Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 00:22)
jau nebetesk , nebetesk, prisitriedei ir buk ramiai, nebekelk bangu  lotuliukas.gif

nelabai suprantu tavo logikos, kodel tureciau susinervinti, kad tu toks mazas zmogutis? ar manei nezinojau,kad tokiiu yra pasaulyje? Manei apie jus kelias cia kazka labai daug geriau isivazdavau?  biggrin.gif

Kad ir kvepia tie sudai savu kudikiu, zindomu, nebutina juos kisti kitiem zmonem i regejimo lauka, etiketa zinoti reikia, kur valgoma, ten valgoma, kur sikama, ten sikama, tau matau viskas per viena eina....

jei nezindei, tai nereikia ant kitu issilieti savo nuoskaudu mirksiukas.gif bet ka tu suprasi, irnesakyk.gif  tau visur sudai vaidensi, kazin hemarojaus neisitaisei?.....  bigsmile.gif

Susinervinus, nes kaip as cia drisau tokias kaip tu prieglušes traidinti del ju papų makalavimo priešais zmoniu nosis.
Man jus tokios glušės atrodot biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 31, 00:34)
Susinervinus,   nes kaip as cia drisau tokias kaip tu prieglušes traidinti del ju papų makalavimo  priešais zmoniu nosis.
Man jus tokios glušės atrodot  biggrin.gif

Tu galvoji viena tokia glusa? ziurek kiek cia palaikytoju turi smile.gif galvoji pirma karta tokias "nuomones " isgirdau? Tavo pasisakymai tik tave nusako, ne ka kita, kas dar per susireiksminimas tokiu zmogystu kaip tamsta lotuliukas.gif
zinai tokias vadina full of shit Airijoje mirksiukas.gif kas tikrai tinka, kai tau sudai visur vaidenasi , kai tokiom net kudikiai trukdo ... unsure.gif
toliau beprasmiska sia tema testi, jau pasirodei visame grazume dar zemiau nekrisk, nors nezinau ar dar galima kur zemiau?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 31 liepos 2019 - 00:56
Ale kiek pasipiktinimo iš kai kurių dėl žindymo. Nemačiau nė vienos, papais mojuojančios. Gal kad nežiūriu, gal kad aplinka pas mane tokia, kur nė viena nemojuoja. Tai man ir netrukdo. Tegu maitina tuos kūdikius iki soties, geriau nei alkanas verkiantis vaikas šalia. O jei kam trukdo, nu tai jau jų pačių problema. Už viešą tuštinimąsi baudos numatytos, už viešą žindymą - ne. Nepatenkintos galit draskytis ir putom taškytis kiek tik norit. Nori - žindo, nenori - ne. Ir nieko jau jūs čia nepadarysit smile.gif

P.S. pati viešoj vietoj nesu žindžiusi. Tiesiog man nepatogu ir nesmagu buvo. Bet tai niekaip nereiškia, kad man trukdo tai darančios. Nė vienos nemačiau dar ištraukta krūtine mosikuojančios. Viskas ten pakankamai subtiliai, jei nespoksai kaip nevisprotis ir neieškai akimis, kas ten kur pasimato...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hmmm...: 31 liepos 2019 - 08:22
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 31, 01:55)
Tu galvoji viena tokia glusa? ziurek kiek cia palaikytoju turi smile.gif  galvoji pirma karta tokias "nuomones " isgirdau? Tavo pasisakymai tik tave nusako, ne ka kita, kas dar per susireiksminimas tokiu zmogystu kaip tamsta lotuliukas.gif
zinai tokias vadina full of shit Airijoje  mirksiukas.gif kas tikrai tinka, kai tau sudai visur vaidenasi , kai tokiom net kudikiai  trukdo ... unsure.gif
toliau beprasmiska sia tema testi, jau pasirodei visame grazume dar zemiau nekrisk, nors nezinau ar dar galima kur zemiau?

