Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Jau tai Airijos pasalpinei geriau patylet apie lietuviu kalbos mokejima. Ji tik ruskiu gerai moka, o lietuviu kas antram zody klaidos.

Cambala
O tu is Panevezio esi? Girdejau ten yra kazkoks sendaikciu turgus neblogas? Nuoroda baldu kur anoj temoj idejai, ten visi vieno stiliaus ir man namie bus "per sunkus".
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 08 01, 07:43)

Cambala
O tu is Panevezio esi? Girdejau ten yra kazkoks sendaikciu turgus neblogas?  Nuoroda baldu kur anoj temoj idejai, ten visi vieno stiliaus ir man namie bus "per sunkus".

Gimiau ir vidurine ten baigiau. Nezinau, tam kaime senai buvau.
Bet zinau, kad kazkoks sendaikciu, baldu, sodinuku ir visokiu vistu turgus buna prie Rudaminos. Tik nezinau ar sest ar sekm.

Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 01, 07:35)
neę, tik norėjau jūsų nuobodžias kalbas prablaškyti, bet tu gi duročka kai užsisuki, tai 3,5 metų tą patį kartoji biggrin.gif

Aha aha. Galvojai, kad kazkas apsiseiles kaip tu.
Aiskus tavo skonis, grozio supratimas. Ne veltui tau ir Jakutiene grazi.
Bet dar reikia sugebet atrast toki baisu berna, su slykscia bamba, nuo senu triusiku nenudegimu + apsimovusi megztus triusius🤣. Siaubas.
Atsakyti
Man jo triusikai primine bulviu maisa, kur buna tokie pinti plastikiniai

Atsakyti
Mylimuke, paklausiau pas drauge. Yra tam Panevezy toks sendaikciu turgus. Ji vadina masinu turgum( salia randasi). Orientuotis vaziuojant link Regitros.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 09:06)
Mylimuke, paklausiau pas drauge. Yra tam Panevezy toks sendaikciu turgus. Ji vadina masinu turgum( salia randasi). Orientuotis vaziuojant link Regitros.

Aciu, reiks apsilankyt. Rudaminoj kazin ar baldu bus, nesu buvus, bet kiek maciau foto atsiliepimu, tai labiau ten darzoves ir augintiniai.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 08:56)
Gimiau ir vidurine ten baigiau. Nezinau, tam kaime senai buvau.
Bet zinau, kad kazkoks sendaikciu, baldu, sodinuku ir visokiu vistu turgus buna prie Rudaminos. Tik nezinau ar sest ar sekm.

Papildyta:

Aha aha. Galvojai, kad kazkas apsiseiles kaip tu.
Aiskus tavo skonis, grozio supratimas. Ne veltui tau ir Jakutiene grazi.
Bet dar reikia sugebet atrast toki baisu berna, su slykscia bamba, nuo senu triusiku nenudegimu + apsimovusi megztus triusius🤣. Siaubas.

eik tu vienkiemio glušele, tu net neįkirtai minties
apžiūrėk geriau tą foto, ten esmė papai, supranti? jūs čia apie bobų papus, ti aš jums įdėjau vyrų, pagal temą, susivoki juokelyje, ką, analfabetka ar vis dar ne? nei gražų, nei baisų rinkau, tiesiog diedo papus ir viskas. "Kriminaliste" tu jobana biggrin.gif
Atsakyti

Bet jus rimtai priciuožę kelios biggrin.gif
As gi pasakojau apie muziejus ir mamašas. O ne apie plezus ir pirtis.

As ir nekalbejau apie mamas pliazuose. Man netrukdytu zindancios nei muziejuje, nei darbe, nei ant gretimos autobuso sedynes, nes as neziureciau i jos papa. Neidomu man. Ir labai makaluojanciu nematau.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 08 01, 10:14)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72477007" data-time="1564598190"><div><p>Bet jus rimtai priciuožę kelios vartotojo įkelta nuotrauka
As gi pasakojau apie muziejus ir mamašas. O ne apie plezus ir pirtis.</p></div></blockquote><p>As ir nekalbejau apie mamas pliazuose. Man netrukdytu zindancios nei muziejuje, nei darbe, nei ant gretimos autobuso sedynes, nes as neziureciau i jos papa. Neidomu man. Ir labai makaluojanciu nematau.
</p>

