QUOTE(Monteverte @ 2019 07 31, 22:27)
Tragedija
Cia greiciausiai nuotraukos gėjams.
eik eik, pažįstum kaip didelė iš jo
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 31, 22:31)
eik eik, pažįstum kaip didelė iš jo
Tokio? Tikrai ne. Kazkoks kyborgas, ne vyras. Visai neseksualus, greiciau iskraipytas anaboliku. O ir sitie anabolistai nieko negali lovoje, kaip zmones kalba
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 22:22)
BB žino. Pas mane namie vyras galva - jis viskuo rupinasi ir aprupina.
As su elfais konsultuojuosi.
Papildyta:
Mes tai fotografuosimes. Ir kai darysim selfius - taves i kompanija nepriimsim.
As su elfais konsultuojuosi.
Papildyta:
Mes tai fotografuosimes. Ir kai darysim selfius - taves i kompanija nepriimsim.
tai ar su sildymo sistema turit ar tik alexa laptope, kuri ateina su windows 10? tiek bent zinai gal?
jokiu pretenziju neturiu , ikelkit cia nuotrauka nors viena is savo kelioniu po Airija ir uzteks, kad zinotume, jog neapsisauket
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 22:32)
Tokio? Tikrai ne. Kazkoks kyborgas, ne vyras. Visai neseksualus, greiciau iskraipytas anaboliku. O ir sitie anabolistai nieko negali lovoje, kaip zmones kalba
baik bai, pažiūrėk kokie papuliai, čia tau ne bobų pieno pritvinkę ir nutampyti
o dėl lovų, tai visaip būna. Žinau aš tokių. Kai kurie labai ilgai kaip tik kamuoja
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 22:25)
Tarybinė patirtis tavo. Dabartinė maitinimo sistema visai kitokia dabar.
ne nekitokia, nusistvo ritmas vaiku po pirmu menesiu, kiekveinam sava, me sgi irgi nevalgom nuolat ar ne? kam dazniau, kam reciau, paskui ji vis keiciasi kas kazkiek menesiu kuo vyresnis tuo aisku reciau reikia, kai pradedi primaitinti vel keiciasi viskas, kai serga gali kiaura para noreti zysti ir t.t.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 22:36)
tai ar su sildymo sistema turit ar tik alexa laptope, kuri ateina su windows 10? tiek bent zinai gal?
jokiu pretenziju neturiu , ikelkit cia nuotrauka nors viena is savo kelioniu po Airija ir uzteks, kad zinotume, jog neapsisauket
Dar karta sakau - as namuose turiu VYRA kuris viskuo rupinasi. Man niekuo rupintis ir zinoti nereikia. Zinok ir tokiu vyru pasaulyje yra
Kas tu tokia cia esi, kad as tau savo nuotraukas kelciau?
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 31, 22:37)
baik bai, pažiūrėk kokie papuliai, čia tau ne bobų pieno pritvinkę ir nutampyti
o dėl lovų, tai visaip būna. Žinau aš tokių. Kai kurie labai ilgai kaip tik kamuoja
As kai nebuvau niekad paslaidus, tai zinau tik ka zmones kalba
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 22:39)
ne nekitokia, nusistvo ritmas vaiku po pirmu menesiu, kiekveinam sava, me sgi irgi nevalgom nuolat ar ne? kam dazniau, kam reciau, paskui ji vis keiciasi kas kazkiek menesiu kuo vyresnis tuo aisku reciau reikia, kai pradedi primaitinti vel keiciasi viskas, kai serga gali kiaura para noreti zysti ir t.t.
Kitokia, kitokia. Jei nezinai - pasiguglink.
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 23:14)
Dar karta sakau - as namuose turiu VYRA kuris viskuo rupinasi. Man niekuo rupintis ir zinoti nereikia. Zinok ir tokiu vyru pasaulyje yra
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
tai sakai turi, bet nesinaudoji kokia moderni net 5 m namuose kazkas, neaisku kas neaisku kam, svarbu varda alexa girdejai, o bent zinai kam ji?
Nu taip ir reikejo tiketis, varles jus keliauninkes
Man nereikia gugulintis as tame dalyvavau, isbandziau, lankiau kursus, skaiciau knygas, naujausius patarimus gydytoju, o va tau vertetu, nes girejai, kad varpai skamba, tik nezinai kur
Tas buivolas baisus. Ir nesvarbu, ar pas ji kas nors veikia.
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 23:19)
tai sakai turi, bet nesinaudoji kokia moderni net 5 m namuose kazkas, neaisku kas neaisku kam, svarbu varda alexa girdejai, o bent zinai kam ji?
Man nereikia gugulintis as tame dalyvavau, isbandziau, lankiau kursus, skaiciau knygas, naujausius patarimus gydytoju, o va tau vertetu, nes girejai, kad varpai skamba, tik nezinai kur
Zinok yra tokiu vyru, kuriu zmonoms niekuo rupintis nereikia. Netiki?
Pasiguglink, pasiguglink - daug naujo suzinosi.
Pala, pala....Tu sakai kad DABAR TU TAME DALYVAUJI. Kiek tavo vaikams metu ir kiek tau?
Tai papasakok z kakova pierepugu as tau tureciau rodyti savo nuotraukas? Kai tu man tokia?
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 23:40)
Zinok yra tokiu vyru, kuriu zmonoms niekuo rupintis nereikia. Netiki?
Pala, pala....Tu sakai kad DABAR TU TAME DALYVAUJI. Kiek tavo vaikams metu ir kiek tau?
Tai papasakok z kakova pierepugu as tau tureciau rodyti savo nuotraukas? Kai tu man tokia?
prie ko cia tai is vis? tai kam giriesi alexa, jei net nezinai, kas tai yra?
nemokyk mokytos
tu net lt kalbos nebemoki, eik pasiziurek koki laika vartojau jei tau tikrai rupi zindymas ir atsinaujinti zinias, yra labai gera lietuvio gydytojo parasyta knyga, placiau zindyk.lt
varles keliauninkes, as skridau skirdau.....