Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 31, 12:20)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72476604" data-time="1564563905"><div><p>Oi tas mitas, kad nuo papų dydžio priklauso vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Žinau,žinau.Pieno kiekis nepriklauso nuo dydžio.
</p><p>Kita mano draugė pieno kibirais turėjo, o krūtinė gal nulinė buvo.</p>

Pagimdžiusi pirmąjį gulėjau su dviem didžiapapėm. Gydytojas atėjęs apžiūroms dūrė į mane- va ji, sako, dar ir antrą išmaitintų, o jūs ne 😂taip ir buvo
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 31, 12:24)
nuo papų dydžio priklauso tik vyrų meilė moterims biggrin.gif

Kokia kvailystė, bet kadangi iš tavo lūpų- tai nestebina.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 31, 12:01)
<p>Sūnų maitinau lygiai dvi savaites.Paskui mastitas ir paskutiniai pieno lašai baigėsi.Užaugo su mišinukais. Bet jau ir tais laikais buvo baisus aplinkinių spaudimas.Kaip su toookiais papais negaliu maitinti.Esu laaabai bloga mama.Gerai man visi tada nervus paėdė.</p>

tai dabar nekenti visu zindanciu lotuliukas.gif o siaip tie kiti buvo teisus, mastitas ne kliutis zindyti as juos 2 turejau smile.gif
bet kazkodel kiek susiduriu tai tik mazia zindziusios moterys taip neigiamai reaguoja i zindancias moteris, joms vaidenasi kazkokie iskelimai vris visko, demonstratyvus zindymai ir t.t. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 13:56)

duračka, tu nematai smailo gale sakinio? tai prasikrapštyk užtinusias akeles į forumą jei ateini biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 13:56)
tai dabar nekenti visu zindanciu lotuliukas.gif  o siaip tie kiti buvo teisus, mastitas ne kliutis zindyti as juos 2 turejau smile.gif
bet kazkodel kiek susiduriu tai tik mazia zindziusios moterys taip neigiamai reaguoja i zindancias moteris, joms vaidenasi kazkokie iskelimai vris visko, demonstratyvus zindymai ir t.t. biggrin.gif

O gal tą atmetimo reakcija yra būtent dėl tokių aiškintojų?
Jei kažkas nežindo, negalima klausinėti a kodėl, ajaj ir tt
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 31, 13:58)
duračka, tu nematai smailo gale sakinio? tai prasikrapštyk užtinusias akeles į forumą jei ateini biggrin.gif

Saulė plieskia, sunku matyt , beje, ačiū už gerus orus tau....
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 13:56)
Pagimdžiusi pirmąjį gulėjau su dviem didžiapapėm. Gydytojas atėjęs apžiūroms dūrė į mane- va ji, sako, dar ir antrą išmaitintų, o jūs ne 😂taip ir buvo
Papildyta:

nesvarbu krutu dydis nei maza geriau, nei didele smile.gif gydytojai neturetu taip sneketi

taigi juokavo, visai jumoro nesuprantat ziuriu biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 14:00)
O gal tą atmetimo reakcija yra būtent dėl tokių aiškintojų?
Jei kažkas nežindo,  negalima klausinėti a kodėl, ajaj  ir tt

nezinau, mane neveike jokie aiskintojai, as dariau ir siaip darau gyvenime, ka as noriu daryti, nesiteisinu, kitais. Man irgi sake, akd as nei pagimdysiu, nei ismaitinsiu, nes buvau labai kuda, krutine irgi mazyte A. o ir pagimdziau ir ismaitinau. biggrin.gif
Moterys daznai pacios nesidomi, turi mazai info apie zindyma, paskui kaltin avisus aplinkui, paskui pykti lieja ant tu, kurios gali zindyti, o kam? nezindei tai nezindei, tavo reikalas, tavo gyvenimas, tavo vaikas.
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 09:56)

Ale tai didziausia posta prirašė,  o is tikruju ne karto nera macius  biggrin.gif

Esu mačiusi žindančių. Nesu mačiusi papais mojuojančių ar pienu besitaškančių. Nei viešoj erdvėj, nei privačioj.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 12:56)

