Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Nusuredagavo. I hmm komentara

Jus zinojot, kad jusu kudikis valgyt norejo ( papo, pieno), as zinojau ko mano vaikas misiniu pavalges norejo. Jus mama. As irgi. Ne prastesne. Kame priblemos? Nes be zodzio " zindyt" nesugebat but mamoms
Kas įrodė, kad valgyti norintis kūdikis verkia? Nelabai suprantu, kokio įrodymo Jums reikia, bet mano rėkdavo. Ir man tokio įrodymo pakanka. Rėkdavo alkanas. O ne pamaitintas.  Tik maniškiai čiulptukų taip ir nepamėgo. Tai va dėl čiulptuko pametimo niekur nerėkdavo.
[/quote]
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 31 liepos 2019 - 23:08
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 01, 00:03)
prie ko cia tai is vis? tai kam giriesi alexa, jei net nezinai, kas tai yra? lotuliukas.gif

nemokyk mokytos lotuliukas.gif
tu net lt kalbos nebemoki, eik pasiziurek koki laika vartojau  mirksiukas.gif jei tau tikrai rupi zindymas ir atsinaujinti zinias, yra labai gera lietuvio gydytojo parasyta knyga, placiau zindyk.lt  mirksiukas.gif

varles keliauninkes, as skridau skirdau..... lotuliukas.gif

Koks isteriskas juokas. Tikrai ne del to, kad paciai labai linksmai.

O prie to, kad tu viska zinai ir darai namie, nes vyro neturi, tik vaiku tevą.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 31, 21:27)

Liepei savo chliupikui tokou tapt?
Nenuziurejai deginimosi - persidegino su sortukais.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 21:06)
Pasigirsiu, isivedem siandien sildymo sistema su amazon echo , ir valdoma per app telefona  tongue.gif  tai dabar sedziu ir zadziu su alexa lotuliukas.gif

O ko cia gyries kaip asociali? Kur tavo vaikai? Ar valge, kuom uzsiima ?
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 21:13)
nu laukiam jus abieju nuotrauku is Airijos, nes kitaip busit labai dideles melageles lotuliukas.gif

🖕🖕🖕
Kiskis vietoj savo pastoviai zindanciu papu i subine.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 21:36)

jokiu pretenziju neturiu , ikelkit cia nuotrauka nors viena is savo kelioniu po Airija ir uzteks, kad zinotume, jog neapsisauket  mirksiukas.gif

Klausyk, pasalpine, jau uzkniso juokeliai. Vienas aisku- tavo visa kelione svetur - tai tavo airija. Ten rinkais pasalpas( rasei sani nicu) . Vargse!!! Zmones Airijoj , UK, Nyderlanduose, Vokietijoj padirba - nu sugeba bustui, mojslam, kelionem uzsidirbt. O tu? Airiiijaaa...Nu ubage ne tik dvasios, bet ir taip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 00:11)
Koks isteriskas juokas.  Tikrai ne del to,  kad paciai labai linksmai.
O prie to,  kad tu viska zinai ir darai namie,  nes vyro neturi,  tik vaiku tevą.

lotuliukas.gif tu gal protiskai neigali? kad tau globejes reikalingas?
man tikrai linksma kai zmogus is pradziu pasigiria, kad kazka, turi , iskeikia kita, o paskui pasirodo, net nezino ka turi ir viska vyras tvarko lotuliukas.gif
taip, yra vyram tinkami darbai, kurie fiziskai sunku, bet zinoti,kas alexa ir kaip ja naudotis, tai ir vaikai siais laikai susgeba, arba bent jau butum tylejusi apie tai, kaip ir apie zindyma, nu kam rodyti savo neismanyma nuolat? nors tiek supracio turetu, bet jus su cambala abi vienodos, bukos ir butinai tuo bukumu dar mojuoti kitiem po nosim, kad garantuotai visi tai suprastu lotuliukas.gif
bet as skridau, skridau... lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 00:33)
Papildyta:

O ko cia gyries kaip asociali? Kur tavo vaikai? Ar valge, kuom uzsiima ?
Papildyta:

🖕🖕🖕
Kiskis vietoj savo pastoviai zindanciu  papu i subine.

