda normaliai bendraut? Tokias gluses kaip lutuke ar monteverte ismetam( pazvengt ir ne daugiau). Kodel nenori normaliai bendraut?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 21:17)
Tai ok ok. Bet kas tau neduoda normaliai bendraut? Tokias gluses kaip lutuke ar monteverte ismetam( pazvengt ir ne daugiau). Kodel nenori normaliai bendraut?

Nuobodu butu
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 01, 20:16)
Nu jau. Bonsus palaistau kai prisimenu.netręšiau ir nekeičiau žemės nzn kiek jau, gal priklauso nuo rūšies?

Paskutinius du 2 metus turiu - auga, karpau, minkstas vanduo+ trasos. Pvz Belmonte bonsai atrodo apgailetini...

Mano vienas bonsas i delna telpa su visu konteineriu, kitas ficus retusa 80 cm i virsu ir kamienu kaip ranka.

Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 20:21)
Nuobodu butu

Nzn jau.
Bet kaip kloune yra ubunte, monteverte. Juk joms demesio norisi.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 21:24)
Paskutinius du 2 metus turiu - auga, karpau, minkstas vanduo+ trasos. Pvz Belmonte bonsai atrodo apgailetini...

Mano vienas bonsas i delna telpa su visu konteineriu, kitas ficus retusa 80 cm i virsu ir kamienu kaip ranka.

Tavo matyt ypatingesni, manIeji paprasti. Beje, kartais laistau vandeniu iš akvos, sako l gerai augalams tas žuvų prišikaliotas vanduo
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 21:26)

Nzn jau.
Bet kaip kloune yra ubunte, monteverte. Juk joms demesio norisi.

Klausyk, ka tu cia man apie kitus nikus rasineji? Man nusikakot kas kaip cia elgiasi. Gali ir ant galvos stoveti, svarbu nesumaisytu tuscios erdves su tikru gyvenimu.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 20:53)
Cia musu su monte špagos,  pyzdink nx i savo būdą.

Kaip siauteja lotuliukas.gif
Nx buvau si ryta, buvo labai gerai, aciu, kartosiu tongue.gif
O tu turbut jau senokai nebuvai, kad tokia pikta? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 01, 20:27)
Tavo matyt ypatingesni, manIeji paprasti.  Beje, kartais laistau vandeniu iš akvos,  sako l gerai augalams tas žuvų prišikaliotas vanduo

Mandri yra spygliuociu bonsai.
Va pries tuos augintojus lenkiu galca.
Mano ficusiniai.
Ka nusiurbiu is auksines talpis i vonele- ipilu orchideju trasu ir mirkau pusvalandi. Vandos laimingos.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 20:32)
Klausyk,  ka tu cia man apie kitus nikus rasineji? Man nusikakot kas kaip cia elgiasi. Gali ir ant galvos stoveti,  svarbu nesumaisytu tuscios erdves su tikru gyvenimu.

O kam maisai?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 01, 21:35)
Nx buvau si ryta, buvo labai gerai, aciu, kartosiu  tongue.gif

biggrin.gif biggrin.gif Nu gi reikia ir man bais šūstrai pakalbeti, bo iskrisiu cia is konteksto greitai.
Kodel tu viska matuoji birkomis?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 21:36)
Mandri yra spygliuociu bonsai.
Va pries tuos  augintojus lenkiu galca.
Mano ficusiniai.
Ka nusiurbiu is auksines talpis i vonele- ipilu orchideju trasu ir mirkau pusvalandi. Vandos laimingos.

Spygliuočių patys gražiausi. Biški gailiuosi, kad iš Japonijos neatsivežiau bonsų sėklų, Tokijo parduoruvėje suvenyrų pardavinėjo su mažu vazoniuku, žemėm, bet viskas hieroglifais, nebūčiau žinojusi kaip daryt ką. Bet gaila, kad pabijojau surizikuoti, o gal būtų kas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 20:53)
Cia musu su monte špagos,  pyzdink nx i savo būdą.

Nx buvau si ryta, buvo labai gerai, aciu, kartosiu tongue.gif
Atsakyti