Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:07)
Tai pamaitini, po 15 min rekia?
Reiskias pienas kaip vanduo - nesotus.

As tuo nesociu ir nemaitinau - buvo alternatyvu.

Burbancios aidas lotuliukas.gif
is pradziu bega nesotus pienas, kur vaikas atsigeria, paskui pradeda i gala begti sotus, jus zinios apie zindyma tarybines, upsidatinkit jei ta tema norit diskutuoti, o paskui dar stebisi, kai as taip rasau, nu ar ne teisybe?

ir taip kai kurie zysta kas valanda, kai kurie kas 15 min, kai kurie kas 2 val ir viska syra normalu, tam konkrecam vaikui, kiap ir suauges vieni valgo 1 k i diena, kiti 7, visi mes skiritngi, skirtinga virskinimo sistema.
alternatyva- misinukai? kurie tokie pat sotus kaip ir kugelis su tortu, zinoma sotu, tik klausimas, naudos kiek.... jus kada nors bent ziurejot cukraus kieki sudetyje misinuku ar siaip visus ingredientus?
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:20)
Ne tau, gluse, aiskint apie tyrimus,  moksla.
Mano vaikas uzauges ant karves pieno ir kruopu nuoviru + misinuku, darzoviu/ mesytes tyriu, vaisiu/ uogu sulciu.
Susikisk ta savo PSO sau i sikna su savo nusmidusiais papais.
Mano sunus nevalgo mc donalde. Nevartoja alkoholio, neruko ( nors 16 metu ruke). Tai eik tu, gluse, monteverte zindyt.

isterija uzpuole? lotuliukas.gif gliukos?

Tai kada abi su Burbancia atvykstat i Airija ?lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 20:13)
Nelabai supratau prie ko čia 15 min?
Pienas kaip pienas  , priaugdavo daug ir pakankamai,  alternatyvų neprireikė.

Jei vaikas sotus - jis nereks po 15 min.
Pas mane irgi buvo pieno - balksvas. Ir daug.

Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 20:25)

Rytoj.
Prasom adresiuka kur susitinkam. Siulai tu. Nepasiulysi - nyk savaitei us sm.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:30)
Jei vaikas sotus - jis nereks po 15 min.
Pas mane irgi buvo pieno - balksvas. Ir daug.

nu nesigraibai visai toje temoje, nu nenusisnekek, mano drauges vaikas valge kas 15 min, pradzioje, paskui aisku tie tarpai ilgeje, ismaitino tik pienu iki 6 men isszinde iki 2 metu.
O aplamai dauguma vaiku pirma menesi zinda beveik nuolat ten nei nezinai kokie tie tarpai, ir kiek ten zysta.
Balksvas buna pradzioje, po 30 min dazniausiai jau pradeda teketi sotesnis, bet vel ne visom vienodai, jei zinda trumpiau reikia kit amaitinima duoti ta pacia kruti.

nei tu norejai zindyti, nei norejai pati auginti , seneliai tau uzaugino tai geriau jau daugiau nesirodyk savo nesusigaudymo.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 20:33)
Aha, o šuo kaime ant lenciūgo

Bet tai kaip gyvatė rangosi. Lygtai tu vaikus auginai. Pati gi gyreisi, kad tavo vaikų šūdus systra kuopia uz toki atlyginima, kuri pasiulius svetimai auklei, ta tik nusijuoktu.