Papildyta:

Klausyk, pasalpine, jau uzkniso juokeliai. Vienas aisku- tavo visa kelione svetur - tai tavo airija. Ten rinkais pasalpas( rasei sani nicu) . Vargse!!! Zmones Airijoj , UK, Nyderlanduose, Vokietijoj padirba - nu sugeba bustui, mojslam, kelionem uzsidirbt. O tu? Airiiijaaa...Nu ubage ne tik dvasios, bet ir taip 4u.gif

belagarecka? lotuliukas.gif su draugike burba jau skrendat ? lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 01, 01:16)
lotuliukas.gif  tu gal protiskai neigali? kad tau globejes reikalingas?
man tikrai linksma kai zmogus is pradziu pasigiria, kad kazka, turi , iskeikia kita, o paskui pasirodo, net nezino ka turi ir viska vyras tvarko lotuliukas.gif
taip, yra vyram tinkami darbai, kurie fiziskai sunku, bet zinoti,kas alexa ir kaip ja naudotis, tai ir vaikai siais laikai susgeba, arba bent jau butum tylejusi apie tai, kaip ir apie zindyma, nu kam rodyti savo neismanyma nuolat? nors tiek supracio turetu, bet jus su cambala abi vienodos, bukos ir butinai tuo bukumu dar mojuoti kitiem po nosim, kad garantuotai visi tai suprastu lotuliukas.gif
bet as skridau, skridau... lotuliukas.gif
Papildyta:

belagarecka? lotuliukas.gif su draugike burba jau skrendat ? lotuliukas.gif

Mes tai skrendam, o tu viena šaltoj lovoj miegi. Vargšiukė console.gif

Bet nesakyk, tu pavydi biskiuka mums, kuriu vyrai gali sau leisti buti seimos galvomis?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 01 rugpjūčio 2019 - 00:24
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 01:22)
Mes tai skrendam,  o tu viena šaltoj lovoj miegi. Vargšiukė  console.gif

Bet nesakyk,  tu pavydi biskiuka mums,  kuriu vyrai gali sau leisti buti seimos galvomis?

aha ziauriai pavydziu lotuliukas.gif jau vaiksytej galvojau, kad kvailiem zmonem daug lengviau gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 01, 01:33)
aha ziauriai pavydziu lotuliukas.gif jau vaiksytej galvojau, kad kvailiem zmonem daug lengviau gyvenime  biggrin.gif

Eik tu, kaip man lengva...vyras pas mane atlieka visas pareigas - man galvos del nieko neskauda. Ir man nusikakot ant alexos, su manimi vyras bendrauja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 08 01, 01:49)
Eik tu,  kaip man lengva...vyras pas mane atlieka visas pareigas  -  man galvos del nieko neskauda. Ir man nusikakot ant alexos,  su manimi vyras bendrauja  mirksiukas.gif

nu matai kaip tau gerai, tai ko gyreis su ta alexa? vadinasi net neturit ale bele pasigirit ir as ir as turiu lotuliukas.gif
o tai kur tavo tas brnagusis dabar, ko nesildai jam sono?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 08 01, 01:54)
nu matai kaip tau gerai, tai ko gyreis su ta alexa? vadinasi net neturit ale bele pasigirit ir as ir as turiu lotuliukas.gif
o tai kur tavo tas brnagusis dabar, ko nesildai jam sono?

Sildau, sildau....va jis man dabar i ausi parpia, tai as jam uz tai vis karts nuo karto pabezdu - prisiedojau sugar free beans su poached eggs, tai bezdu tolka tak.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 31, 22:28)
Tas buivolas baisus. Ir nesvarbu, ar pas ji kas nors veikia.

Jis su megztais triusikais🤣
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 31, 22:31)
eik eik, pažįstum kaip didelė iš jo biggrin.gif

Baisus.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 08 01, 00:33)

neę, tik norėjau jūsų nuobodžias kalbas prablaškyti, bet tu gi duročka kai užsisuki, tai 3,5 metų tą patį kartoji biggrin.gif
Atsakyti