Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 01, 11:06)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72477239" data-time="1564645314"><div><p>Nu....kadangi as ne turistas muziejuje, tai ir mano poziuris i ateinancius kitoks, nei tkaip eilinio prašalaičio. As turiu uztikrinti VISŲ žmogus geras emocijas, ne tik maitinanciu moteru patogumą, tam pas mus yra irengta nauja patalpa butent maitinti vaikelius. Ir ne tik, dar yra suaugusiu psichiskai nesveikuчzmoniu prieziuros patalpa. Dabar gi dvidesimt pirmas amzius, apsidairykit aplinkui, ne 1970'ji,
Dabar visos salygos suteiktos VISIEMS, tik paklausti reikia, jei nemoki skaityti . Yra etikos normos , o kas kam patinka ar ne - visiskai nesvarbu. Esame visuomenes dalis it jei kazkas nori kazka irodineti ir pakeisti kazka, tam yra platforma - politika. Tegul eina i parlamentus dirbti ir daro kazkokius pakeitimus zmoniu gyvenimuose. O jei galvoja, kad susede simtas priedurniu savo papais pamakaluos, tai labai dideli impact'ą padarys zmonijai, tai tada graudu gyventi tokioje visuomeneje su bobomis nuogais papais ir nuogomis putėmis per menstruacijas. Fui</p></div></blockquote><p>Daliai visuomenes zindanti mama neatrodo nei slykstu, nei gresminga. Tai kaip dabar tos mamos turi zindyt, pagal tavo ar pagal mano etikos normas? Jos juk skirtingos.
</p><p></p><p>Nores mamos ir zindys, ir ka tu joms. smile.gif
</p>

Tu idemiai perskaitei mano postą? Rengiesi tu irgi pagal leistinasl normas, dirbi irgi pagal normas ir t.t. tu esi visuomenes dalis. Maitinancioms motinoms (pas mus darbe) suteiktos visos galimybes pamaitinti kudikius ramybėje ir calming aplinkoje.....Bet gi ne....reikia kai kurioms issitraukti papą čia ir dabar....gi penkis metrus paeiti sunku, netgi jei ir organizacija isleido bbž kiek pinigu, kad sudaryri visas salygas zindancioms.
Atsakyti

Tu idemiai perskaitei mano postą? Rengiesi tu irgi pagal leistinasl normas, dirbi irgi pagal normas ir t.t. tu esi visuomenes dalis. Maitinancioms motinoms (pas mus darbe) suteiktos visos galimybes pamaitinti kudikius ramybėje ir calming aplinkoje.....Bet gi ne....reikia kai kurioms issitraukti papą čia ir dabar....gi penkis metrus paeiti sunku, netgi jei ir organizacija isleido bbž kiek pinigu, kad sudaryri visas salygas zindancioms.

Pagal kieno normas as rengiuosi? :) Musulmonams, kurie gyvena kur ir as, mano apranga visai ne norma. As rengiuosi pagal tas normas, kurios tinka man. I pliaza, beje, einu topless. Gal kas ziuri i mane, slykstysi, kankinasi beguledami 5 val, po to sneka apie tai 2 paras is eiles - nezinau, nes man neidomu.

Zindancios mamos tik tavo normas pazeidineja, maniskiu ne. Galejo i ta kambari eiti. Nenuejo. Kita karta gal nueis, o gal ir ne. :)

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 11:15)
O ka cia pataikyt? Norejai pasirodyt ala koki sexova berna imesi. Tavo skonis ir grozio supratimas senai aiskus biggrin.gif .
Beje, jei jau apie vyro papus bandai vartytis, tai prie ko cia zindymas ir vyru krutys? Mes apie zindyma diskutavom. O vyrai gali zindyti? biggrin.gif Kvaisyte tu 4u.gif .
Beje, pas ta berna krutys kaip krutys, pas visus bicepsinius/ tricepsiniys panasios. Ta fotke tavo grazuoliuko aplamai slyksti.
Papildyta:

Tai siki vidury miesto kaip gamtoj gyvunai?

