Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Pasigirsiu, isivedem siandien sildymo sistema su amazon echo , ir valdoma per app telefona tongue.gif tai dabar sedziu ir zadziu su alexa lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 22:02)
bet kokia tu zmogysta netikusi, dabar is vaiku pradesi saipytis? blink.gif  iskirtinai tik zindomas kudikis, jei netures jokiu ligu, niekad nebus su virsvoiu, greiciausiai misinuku maitinant taip buna, plius matyt kazkokios ligos. Misinukus riekai normuoti, riekai ilgiau  islaukti ir t.t.

bet kas baisiausia, kad zmogus net nesuvokia, kad jis nesigaudo toje srityje, o toliau peza, nu neidomu niekam tavo nesamones, nesupranti? nei pati zindei, nei cia zindanciu yra, o jei kas zindo tikiu susiranda tikros info, nei is iskrypusiu jusu smegenu.

Argi as is vaiku saipausi? Argi jie pasirenka maitinima? As is tokiu mamašu kaip tu galiu pasitycioti. Jus savo vaikus kankinat.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 22:06)
Pasigirsiu, isivedem siandien sildymo sistema su amazon echo , ir valdoma per app telefona  tongue.gif  tai dabar sedziu ir zadziu su alexa lotuliukas.gif

Viešpatie....kaimas....mes alexa jau gal pries 5 metus isivedem. Ot naujiena pasake. Nu kaimų kaimas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 22:06)
Argi as is vaiku saipausi? Argi jie pasirenka maitinima? As is tokiu mamašu kaip tu galiu pasitycioti. Jus savo vaikus kankinat.

Nu taip : Prašom pavyzdys i ka vaikai pavirsta

Kankina vaikus mamos ZINDYDAMOS? blink.gif
Tau jau visai kuku?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 22:08)
Nu taip : Prašom pavyzdys i ka vaikai pavirsta

Kankina vaikus mamos ZINDYDAMOS? blink.gif
Tau jau visai kuku?

Jei zindai kada jis tik uzsimano, tai ir paskui maista duodi kada jis tik nori.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 22:07)
Viešpatie....kaimas....mes alexa jau gal pries 5 metus isivedem. Ot naujiena pasake. Nu kaimų kaimas.

Tai jusu senesne tongue.gif
alexa kur isivedet prie namu sildymo sistemos? ir kaip ta sistema vaidinasi?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 22:09)
Jei zindai kada jis tik uzsimano,  tai ir paskui maista duodi kada jis tik nori.

o tu nevalgai, kada tu nori, tau kas normuoja? blink.gif
tu is vis kada paskutini karta kazka konsultavaisi su medikais , skaitei kokia knyga ar siaip info apie zindyma? ar tik tarybiniu laiku info pas tave? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 21:02)

bet kas baisiausia, kad zmogus net nesuvokia, kad jis nesigaudo toje srityje, o toliau peza, nu neidomu niekam tavo nesamones, nesupranti? nei pati zindei, nei cia zindanciu yra, o jei kas zindo tikiu susiranda tikros info, nei is iskrypusiu jusu smegenu.

Zindyk, ubunte, zindyk... 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
nu laukiam jus abieju nuotrauku is Airijos, nes kitaip busit labai dideles melageles lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 19:55)
Yra skirtumas, zindymas daug sveikiau, jau net ir moksliskai irodyta, jei kam tai ir taip neaisku 

Mišinukais maitinti vaikai užauga sveiki ir sotūs. Ir visokie. Lygiai taip pat kaip ir MP maitinti. Aš pvz. žinau produktų, kurie yra sveika arba sveikiau nei tai, ką aš valgau. Bet man jie neskanūs arba švieži nepasiekiami arba šiaip aš juos labai retai vartoju. Vartoju kitus, kurie patenkina tų pačių medžiagų poreikį, bet yra gal mažiau sveiki (nors irgi sveiki bei maistingi). Nu ir kas, jei kito produkto vartotojai man aiškina, kad anas sveikesnis. Nu neturiu ar nenoriu aš to sveikesnio varianto, valgau alternatyvų. Ir nesiraunu dėl to sau plaukų. Suprasčiau, jei tuos vaikus vandeniu maitintų, kad yra dėl ko čia plėšytis. Bet duoda jiems tinkamą ir maistingą maistą. Sakyti, kad alternatyvūs vaiko maitinimo būdai palyginami taip pat kaip gyvenimas šeimoje su vaikų namais yra lygiai toks pat kraštutinumas, kaip ir Burbančios (arba tyloj ir ramybėj maitini, arba tabore gyveni). Ir nesąmoningas argumentas. Neigiamas poveikis vaikui, kuris auga vaikų namuose, taip pat labai plačiai aprašytas. Gal aš nežinau, bet nemačiau tyrimų apie analogišką neigiamą poveikį vaikui nuo mišinuko.

QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 20:01)
Nesamone. Kas irode? Mano vaikas buvo misinukais pamaitintas ir kartais rekdavo po 15 min. Pilvo diegliukai, nes neatsiraugia, kalasi dantys...
O siaip prie zinduku buvo iprates - vienas burnoj, kitas rankoj.
Metu buvo, nuvarem i Palanga, pamete zinduka Basanaviciaus g - buvo didziausia tragedija. Visa Basanaviciaus ir Vytauto gatve( iki vaistines) turbut galvojo, kad mama vaika badu marina, papo netraukia.

Kas įrodė, kad valgyti norintis kūdikis verkia? Nelabai suprantu, kokio įrodymo Jums reikia, bet mano rėkdavo. Ir man tokio įrodymo pakanka. Rėkdavo alkanas. O ne pamaitintas. Tik maniškiai čiulptukų taip ir nepamėgo. Tai va dėl čiulptuko pametimo niekur nerėkdavo.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 22:12)
Tai jusu senesne  tongue.gif
alexa kur isivedet prie namu sildymo sistemos?  ir kaip ta sistema vaidinasi?
Papildyta:

o tu nevalgai, kada tu nori, tau kas normuoja?  blink.gif
tu is vis kada paskutini karta kazka konsultavaisi su medikais , skaitei kokia knyga ar siaip info apie zindyma? ar tik tarybiniu laiku info pas tave?  blink.gif

BB žino. Pas mane namie vyras galva - jis viskuo rupinasi ir aprupina.

As su elfais konsultuojuosi.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 22:13)
nu laukiam jus abieju nuotrauku is Airijos, nes kitaip busit labai dideles melageles lotuliukas.gif

Mes tai fotografuosimes. Ir kai darysim selfius - taves i kompanija nepriimsim.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 21:09)
Jei zindai kada jis tik uzsimano,  tai ir paskui maista duodi kada jis tik nori.

Nebūtinai. Pirmus du mėnesius daviau kiek norėjo ir kada norėjo. Susireguliavus pieno gamybai ir kai mano galimybės prisiderino prie vaiko poreikių, labai natūraliai tarpai tarp maitinimų pasidarė pakankamai reguliarūs nieko nedarant. Pradėjus primaitinti irgi viskas pakankamai gražiai susidėliojo į reguliarią mitybą, o vaiko poreikiai susidėliojo į normalų maitinimosi ritmą.

Aišku, tai tik mano patirtis. Gal būna ir kitų variantų. Viena tik žinau, kad dvimetis, žindantis kas 15 min., man irgi atrodytų nenormalu. Bet kūdikis pirmą mėnesį ar du - ką nori, tą daro.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 31, 22:24)
Nebūtinai. Pirmus du mėnesius daviau kiek norėjo ir kada norėjo. Susireguliavus pieno gamybai ir kai mano galimybės prisiderino prie vaiko poreikių, labai natūraliai tarpai tarp maitinimų pasidarė pakankamai reguliarūs nieko nedarant. Pradėjus primaitinti irgi viskas pakankamai gražiai susidėliojo į reguliarią mitybą, o vaiko poreikiai susidėliojo į normalų maitinimosi ritmą.

Aišku, tai tik mano patirtis. Gal būna ir kitų variantų. Viena tik žinau, kad dvimetis, žindantis kas 15 min., man irgi atrodytų nenormalu. Bet kūdikis pirmą mėnesį ar du - ką nori, tą daro.

Tarybinė patirtis tavo. Dabartinė maitinimo sistema visai kitokia dabar.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 31, 22:14)
Mišinukais maitinti vaikai užauga sveiki ir sotūs. Ir visokie. Lygiai taip pat kaip ir MP maitinti. Aš pvz.

Sakyti, kad alternatyvūs vaiko maitinimo būdai palyginami taip pat kaip gyvenimas šeimoje su vaikų namais yra lygiai toks pat kraštutinumas, kaip ir Burbančios (arba tyloj ir ramybėj maitini, arba tabore gyveni). Ir nesąmoningas argumentas. Neigiamas poveikis vaikui, kuris auga vaikų namuose, taip pat labai plačiai aprašytas. Gal aš nežinau, bet nemačiau tyrimų apie analogišką neigiamą poveikį vaikui nuo mišinuko.

Hmm... as sakau, ne tai, as sakau, kad MP yra sveikiau, ir cia ne mano nuomone, cia mosklu gristi faktai. Cia ne apie kazkokius kitus porduktus ir sveikuma, zinoma ne viskas visiem tinka, bet MP jos vaikui geriausias imanomas maistas tuo metu, neskaitant labai retas isimtis.

Kodel krastutinumai? - nera mamos/tevo augina kiti.
Nera MP - vaika maitina kitos mamos ar gyvunai.
Svarbiausiai vaikas gyvas, priziuretas, pamaitintas ar ne? o kas belieka?
As nelyginu gyvenimo vaiku namuose ir mitybos, gal ne taip supratot? sakau ,kai kazko nera keiciam, kuom galim.

Nematet, nes neiskojot, labai daug neigiamu, salutiniu poveikiu nuo misinuko vienas is ju tinkamos floros zarnyne nesiformavimas, is to silpnesns imunitetas ir t.t. nesiplesiu gal, jei idomu pilna info siais laikais.

Tiesa zindymas, net mamom sveika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 liepos 2019 - 21:32