QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:07)
Tai pamaitini, po 15 min rekia?
Reiskias pienas kaip vanduo - nesotus.
As tuo nesociu ir nemaitinau - buvo alternatyvu.
Reiskias pienas kaip vanduo - nesotus.
As tuo nesociu ir nemaitinau - buvo alternatyvu.
Burbancios aidas
is pradziu bega nesotus pienas, kur vaikas atsigeria, paskui pradeda i gala begti sotus, jus zinios apie zindyma tarybines, upsidatinkit jei ta tema norit diskutuoti, o paskui dar stebisi, kai as taip rasau, nu ar ne teisybe?
ir taip kai kurie zysta kas valanda, kai kurie kas 15 min, kai kurie kas 2 val ir viska syra normalu, tam konkrecam vaikui, kiap ir suauges vieni valgo 1 k i diena, kiti 7, visi mes skiritngi, skirtinga virskinimo sistema.
alternatyva- misinukai? kurie tokie pat sotus kaip ir kugelis su tortu, zinoma sotu, tik klausimas, naudos kiek.... jus kada nors bent ziurejot cukraus kieki sudetyje misinuku ar siaip visus ingredientus?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:20)
Ne tau, gluse, aiskint apie tyrimus, moksla.
Mano vaikas uzauges ant karves pieno ir kruopu nuoviru + misinuku, darzoviu/ mesytes tyriu, vaisiu/ uogu sulciu.
Susikisk ta savo PSO sau i sikna su savo nusmidusiais papais.
Mano sunus nevalgo mc donalde. Nevartoja alkoholio, neruko ( nors 16 metu ruke). Tai eik tu, gluse, monteverte zindyt.
Mano vaikas uzauges ant karves pieno ir kruopu nuoviru + misinuku, darzoviu/ mesytes tyriu, vaisiu/ uogu sulciu.
Susikisk ta savo PSO sau i sikna su savo nusmidusiais papais.
Mano sunus nevalgo mc donalde. Nevartoja alkoholio, neruko ( nors 16 metu ruke). Tai eik tu, gluse, monteverte zindyt.
isterija uzpuole? gliukos?
Tai kada abi su Burbancia atvykstat i Airija ?