Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 08 01, 11:50)
tai ir norėjau atkreipti jūsų dėmesį, kad persidiskutavot apie moteras, įkerti? nieko tu neįkerti matau, nu begalvė biggrin.gif
tu tapatini fizines jausenas su dvasinėm? nu nu... nenuostabu tada kodėl tokia durnaja biggrin.gif

O tavo koks reikalas? Kiek noresim - tiek diskutuosim apie ka noresim. Eik i savo elfu tema ir burk? Ar jau is ten visi isvaziavo?
Apsijuokei su savo grOAzuoliu. Eik megzk saviskiui triusikus.
Papildyta:
Nu ar ne glusa sita?
https://www.tv3.lt/m...-viesai-zindyti
Ar tai nesivadina kelimas savo zindymo auksciau visu? Tai ji norejo ramiai, kaip ir dera motinai ir kudikiui pamaitint, ar visgi issisokt save net i fb idejus?
Atsakyti
Tai kaip ten apie tas su kraujais nuvarvejusiomis leškomis, nepadiskutuosit? Gi jos irgi uz lygybę ejo eisenoje.

Man tai yra šlykštu. O kaip jums - naturalumo propoguotojoms?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugpjūčio 2019 - 12:05
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 12:02)
Tai kaip ten apie tas su kraujais nuvarvejusiomis leškomis,  nepadiskutuosit? Gi jos irgi uz lygybę ejo eisenoje.

Man tai yra šlykštu. O kaip jums -  naturalumo propoguotojoms?

Cia ka, rimtai vyksta menesiniu eitynes ar tu nusisneki?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 13:06)
Cia ka, rimtai vyksta menesiniu eitynes ar tu nusisneki?

Taip. Neperseniausiai. Įdomu kodel spauda nutylejo, nedaug kas apie tai rase. Gi tai taip naturalu moters menesines. rolleyes.gif rolleyes.gif
Atsakyti

Tai kaip ten apie tas su kraujais nuvarvejusiomis leškomis, nepadiskutuosit? Gi jos irgi uz lygybę ejo eisenoje. Man tai yra šlykštu. O kaip jums - naturalumo propoguotojoms?
Apsaugok dievuli nuo tokių natūralumo propoguotojų.Čia gal daugiau siekimas šokiruoti. O dėl visuomenėje primtų normų Burbanti yra teisi.Kiekvienoje šalyje yra savos,nerašytos taisyklės
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 01 rugpjūčio 2019 - 12:58
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 12:55)

Nors ne....manau neitum,  nes mano muziejus mokamas ir brangus. Anglija ne Lietuva,  Anglijoje nera free entry karta i menesi nepasiturintiems.

Parasei labai pasaipiai ir arogantiskai. As manau, labai gerai, kad suteikiama galimybe nepasiturintiems prisiliest prie kulturos.
Siandien skaiciau, 23 proc Lietuvos zemiau skurdo ribos yra. Ir tikrai ne visi tie proc yra bomzai, yra ir inteligentisku zmoniu, kurie nori ir vaikams parodyt.
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 13:02)
Tai kaip ten apie tas su kraujais nuvarvejusiomis leškomis,  nepadiskutuosit? Gi jos irgi uz lygybę ejo eisenoje.

Man tai yra šlykštu. O kaip jums -  naturalumo propoguotojoms?

Nesu macius, bet manes nejaudina. Tegu daro ka tik nori,tik kad man nereiktu sestis su baltom kelnem i ju vieta biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 13:01)
O tavo koks reikalas? Kiek noresim - tiek diskutuosim apie ka noresim. Eik i savo elfu tema ir burk? Ar jau is ten visi isvaziavo?
Apsijuokei su savo grOAzuoliu. Eik megzk saviskiui triusikus.
Papildyta:
Nu ar ne glusa sita?
https://www.tv3.lt/m...-viesai-zindyti
Ar tai nesivadina kelimas savo zindymo auksciau visu? Tai ji norejo ramiai, kaip ir dera motinai ir kudikiui pamaitint, ar visgi issisokt save net i fb idejus?

o koks tavo reikalas tada kokį diedą aš įdėjau ir kam? ko komentavai? gi specialai net nieko neparašiau, bet gi tu ir prie šventojo prisiknistum, tai va eilinį sykį pagauta likai ir aikštėn iškelta kokia durna esi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 01, 14:39)
Parasei labai pasaipiai ir arogantiskai. As manau, labai gerai, kad suteikiama galimybe nepasiturintiems prisiliest prie kulturos.
Siandien skaiciau, 23 proc Lietuvos zemiau skurdo ribos yra. Ir tikrai ne visi tie proc yra bomzai, yra ir inteligentisku zmoniu, kurie nori ir vaikams parodyt.
Papildyta:

Nesu macius, bet manes nejaudina. Tegu daro ka tik nori,tik kad man nereiktu sestis su baltom kelnem i ju vieta biggrin.gif

Kas gi ten per muziejus, kad net daugiau nei vidutinis atlyginimas uždirbantis žmogus negalėtų ten patekti?smile.gif
Ak tą emigranto prabanga, dirbti valytoja, sveikatą taisyti Lietuvoje, ir aiškinti kitiems, kaip ji gerai gyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 01, 14:39)
Papildyta:

Nehljau sunku suprasti, kad cia montei skirta buvo, kad zinotu savo vieta.
Kodel tu galvoji, kad gali aiskinti kaip as turiu rasyti? Kas tu tokia?
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 01, 14:00)
o koks tavo reikalas tada kokį diedą aš įdėjau ir kam? ko komentavai? gi specialai net nieko neparašiau, bet gi tu ir prie šventojo prisiknistum, tai va eilinį sykį pagauta likai ir aikštėn iškelta kokia durna esi biggrin.gif

Kavokis su savo grOAzuoliuku. Eik megzt triusiku 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 01, 15:10)
Kas gi ten per muziejus,  kad net daugiau nei vidutinis atlyginimas uždirbantis žmogus negalėtų ten patekti?smile.gif
Ak tą emigranto prabanga,  dirbti valytoja,  sveikatą taisyti Lietuvoje,  ir aiškinti kitiems, kaip ji gerai gyvena smile.gif

Skaiciuojam:
Tavo diedas maziau uzdirba is tave (pati rasei), du vaikai. To tavo atlyginimo nelabai kas ir lieka, nes dar reikia ir kitiems parodyti, jog gyvenat gerai ir i Turkija susitaupyti.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 16:24)
Nehljau sunku suprasti,  kad cia montei skirta buvo,  kad zinotu savo vieta.
Kodel tu galvoji,  kad gali aiskinti kaip as turiu rasyti? Kas tu tokia?

O kur ta mano vieta? smile.gif turėtum labiau pasistengti:)
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 16:27)
Skaiciuojam:
Tavo diedas maziau uzdirba is tave (pati rasei), du vaikai. To tavo atlyginimo nelabai kas ir lieka,  nes dar reikia ir kitiems parodyti,  jog gyvenat gerai ir i Turkija susitaupyti.

Ir čia visa aritmetika?;) dar nepamiršk dviejų kačių, šuns, didelio akvos, gero sporto klubo, motociklo ir kitų išlaidų. Plius banko paskola, sEUbas 😂
Atsakyti