durne tu, man jo papai šlykštūs, tie speniai tokie ve biggrin.gif bet į temą tiko, o tu toliau kapstykis šūduose savo ir galvo kaip mane prigavai, tik apsijuoki biggrin.gif
nors tema seniai ne į temą, bet ji visgi buvo apie vyrus, tai kadangi taip nuobodžiai diskutavot, tai įmečiau jums vyrą su papais. Ar pagaliau dašilo tau, pustakauše? smile.gif
prie ko čia šikimas prie jausmų? biggrin.gif aš apie jausenas kalbėjau, puskvaiše 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 01, 11:31)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72477261" data-time="1564647370"><div><p>Tu idemiai perskaitei mano postą? Rengiesi tu irgi pagal leistinasl normas, dirbi irgi pagal normas ir t.t. tu esi visuomenes dalis. Maitinancioms motinoms (pas mus darbe) suteiktos visos galimybes pamaitinti kudikius ramybėje ir calming aplinkoje.....Bet gi ne....reikia kai kurioms issitraukti papą čia ir dabar....gi penkis metrus paeiti sunku, netgi jei ir organizacija isleido bbž kiek pinigu, kad sudaryri visas salygas zindancioms.</p></div></blockquote><p>Pagal kieno normas as rengiuosi? smile.gif Musulmonams, kurie gyvena kur ir as, mano apranga visai ne norma. As rengiuosi pagal tas normas, kurios tinka man. I pliaza, beje, einu topless. Gal kas ziuri i mane, slykstysi, kankinasi beguledami 5 val, po to sneka apie tai 2 paras is eiles - nezinau, nes man neidomu.
</p><p>Zindancios mamos tik tavo normas pazeidineja, maniskiu ne. Galejo i ta kambari eiti. Nenuejo. Kita karta gal nueis, o gal ir ne. smile.gif
</p>

Pagal šalies normas, kuriose tu gyveni.
Tai aisku gali ir neiti, go visokiu durniu yra. Yra ir tokiu, kurios sirgdamod menesinemis issiove is triusiku ir marsiravo per gatves....tipo lygybė . Tfu tokias durnes.

Tu isvis skiri plezus nuo galeriju, muzieju? Mat radnaja koks nusisnekejimas.
Tu gincyjiesi bile gincytis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugpjūčio 2019 - 11:01

Pagal šalies normas, kuriose tu gyveni.
Tai aisku gali ir neiti, go visokiu durniu yra. Yra ir tokiu, kurios sirgdamod menesinemis issiove is triusiku ir marsiravo per gatves....tipo lygybė . Tfu tokias durnes.

Tu gincyjiesi bile gincytis.

As paskutini karta pasakysiu. Vienoje salyje irgi nera tu paciu normu. Aisku, jos mazdaug panasios, bet nera vienodos. Mes abi lietuves, man zindanti motina nekliuna, tau - kliuna. Tu kazkokiu budu nusprendei, kad butent taviskes yra "visuomenes" normos. :) 

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 10:41)
Nu....kadangi as ne turistas muziejuje,  tai ir mano poziuris i ateinancius kitoks,  nei tkaip eilinio prašalaičio. As turiu uztikrinti VISŲ žmogus  geras emocijas,  ne tik maitinanciu moteru patogumą,  tam pas mus yra irengta nauja patalpa butent maitinti vaikelius. Ir ne tik,  dar yra suaugusiu psichiskai nesveikuчzmoniu prieziuros patalpa. Dabar gi dvidesimt pirmas amzius,  apsidairykit aplinkui,  ne 1970'ji,
Dabar visos salygos suteiktos VISIEMS,  tik paklausti reikia,  jei nemoki skaityti .  Yra etikos normos ,  o kas kam patinka ar ne -  visiskai nesvarbu. Esame visuomenes dalis it jei kazkas nori kazka irodineti ir pakeisti kazka,  tam yra platforma - politika. Tegul eina i parlamentus dirbti ir daro kazkokius pakeitimus zmoniu gyvenimuose. O jei galvoja,  kad susede  simtas  priedurniu savo papais pamakaluos,  tai labai dideli impact'ą padarys zmonijai,  tai tada graudu gyventi tokioje visuomeneje su bobomis nuogais papais  ir nuogomis putėmis per menstruacijas. Fui

Bet tai kad ten per muziejus , kad šitaip masiškai žindo ir dar papais maskatuodamos? Gal koks laktaciją skatinantis muziejus?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 01, 12:22)
Bet tai kad ten per muziejus , kad šitaip masiškai žindo ir dar papais maskatuodamos? Gal koks laktaciją skatinantis muziejus?