Neturiu didelės krūtinės. Abu iki metų išmaitinau be didesnių problemų. Po mėnesio (adaptacijos procesas, kur visko būdavo) pieno gaminosi tiek, kiek reikėjo vaikui. Galbūt jei būtų reikėję du išmaitinti, tai ir dviem būtų užtekę, bet kai nereikėjo, tai vienam tik ir buvo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 13:04)

nezinau, mane neveike jokie aiskintojai, as dariau ir siaip darau gyvenime, ka as noriu daryti, nesiteisinu, kitais. Man irgi sake, akd as nei pagimdysiu, nei ismaitinsiu, nes buvau labai kuda, krutine irgi mazyte A.  o ir pagimdziau ir ismaitinau.  biggrin.gif
Moterys daznai pacios nesidomi, turi mazai info apie zindyma, paskui kaltin avisus aplinkui, paskui pykti lieja ant tu, kurios gali zindyti, o kam?  nezindei tai nezindei, tavo reikalas, tavo gyvenimas, tavo vaikas.

Nu ir kas kadd tu zindei? O kitos misiniais maitino. Nori pasakyt sveikesni ar protingesni vaikai uzaugo? Ar kazkojs tavo stipresnis rysys su vaikais?
Nes kazi jau koki rysi turi su vaikais sitiek sm kiekviena diena paklodziu berasinedama...
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 14:55)
Nu ir kas kadd tu zindei? O kitos misiniais maitino. Nori pasakyt sveikesni ar protingesni vaikai uzaugo? Ar kazkojs tavo stipresnis rysys su vaikais?

Šiaip tai Jūs teisi - jokio iš esmės skirtumo. Tik tiek, kad kai alkanam kūdikiui mama viešoje vietoje paduoda buteliuką, kitų tetų pasipiktinimo pats procesas nesulaukia, o vat kai jau tokį patį alkaną kūdikį maitina kitaip, tai sEUbas - ir papais mojuoja, ir pienu taškosi, ir šiaip kai kuriems gyventi trukdo smile.gif

Nors iš tikro ir natūralaus maitinimo propaguotojai galėtų mažiau visiems aiškinti, kaip čia neva tai siaubingai blogai, kad nemaitini. Tas noras paaiškinti kitiems kaip gyventi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 31 liepos 2019 - 15:02
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 31, 15:00)

Nors iš tikro ir natūralaus maitinimo propaguotojai galėtų mažiau visiems aiškinti, kaip čia neva tai siaubingai blogai, kad nemaitini. Tas noras paaiškinti kitiems kaip gyventi...

Tai apie tai ir kalba, kad lutuke buvo isvadinta besimakaluojanciu ir besitaskanciu papu karalievna, nes tas pastovus aiskinimas ir bilsnojimas kad " va moteris nezino, moteris nesigilino, o as vat tokia zindyve iki pencijos..."
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 16:15)
Tai apie tai ir kalba, kad lutuke buvo isvadinta besimakaluojanciu ir besitaskanciu papu karalievna, nes tas pastovus aiskinimas ir bilsnojimas kad " va moteris nezino, moteris nesigilino, o as vat tokia zindyve iki pencijos..."

Nu nesakyk va kūdikio maitinimas čia buvo sulygintas su šikimu, pimpalais ir etc smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 31, 15:44)
Nu nesakyk  va kūdikio maitinimas čia buvo sulygintas su šikimu,  pimpalais  ir etc smile.gif

Nu ir kas? Prisidengt papus reikia arba pampiu nekeist kavinej prie stalo ir viskas bus ok.
Naturalus procesas, tai naturalus, tai turi buti kazkas savo, ne visiems. O be to zindyt reikia be triuksmo, ramybej.
Yra mamos ir vaiko kambariai prekybcentriuose.
Atsibodo. As viskam labai siuo klausimu pritariu Lisitejai.
Atsakyti
Jeigu mama geba atsipalaiduot, o kudikis pasimaitint, tai kad ir maximos vidury tegu maitina irnesakyk.gif
Atsakyti