Nu....kadangi as ne turistas muziejuje, tai ir mano poziuris i ateinancius kitoks, nei tkaip eilinio prašalaičio. As turiu uztikrinti VISŲ žmogus geras emocijas, ne tik maitinanciu moteru patogumą, tam pas mus yra irengta nauja patalpa butent maitinti vaikelius. Ir ne tik, dar yra suaugusiu psichiskai nesveikuчzmoniu prieziuros patalpa. Dabar gi dvidesimt pirmas amzius, apsidairykit aplinkui, ne 1970'ji,
Dabar visos salygos suteiktos VISIEMS, tik paklausti reikia, jei nemoki skaityti . Yra etikos normos , o kas kam patinka ar ne - visiskai nesvarbu. Esame visuomenes dalis it jei kazkas nori kazka irodineti ir pakeisti kazka, tam yra platforma - politika. Tegul eina i parlamentus dirbti ir daro kazkokius pakeitimus zmoniu gyvenimuose. O jei galvoja, kad susede simtas priedurniu savo papais pamakaluos, tai labai dideli impact'ą padarys zmonijai, tai tada graudu gyventi tokioje visuomeneje su bobomis nuogais papais ir nuogomis putėmis per menstruacijas. Fui
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugpjūčio 2019 - 09:48
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 01, 09:01)
eik tu vienkiemio glušele, tu net neįkirtai minties
apžiūrėk geriau tą foto, ten esmė papai, supranti? jūs čia apie bobų papus, ti aš jums įdėjau vyrų, pagal temą, susivoki juokelyje, ką, analfabetka ar vis dar ne? nei gražų, nei baisų rinkau, tiesiog diedo papus ir viskas. "Kriminaliste" tu jobana biggrin.gif

Na jo, susigedai sitoki tragiska idejus, tai dabar vartaisi biggrin.gif .
Eik geriau savajam chliupikui tokius triusikus numegzk 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 10:52)
Na jo, susigedai sitoki tragiska idejus, tai dabar vartaisi biggrin.gif .
Eik geriau savajam chliupikui tokius triusikus numegzk 4u.gif .

pagal save sprendi? pagaliau susigėdai, kad nepataikai puldinėdama ir apsijuoki?
aš ne krikščionė, šimtus kartų tau sakiau ir pas mane gėdos jausmo nėra smile.gif gamtoje gėdos jausmas nežinomas, tai krikščionių išmišlas, jūs ir gėdykitės į sveikatą 4u.gif
Atsakyti

Nu....kadangi as ne turistas muziejuje, tai ir mano poziuris i ateinancius kitoks, nei tkaip eilinio prašalaičio. As turiu uztikrinti VISŲ žmogus geras emocijas, ne tik maitinanciu moteru patogumą, tam pas mus yra irengta nauja patalpa butent maitinti vaikelius. Ir ne tik, dar yra suaugusiu psichiskai nesveikuчzmoniu prieziuros patalpa. Dabar gi dvidesimt pirmas amzius, apsidairykit aplinkui, ne 1970'ji,
Dabar visos salygos suteiktos VISIEMS, tik paklausti reikia, jei nemoki skaityti . Yra etikos normos , o kas kam patinka ar ne - visiskai nesvarbu. Esame visuomenes dalis it jei kazkas nori kazka irodineti ir pakeisti kazka, tam yra platforma - politika. Tegul eina i parlamentus dirbti ir daro kazkokius pakeitimus zmoniu gyvenimuose. O jei galvoja, kad susede simtas priedurniu savo papais pamakaluos, tai labai dideli impact'ą padarys zmonijai, tai tada graudu gyventi tokioje visuomeneje su bobomis nuogais papais ir nuogomis putėmis per menstruacijas. Fui

Daliai visuomenes zindanti mama neatrodo nei slykstu, nei gresminga. Tai kaip dabar tos mamos turi zindyt, pagal tavo ar pagal mano etikos normas? Jos juk skirtingos.

Nores mamos ir zindys, ir ka tu joms. :)

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 01, 10:00)
pagal save sprendi? pagaliau susigėdai, kad nepataikai puldinėdama ir apsijuoki?
aš ne krikščionė, šimtus kartų tau sakiau ir pas mane gėdos jausmo nėra smile.gif gamtoje gėdos jausmas nežinomas, tai krikščionių išmišlas, jūs ir gėdykitės į sveikatą 4u.gif

O ka cia pataikyt? Norejai pasirodyt ala koki sexova berna imesi. Tavo skonis ir grozio supratimas senai aiskus biggrin.gif .
Beje, jei jau apie vyro papus bandai vartytis, tai prie ko cia zindymas ir vyru krutys? Mes apie zindyma diskutavom. O vyrai gali zindyti? biggrin.gif Kvaisyte tu 4u.gif .
Beje, pas ta berna krutys kaip krutys, pas visus bicepsinius/ tricepsiniys panasios. Ta fotke tavo grazuoliuko aplamai slyksti.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 08 01, 10:00)

pas mane gėdos jausmo nėra smile.gif gamtoje gėdos jausmas nežinomas, tai krikščionių išmišlas, jūs ir gėdykitės į sveikatą

Tai siki vidury miesto kaip gamtoj gyvunai?
Atsakyti