Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

O tai tie vaikai jei rekia iskart valgyt nori? Ar visgi yra kazkoks rezimas? Ar mamasos vistik i prekybcentrius varo?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 17:55)
O tai tie vaikai jei rekia iskart valgyt nori? Ar visgi yra kazkoks rezimas? Ar mamasos vistik i prekybcentrius varo?

Tai dabar ne tarybiniai laikai, niekas nemaitina pagal nustatyta visiem vienoda rezima, o pagal kudikio poreikius. Ir tikrai kartais reikia kazkur nuvaryt, o jei ner kam palikt. O is didmiescio negrisi per 5min namo, kad staigiai pamaitint ar pampi keist. Ir ar butina visko sau tuo kudikiu bijot ir niekur neit kelis metus?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 17:55)

Kūdikiui nepasakysi palauk valandėlęsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 31, 18:06)
Tai dabar ne tarybiniai laikai, niekas nemaitina pagal nustatyta visiem vienoda rezima, o pagal kudikio poreikius. Ir tikrai kartais reikia kazkur nuvaryt, o jei ner kam palikt. O is didmiescio negrisi per 5min namo, kad staigiai pamaitint ar pampi keist. Ir ar butina visko sau tuo kudikiu bijot ir niekur neit kelis metus?

Kas turi kam palikt, sunkiai įsivaizduoja , kaip galima visur tampytis kūdikį
Atsakyti
Kai kurios mamašos visai cia nesupranta ka tai reiskia 'maitinti tyloje ir ramybėje'. Isivaizduoju koks čigonynas pas anas namuose.
Taboras keliauja i dangų biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 liepos 2019 - 17:38
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 16:55)

Taip, tam tikro amžiaus vaikai iš karto rėkia, kai valgyti nori. Ir net turint rėžimą ne visuomet įmanoma tiksliai viską suplanuoti. Ir vieša vieta yra ne tik prekybcentriai. Ir taip, kur tos mamos nori, ten eina. Kur nori, ten maitina. Kol tai nėra uždrausta, tol daro. Gali kiti piktintis kiek lenda. Nors aš niekaip negaliu suprasti kuo.

QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 17:36)
Kai kurios mamašos visai cia nesupranta ka tai reiskia 'maitinti tyloje ir ramybėje'. Isivaizduoju koks čigonynas pas anas namuose.
Taboras keliauja i dangų  biggrin.gif

Buteliukais irgi tik tyloje ir ramybėje maitinot? Norit - užsidarykit metams savo "tyloje ir ramybėje" ir medituokit ten iki soties. Tarp tylos ir taboro yra aibė situacijų, patirčių, emocijų - pilnas margas pasaulis. O jei Jūs gyvenime tik kraštutinumus matot, tai tik Jūsų praradimas. Niekieno kito. Kad ir kiek čia bandytumėt maikę plėšytis dėl savo "teisybės" 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 17:10)
Kas turi kam palikt,  sunkiai įsivaizduoja  , kaip galima visur tampytis kūdikį

Tikrai taip smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 31, 19:39)
Taip, tam tikro amžiaus vaikai iš karto rėkia, kai valgyti nori. Ir net turint rėžimą ne visuomet įmanoma tiksliai viską suplanuoti. Ir vieša vieta yra ne tik prekybcentriai. Ir taip, kur tos mamos nori, ten eina. Kur nori, ten maitina. Kol tai nėra uždrausta, tol daro. Gali kiti piktintis kiek lenda. Nors aš niekaip negaliu suprasti kuo.
Buteliukais irgi tik tyloje ir ramybėje maitinot?  Norit - užsidarykit metams savo "tyloje ir ramybėje" ir medituokit ten iki soties. Tarp tylos ir taboro yra aibė situacijų, patirčių, emocijų - pilnas margas pasaulis. O jei Jūs gyvenime tik kraštutinumus matot, tai tik Jūsų praradimas. Niekieno kito. Kad ir kiek čia bandytumėt maikę plėšytis dėl savo "teisybės" 4u.gif
Papildyta:
Tikrai taip smile.gif

Tai nx ta papą ištisai kisti, jei vaikai nepavalgo nuo to suliesejusio pieno/vandenelio ir istisai rekia? Tada gal pasimaitinkit tiek, kad tas jusu pienas sotus butu ir vaikai nereks kas valanda.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 liepos 2019 - 19:07
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 20:01)
Tai nd ta papą ištisai kisti,  jei vaikai nepavalgo nuo to suliesejusio pieno/vandenelio ir istisai rekia?  Tada gal  pasimaitinkit tiek,  kad tas jusu pienas sotus butu ir vaikai nereks per valanda.

Gal tu įsivaikinai savo vaiką, kad tokie idiotiški klausimai ir teiginiai?
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 20:07)

O ka tu zinai, gi tavo vaikus tavo systra uzaugino.
Žinovė chrienava biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 20:01)
Tai nd ta papą ištisai kisti,  jei vaikai nepavalgo nuo to suliesejusio pieno/vandenelio ir istisai rekia?  Tada gal  pasimaitinkit tiek,  kad tas jusu pienas sotus butu ir vaikai nereks per valanda.

Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 19:01)
Tai nx ta papą ištisai kisti,  jei vaikai nepavalgo nuo to suliesejusio pieno/vandenelio ir istisai rekia?  Tada gal  pasimaitinkit tiek,  kad tas jusu pienas sotus butu ir vaikai nereks kas valanda.

Žiūrėkit... Jūs jau gal neaiškinkit man, ką daryti. O aš nesakysiu, kur Jums eiti... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 31, 20:09)
Žiūrėkit... Jūs jau gal neaiškinkit man, ką daryti. O aš nesakysiu, kur Jums eiti... 4u.gif

Jus, tamista, pasaket savo nuomone, as pasakiau savo.
Niekam ne naujiena, kad motinu pienas buna toks nuliesejes, kad vaikai nieko negauna ji čiunkdami.

Pamaloninot savo postą rašydama mano nemirtingais pasakymais mamkose biggrin.gif Dekavojame

Idomu ka dar atsimenate is senu laiku?
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 20:09)

O is kur tu zinai? Tavo vaikus gi systra uzaugino, ne tu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 31 liepos 2019 - 19:24

As jau gal esu baisiai liberali, kad man nuogi papai pliaze nemaiso. 

Tik niekaip nesuprantu kaip tos motinos maitina, kad jums rodosi tie papai besimakaluojantys. Maciau maitinanciu motinu. Su skarom prisidenge buvo. Nieko ten nesimate. Maciau ir neprisidengusiu. Velgi, nieko nesimate. Supratau, kad maitina, speneliu akimis neieskojau, pasilenkus neziurejau ir nera problemu.

Atsakyti