Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 20:08)
O ka tu zinai,   gi tavo vaikus tavo systra uzaugino.
Žinovė chrienava  biggrin.gif

Aha, o šuo kaime ant lenciūgo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Montekrista.back: 31 liepos 2019 - 19:35
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 31, 16:00)
Šiaip tai Jūs teisi - jokio iš esmės skirtumo.

Yra skirtumas, zindymas daug sveikiau, jau net ir moksliskai irodyta, jei kam tai ir taip neaisku biggrin.gif
Bet zinoma jei neiseina, tai neiseina, nu ka padarysi, tada buna pieno bankai kitu mamu pienas, pirmiausia aisku silpniausiem, arba zinoma misinukai is bedos, nu badu gi nemarinsi vaiko.

kaip ir sakau, jeji tevu nea tai ir vaiku namusoe isauga vaikai, taip ir su pienu, nera mamos pieno , buna kitu mamu arba gyvunu zinduoiu pienas, jei nei to nera ar vaika salergiskas, daro visokius klijukus, nu gajus tas padaras zmogus, isgyvena dauguma atveju.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 20:55)
Yra skirtumas, zindymas daug sveikiau, jau net ir moksliskai irodyta, jei kam tai ir taip neaisku  biggrin.gif
Bet zinoma jei neiseina, tai neiseina, nu ka padarysi, tada buna pieno bankai kitu mamu pienas, pirmiausia aisku silpniausiem, arba zinoma misinukai is bedos, nu badu gi nemarinsi vaiko.

kaip ir sakau, jeji tevu nea tai ir vaiku namusoe isauga vaikai, taip ir su pienu, nera mamos pieno , buna kitu mamu arba gyvunu zinduoiu pienas, jei nei to nera ar vaika salergiskas, daro visokius klijukus, nu gajus tas padaras zmogus, isgyvena dauguma atveju.

Nemaitinčiau savo vaiko kitos motinos pienu, tikrai ne, mišinukas geriau. Fui kažlaip.
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 31, 18:39)
Taip, tam tikro amžiaus vaikai iš karto rėkia, kai valgyti nori.

Nesamone. Kas irode? Mano vaikas buvo misinukais pamaitintas ir kartais rekdavo po 15 min. Pilvo diegliukai, nes neatsiraugia, kalasi dantys...
O siaip prie zinduku buvo iprates - vienas burnoj, kitas rankoj.
Metu buvo, nuvarem i Palanga, pamete zinduka Basanaviciaus g - buvo didziausia tragedija. Visa Basanaviciaus ir Vytauto gatve( iki vaistines) turbut galvojo, kad mama vaika badu marina, papo netraukia.
Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 31, 20:25)
<p>As jau gal esu baisiai liberali, kad man nuogi papai pliaze nemaiso. </p><p>Tik niekaip nesuprantu kaip tos motinos maitina, kad jums rodosi tie papai besimakaluojantys. Maciau maitinanciu motinu. Su skarom prisidenge buvo. Nieko ten nesimate. Maciau ir neprisidengusiu. Velgi, nieko nesimate. Supratau, kad maitina, speneliu akimis neieskojau, pasilenkus neziurejau ir nera problemu.</p>

nu
aš jau esu vaikų nemylėtoja, bet net man netrukdo
va ir išaiškėja tikri sociopatai, pirštais jau nerodysim biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 20:33)
Aha, o šuo kaime ant lenciūgo

jau geriau būtų, juk jo visai nebėra...
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 19:55)
Yra skirtumas, zindymas daug sveikiau, jau net ir moksliskai irodyta, jei kam tai ir taip neaisku  biggrin.gif

Nu nu. Prasom smulkiau. Tavo vaikai vunderkindai, be ligu? Labai geras tarp jusu rysys?
Sm daugiau laiko praleidi nei su pora nesuaugusiu vaiku.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:01)
Nesamone. Kas irode? Mano vaikas buvo misinukais pamaitintas ir kartais rekdavo po 15 min. Pilvo diegliukai, nes neatsiraugia, kalasi dantys...
O siaip prie zinduku buvo iprates - vienas burnoj, kitas rankoj.
Metu buvo, nuvarem i Palanga, pamete zinduka Basanaviciaus g - buvo didziausia tragedija. Visa Basanaviciaus ir Vytauto gatve( iki vaistines) turbut galvojo, kad mama vaika badu marina, papo netraukia.

Kas nesąmonė? 😂 maniškiai kai užsimanydavo, taip kakarinę paleisdavo, kad mažai nepasirodydavo 🤭 kokio blin dar įrodymo reikia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 19:58)
Nemaitinčiau savo vaiko kitos motinos pienu, tikrai ne, mišinukas geriau. Fui kažlaip.

Tai is vis slykstyyyne.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 20:05)
Kas nesąmonė? 😂 maniškiai kai užsimanydavo, taip kakarinę paleisdavo,  kad mažai nepasirodydavo 🤭 kokio blin dar įrodymo reikia smile.gif

Tai pamaitini, po 15 min rekia?
Reiskias pienas kaip vanduo - nesotus.