Tavo muziejai ir galerijose prasideda ir baigiasi Vichy centriuke biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugpjūčio 2019 - 11:39
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 01, 10:46)
durne tu, man jo papai šlykštūs, tie speniai tokie ve biggrin.gif bet į temą tiko, o tu toliau kapstykis šūduose savo ir galvo kaip mane prigavai, tik apsijuoki biggrin.gif
nors tema seniai ne į temą, bet ji visgi buvo apie vyrus, tai kadangi taip nuobodžiai diskutavot, tai įmečiau jums vyrą su papais. Ar pagaliau dašilo tau, pustakauše? smile.gif
prie ko čia šikimas prie jausmų? biggrin.gif aš apie jausenas kalbėjau, puskvaiše 4u.gif

Mes diskutavom apie zindancias. Prie ko tavo grazuoliuko papai? Dar karta klausiu - vyrai zindo?
Visai jau uzsiduchinai 4u.gif .
Nu tai apie jusenas - briedis uzsimano sikt ir sika vidury misko. Tu save tapatini su gyvunais, kur gamtoje nera jokio gedos jausmo. Tai siki vidury gatves?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 01 rugpjūčio 2019 - 11:46
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 01, 12:22)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72477311" data-time="1564649962"><div><p>Pagal šalies normas, kuriose tu gyveni.

Tu gincyjiesi bile gincytis.</p></div></blockquote><p>As paskutini karta pasakysiu. Vienoje salyje irgi nera tu paciu normu. Aisku, jos mazdaug panasios, bet nera vienodos. Mes abi lietuves, man zindanti motina nekliuna, tau - kliuna. Tu kazkokiu budu nusprendei, kad butent taviskes yra "visuomenes" normos. smile.gif 
</p>

Ar tu sutūparėjai, ar visada tokia buvai? Neikertu. Kalba ejo (bent is mano puses)apie specifines vietas kur maitinancioms motinos sudarytos VISOS salygos maitinti kudikius ramybėje. Prie ko cia skverai, gatves ir nuogi papai plezuose? Alio? Garaž?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugpjūčio 2019 - 11:43
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 12:38)
Tavo muziejai ir galerijose  prasideda ir baigiasi Vichy centriuke  biggrin.gif

Tai visgi, kas per laktaciją, žindančias mamas viliojantis muziejus?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 12:41)
Mes diskutavom apie zindancias. Prie ko tavo grazuoliuko papai? Dar karta klausiu - vyrai zindo?
Visai jau uzsiduchinai 4u.gif .
Nu tai apie jusenas - briedis uzsimano sikt ir sika vidury misko. Tu save tapatini su gyvunais, kur gamtoje nera  jokio gedos jausmo. Tai siki vidury gatves?

tai ir norėjau atkreipti jūsų dėmesį, kad persidiskutavot apie moteras, įkerti? nieko tu neįkerti matau, nu begalvė biggrin.gif
tu tapatini fizines jausenas su dvasinėm? nu nu... nenuostabu tada kodėl tokia durnaja biggrin.gif
Atsakyti
Tai dabar jus man papasakokit ka jus galvojat apie tas grazuolès, kurios sirgo mėnesinemis ir i gatves isejo nuogos, su krauju pasruvusiais tarpkojais. Cia gi irgi naturalus dalykas - menesines. Jus esate už tokias eisenas ar prieš?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 08 01, 12:48)
Tai visgi, kas per laktaciją,  žindančias mamas viliojantis muziejus?

Vaiku aiksteles musu muziejuje. Neisprusus moteriške. Kitos gi ateina, nes pas mus daug supyyyyyyynių, o ne daug paveikslų. Mes gi family orientated nuo pernai (visi kas dirba spjaudosi, nes zino kokiu tupų mamašų yra siais laikais)
Tu irgi eitum tik del supyyyyyynių

Nors ne....manau neitum, nes mano muziejus mokamas ir brangus. Anglija ne Lietuva, Anglijoje nera free entry karta i menesi nepasiturintiems.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugpjūčio 2019 - 12:01