QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 18:10)
Kūdikiui nepasakysi palauk valandėlę
Papildyta:
Kas turi kam palikt, sunkiai įsivaizduoja , kaip galima visur tampytis kūdikį
tarkim palikti gali, o kaip pamaitins zindoma kudyki tie kiti? nusitraukineti nesveika, o ne visos ir gali, ir nelabai suprantu kam, labai patogu visur su vaiku, kur reikia
As dazniausiai zindydavau masinoje, jei ne namie, nes i miesta vaziuodavau su masina, esu zindziusi dar plezia, lektuve, parke, parduotuveje neteko, nes salia budavo masina.
vaikai labai skirtingi vieni ilgesnem pertraukom zysta, kiti mazesnem.
Man nera gyvenime uzkliuvusi zindanti moteris, aplamai man jokie zmones nera gyvenime uzkliuve, nemaciau nieko kazko baisaus, del ko zmones sudais isvadinciau del ju elgesio, kakojanciu vaiku su puodukais ar keiciamu sauskelniu irgi nemaciau nei teatruose, nei muziejuse, nei kavinese nei jokioje salyje.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:05)
Nu nu. Prasom smulkiau. Tavo vaikai vunderkindai, be ligu? Labai geras tarp jusu rysys?
Sm daugiau laiko praleidi nei su pora nesuaugusiu vaiku.
smulkiau atsiveskit tyrimus apie MP nauda ir suzinosi, nenorek kad tau viska sukramtyta i burna kas sudetu
PSO rekomenduoja zindyti bent iki 2 m ir tiek, kiek vaikui reikia, kodle gali ieksoti ju puslapyje ar siaip moksliniuose tyrimuose.
sneka eina apie sveikata, atrodo aiskiai parasiau, zinai ka reiskia sveikiau maitintis ar nelabai? pvz zmogus valgo tik mc donalde ir svieziu, savo gamintu maistu? skirtumo nezinai ?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 20:01)
Tai nx ta papą ištisai kisti, jei vaikai nepavalgo nuo to suliesejusio pieno/vandenelio ir istisai rekia? Tada gal pasimaitinkit tiek, kad tas jusu pienas sotus butu ir vaikai nereks kas valanda.
tu gal apie zindyma nerasyk nieko nes tokias pievas rasai, jau svetima geda ima...