As tuo nesociu ir nemaitinau - buvo alternatyvu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 31 liepos 2019 - 20:08
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 18:10)
Kūdikiui nepasakysi palauk valandėlęsmile.gif
Papildyta:
Kas turi kam palikt,  sunkiai įsivaizduoja  , kaip galima visur tampytis kūdikį

tarkim palikti gali, o kaip pamaitins zindoma kudyki tie kiti? nusitraukineti nesveika, o ne visos ir gali, ir nelabai suprantu kam, labai patogu visur su vaiku, kur reikia smile.gif

As dazniausiai zindydavau masinoje, jei ne namie, nes i miesta vaziuodavau su masina, esu zindziusi dar plezia, lektuve, parke, parduotuveje neteko, nes salia budavo masina.
vaikai labai skirtingi vieni ilgesnem pertraukom zysta, kiti mazesnem.

Man nera gyvenime uzkliuvusi zindanti moteris, aplamai man jokie zmones nera gyvenime uzkliuve, nemaciau nieko kazko baisaus, del ko zmones sudais isvadinciau del ju elgesio, kakojanciu vaiku su puodukais ar keiciamu sauskelniu irgi nemaciau nei teatruose, nei muziejuse, nei kavinese nei jokioje salyje.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:05)
Nu nu. Prasom smulkiau. Tavo vaikai vunderkindai, be ligu? Labai geras tarp jusu rysys?
Sm daugiau laiko praleidi nei su pora nesuaugusiu  vaiku.

smulkiau atsiveskit tyrimus apie MP nauda ir suzinosi, nenorek kad tau viska sukramtyta i burna kas sudetu mirksiukas.gif PSO rekomenduoja zindyti bent iki 2 m ir tiek, kiek vaikui reikia, kodle gali ieksoti ju puslapyje ar siaip moksliniuose tyrimuose.

sneka eina apie sveikata, atrodo aiskiai parasiau, zinai ka reiskia sveikiau maitintis ar nelabai? pvz zmogus valgo tik mc donalde ir svieziu, savo gamintu maistu? skirtumo nezinai ?
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 20:01)
Tai nx ta papą ištisai kisti,  jei vaikai nepavalgo nuo to suliesejusio pieno/vandenelio ir istisai rekia?  Tada gal  pasimaitinkit tiek,  kad tas jusu pienas sotus butu ir vaikai nereks kas valanda.

tu gal apie zindyma nerasyk nieko nes tokias pievas rasai, jau svetima geda ima...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:07)
Tai is vis slykstyyyne.
Papildyta:

Tai pamaitini, po 15 min rekia?
Reiskias pienas kaip vanduo - nesotus.

As tuo nesociu ir nemaitinau - buvo alternatyvu.

Nelabai supratau prie ko čia 15 min?
Pienas kaip pienas , priaugdavo daug ir pakankamai, alternatyvų neprireikė.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 20:58)

nu nespjauk i sulini taip sakant. Mano draugei buvo taip, kad paciai nejo zindyti, vaikelis silpnas nepatrauke, mazas gime, pati nusitraukineti negalejo, nusitraukinedavo bet vos 100ml per para su geriausia elektrine pompa, misinelius kiek ismegino, net tuos brangius labai alergiskeim vaikam nieka s netiko vaikiuka bere labai, svorio nerpiauginejo, galu gale gavo pieno is pieno banko, vaikas atsigavo, pradejo gerai vystytis, priaugineti svorio...dabar jau uzauges, negali visai karves pieno gerti , negali gliuteno, sojos negali, bet atsirinko produktus dabar jau paprasciau aisku.

kodel manai karves ne fui, o jau zmogaus tai jau fui?
jei ka tai kiekveinas buteliuskas tikrinamas pieno, kruis priduodamas i peino banka, cia Airijoje, nezinau kaip LT.
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 21:01)

niekas nesako, kad del kitu dalyku vaikai neverkia biggrin.gif , bet sakom, kad jei alkanas tada jau verkia, jei laiku nepamaitintas, kudikio neuzsnekinsi ir kitkuom nesudominsi.
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 20:12)

smulkiau atsiveskit tyrimus apie MP nauda ir suzinosi, nenorek kad tau viska sukramtyta i burna kas sudetu  mirksiukas.gif PSO rekomenduoja zindyti bent iki 2 m ir tiek, kiek vaikui reikia, kodle gali ieksoti ju puslapyje ar siaip moksliniuose tyrimuose.

sneka eina apie sveikata, atrodo aiskiai parasiau, zinai ka reiskia sveikiau maitintis ar nelabai? pvz zmogus valgo tik mc donalde ir svieziu, savo gamintu maistu? skirtumo nezinai ?
Papildyta:

Ne tau, gluse, aiskint apie tyrimus, moksla.
Mano vaikas uzauges ant karves pieno ir kruopu nuoviru + misinuku, darzoviu/ mesytes tyriu, vaisiu/ uogu sulciu.
Susikisk ta savo PSO sau i sikna su savo nusmidusiais papais.
Mano sunus nevalgo mc donalde. Nevartoja alkoholio, neruko ( nors 16 metu ruke). Tai eik tu, gluse, monteverte zindyt.
Atsakyti