QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 31, 22:14)
Mišinukais maitinti vaikai užauga sveiki ir sotūs. Ir visokie. Lygiai taip pat kaip ir MP maitinti. Aš pvz.
Sakyti, kad alternatyvūs vaiko maitinimo būdai palyginami taip pat kaip gyvenimas šeimoje su vaikų namais yra lygiai toks pat kraštutinumas, kaip ir Burbančios (arba tyloj ir ramybėj maitini, arba tabore gyveni). Ir nesąmoningas argumentas. Neigiamas poveikis vaikui, kuris auga vaikų namuose, taip pat labai plačiai aprašytas. Gal aš nežinau, bet nemačiau tyrimų apie analogišką neigiamą poveikį vaikui nuo mišinuko.
Hmm... as sakau, ne tai, as sakau, kad MP yra sveikiau, ir cia ne mano nuomone, cia mosklu gristi faktai. Cia ne apie kazkokius kitus porduktus ir sveikuma, zinoma ne viskas visiem tinka, bet MP jos vaikui geriausias imanomas maistas tuo metu, neskaitant labai retas isimtis.
Kodel krastutinumai? - nera mamos/tevo augina kiti.
Nera MP - vaika maitina kitos mamos ar gyvunai.
Svarbiausiai vaikas gyvas, priziuretas, pamaitintas ar ne? o kas belieka?
As nelyginu gyvenimo vaiku namuose ir mitybos, gal ne taip supratot? sakau ,kai kazko nera keiciam, kuom galim.
Nematet, nes neiskojot, labai daug neigiamu, salutiniu poveikiu nuo misinuko vienas is ju tinkamos floros zarnyne nesiformavimas, is to silpnesns imunitetas ir t.t. nesiplesiu gal, jei idomu pilna info siais laikais.
Tiesa zindymas, net mamom sveika.