Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Nakviša @ 2019 08 01, 19:57)
Nu... gal užtenka pletkus tampyti? Tuo labiau, kad jie net arti prie tiesos nebuvo. Jau net nejuokinga skaityti tokias nesąmones, ypač kai kalba apie pažįstamą žmogų. Tiek melo ir purvo. Fui. Žemiau kritikos.

Aj, kas kaip moka, tas taip linksminasi:) aš po treniruotės ir burbulų su pirtim tokia rami 😂 tik kažkaip reikia sustoti ėsti 😳
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 01, 20:13)
Aj, kas kaip moka, tas taip linksminasi:) aš po treniruotės ir burbulų su pirtim tokia rami 😂 tik kažkaip reikia sustoti ėsti 😳

Kefyrą su šakute bandei? Girdėjau nereali dieta.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 01, 18:57)
Nu... gal užtenka pletkus tampyti? Tuo labiau, kad jie net arti prie tiesos nebuvo. Jau net nejuokinga skaityti tokias nesąmones, ypač kai kalba apie pažįstamą žmogų. Tiek melo ir purvo. Fui. Žemiau kritikos.

O jus galvojat, kad kazkas tiki burbos ir jos augintines dvarniaskos Montevertes paistalais?
Nzn kodel, bet abi nesitveria pavydu ir pagieza. Tai akivaizdu.
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 01, 20:17)
Kefyrą su šakute bandei? Girdėjau nereali dieta.

biggrin.gif reiks pabandyti
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 01, 18:41)
nėra ko pavydėti, nes nėra jos finansinė situacija tokia wow kaip ji čia bando patriochinti biggrin.gif tas pats kas ir apie šunį, triochina jinai tokioms kvaišoms kaip tu 4u.gif
o dėl skirtingų pomėgių su vyru, tuo labiau nėra ko pavydėti, užjausti reiktų smile.gif

Mano hobis yra augalai. Visai nenoreciau, kad mano vyras kapstytusi su manim prie ju. Geriau tegu eina i garaza viena savo issvajota trundalieta prikelinet.
O jus kartu susede mezgat apatinius?
Atsakyti
QUOTE(Nakviša @ 2019 08 01, 19:57)

matomai to verta smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 20:29)
Mano hobis yra augalai. Visai nenoreciau, kad mano vyras kapstytusi su manim prie ju. Geriau tegu eina i garaza viena savo issvajota trundalieta prikelinet.

nu tai tavo nūdnas hobis, pensynyyyyke biggrin.gif mano tai hobiai ekstremalūs, tai negi tokią kvėšą kaip tu imčiau į draugus ekstrymui? aišku, kad vyrą tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 01, 19:42)
matomai to verta smile.gif
Papildyta:

nu tai tavo nūdnas hobis, pensynyyyyke biggrin.gif mano tai hobiai ekstremalūs, tai negi tokią kvėšą kaip tu imčiau į draugus ekstrymui? aišku, kad vyrą tongue.gif

Tavo hobiai yra skaiciuoti nariu zinutes sm ir skalyti kaip burbos dvarniaskai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 20:29)

Vat su kuo nesutariu, tai su augalais. Su gyvūnais viskas ok, nu bet augalai... tik bonsai pas mane išgyvena 😂
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 01, 19:45)
O kas tu tokia, kad sprestum, kas kur turi eiti ir kas kiek kainuoti?

Cia musu su monte špagos, pyzdink nx i savo būdą.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 20:24)
O jus galvojat, kad kazkas tiki burbos ir jos augintines dvarniaskos Montevertes paistalais?
Nzn kodel, bet abi nesitveria pavydu ir pagieza. Tai akivaizdu.

Jau tau tavo alkoholizmo tik nesveikas gali pavydeti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 19:53)
Cia musu su monte špagos,  pyzdink nx i savo būdą.

Siaip idomu - ko jai pavydi?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 20:54)
Siaip idomu - ko jai pavydi?

Putės kaip kibiro.
Tinka ar ka nors kitka sugalvoti?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 01, 19:49)
Vat su kuo nesutariu, tai su augalais.  Su gyvūnais viskas ok, nu bet augalai... tik bonsai pas mane išgyvena 😂

Bet bonsai reikia isskirtines prieziuros. Tai kad nesikuklink smile.gif .
Gal 10 bonsai numarinau. Dabar du turiu - tfu tfu, viskas ok. Lb gera vokieciu grunta Depo pirkau.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 19:55)
Putės kaip kibiro.
Tinka ar ka nors kitka sugalvoti?

Nelabai kreipiu demesi i tavo blevyzgas. Kai kada tavo postus skaitydama pazvengiu, bet daugiau 0.
Juk ir moteru su menesinem eityniu nebuvo. Nieks nerase. Tavo blevyzgos.
Atsakyti