Bet tiek to. Vartykis. Negi gaila.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:32)
Rytoj.
Prasom adresiuka kur susitinkam. Siulai tu. Nepasiulysi - nyk savaitei us sm.

tau nedaeina is pirmo karto niekas? juk sakiau i namus nekveiciu, kodle tureciau, o kai busit cia atsiuskit nuotrauka kur esat as privaziuosiu mirksiukas.gif

Tikiu, kad jei jau keliausit, tai nebus kada cia rasineti ar ne jums? lotuliukas.gif

o siaip tu gal sedejusi kur, kad pas tave tokie idomus issireiskimai? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 31, 20:25)
<p>As jau gal esu baisiai liberali, kad man nuogi papai pliaze nemaiso. </p><p>Tik niekaip nesuprantu kaip tos motinos maitina, kad jums rodosi tie papai besimakaluojantys. Maciau maitinanciu motinu. Su skarom prisidenge buvo. Nieko ten nesimate. Maciau ir neprisidengusiu. Velgi, nieko nesimate. Supratau, kad maitina, speneliu akimis neieskojau, pasilenkus neziurejau ir nera problemu.</p>

Bet jus rimtai priciuožę kelios biggrin.gif
As gi pasakojau apie muziejus ir mamašas. O ne apie plezus ir pirtis.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 21:36)
Bet jus rimtai priciuožę kelios  biggrin.gif
As gi pasakojau apie muziejus ir mamašas. O ne apie plezus ir pirtis.

Tai muziejus labai gerai, tylu, ramu, zindai , normaliem zmonem netrukdai lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 21:12)

tu gal apie zindyma nerasyk nieko nes tokias pievas rasai, jau svetima geda ima...

Maitintojėlė prakalbo.
Tu po siai dienai su vaikais miegi,
Tuo viskas ir pasakyta. Kū-kū bobelė
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 20:33)
nu nesigraibai visai toje temoje, nu nenusisnekek, mano drauges vaikas valge kas 15 min, pradzioje, paskui aisku tie tarpai ilgeje, ismaitino tik pienu iki 6 men isszinde iki 2 metu.
O aplamai dauguma vaiku pirma menesi zinda beveik nuolat ten nei nezinai kokie tie tarpai, ir kiek ten zysta.
Balksvas buna pradzioje, po 30 min dazniausiai jau pradeda teketi sotesnis, bet vel ne visom vienodai, jei zinda trumpiau reikia kit amaitinima duoti ta pacia kruti.

nei tu norejai zindyti, nei norejai pati auginti , seneliai tau uzaugino tai geriau jau daugiau nesirodyk savo nesusigaudymo.

Bla bla bla...
Tai klausiu konkreciai - kuom tavo ispereti ir zindyti protingesni ir geresni uz tuos, kurie buvo misinukais maitinami?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 21:38)
Tai muziejus labai gerai, tylu, ramu, zindai , normaliem zmonem netrukdai lotuliukas.gif

Paskutini karta kada muziejuje buvai- su tevais trecioje klaseje? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 21:41)
Maitintojėlė prakalbo.
Tu po siai dienai su vaikais miegi,
Tuo viskas ir pasakyta. Kū-kū bobelė

ziuriu gliukes kazkaip jus vienodai su tavo klonu cambala uzpuola lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 21:42)
Paskutini karta kada muziejuje buvai-  su tevais trecioje klaseje?  biggrin.gif

Geguzes menesi paskutini karta buvom su visa seima muziejuje. mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:42)
Bla bla bla...
Tai klausiu konkreciai - kuom tavo ispereti ir zindyti protingesni ir geresni uz tuos, kurie buvo misinukais maitinami?

tu visai dauzta? kiek kartu ta pati galiu tau kartoti, paskui skundiensi, kad rasau ir rasau ta pati, eik ieskokis tyrimu moksliniu ir skaityk, ar nesupranti kitu kalbu apart lietuviu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 21:25)

As tai kita penktadieni i kazkoki Wexfordą. Pas tave vistiek nevaziuosiu - neturetume apie ka kalbeti, o klausytis kalbu apie tavo vaikus ir darba man noro tikrai nebus. Aisku, is mandagumo galva palinkciociau, arbatos atsigerciau, vis pasiziuredama i laikrodi ir galvociau 'kaip letai laikas eina'
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 21:47)

Geguzes menesi paskutini karta buvom su visa seima muziejuje.  mirksiukas.gif

Kokiame?
Atsakyti