Papų karalienė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Hmmm... @ 2019 07 31, 09:18)
Ale kiek pasipiktinimo iš kai kurių dėl žindymo. Nemačiau nė vienos, papais mojuojančios. Gal kad nežiūriu, gal kad aplinka pas mane tokia, kur nė viena nemojuoja. Tai man ir netrukdo. Tegu maitina tuos kūdikius iki soties, geriau nei alkanas verkiantis vaikas šalia. O jei kam trukdo, nu tai jau jų pačių problema. Už viešą tuštinimąsi baudos numatytos, už viešą žindymą - ne. Nepatenkintos galit draskytis ir putom taškytis kiek tik norit. Nori - žindo, nenori - ne. Ir nieko jau jūs čia nepadarysit smile.gif

P.S. pati viešoj vietoj nesu žindžiusi. Tiesiog man nepatogu ir nesmagu buvo. Bet tai niekaip nereiškia, kad man trukdo tai darančios. Nė vienos nemačiau dar ištraukta krūtine mosikuojančios. Viskas ten pakankamai subtiliai, jei nespoksai kaip nevisprotis ir neieškai akimis, kas ten kur pasimato...

Ale tai didziausia posta prirašė, o is tikruju ne karto nera macius biggrin.gif
Atsakyti
Bet tai lutukei yra zdvigas del zindymo biggrin.gif . Na gerai, vienos uz, kitos pries. Bet cia didziausios paklodes. Du hobiai - sm ir leisk pazindyt. Daugiau nk nereik.
Atsimenu diskusija apie kudikiu ir vaiku maitinima, tai moteriske gal 5 d plesesi kokios negeros nezindancios mamos, kaip jos drista misinukais maitint.
Lutuke, iki kada labai ilgai zindei? Iki mokyklinio amziaus?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 31, 11:06)
Bet tai lutukei yra zdvigas del zindymo biggrin.gif . Na gerai, vienos uz, kitos pries. Bet cia didziausios paklodes. Du hobiai - sm ir leisk pazindyt. Daugiau nk nereik.
Atsimenu diskusija apie kudikiu ir vaiku maitinima, tai moteriske gal 5 d plesesi kokios negeros nezindancios mamos, kaip jos drista misinukais maitint.
Lutuke, iki kada labai ilgai  zindei? Iki mokyklinio amziaus?

Kai turi galimybę žindyti, žindai, kai neturi-gerai ir mišiniai. Medalių niekas negaus
Atsakyti

Sūnų maitinau lygiai dvi savaites.Paskui mastitas ir paskutiniai pieno lašai baigėsi.Užaugo su mišinukais. Bet jau ir tais laikais buvo baisus aplinkinių spaudimas.Kaip su toookiais papais negaliu maitinti.Esu laaabai bloga mama.Gerai man visi tada nervus paėdė.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 31 liepos 2019 - 11:01
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 31, 12:01)
<p>Sūnų maitinau lygiai dvi savaites.Paskui mastitas ir paskutiniai pieno lašai baigėsi.Užaugo su mišinukais. Bet jau ir tais laikais buvo baisus aplinkinių spaudimas.Kaip su toookiais papais negaliu maitinti.Esu laaabai bloga mama.Gerai man visi tada nervus paėdė.</p>

Oi tas mitas, kad nuo papų dydžio priklauso smile.gif
Atsakyti

Oi tas mitas, kad nuo papų dydžio priklauso smile.gif

Žinau,žinau.Pieno kiekis nepriklauso nuo dydžio.

Kita mano draugė pieno kibirais turėjo, o krūtinė gal nulinė buvo.

Atsakyti
nuo papų dydžio priklauso tik vyrų meilė moterims biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 31, 12:24)
nuo papų dydžio priklauso tik vyrų meilė moterims biggrin.gif

Taviškis toks tuštutis? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 31, 12:26)
Taviškis toks tuštutis? biggrin.gif

pilnas, nes mano papai vietoje tongue.gif
Atsakyti