QUOTE(Monteverte @ 2019 07 30, 17:48)
o dar mane kaip puolė debilė ta, kad aš pirtyje su maudymuku prausiausi kartą, kad nenužiūrinėtų perdaug visas tuntas bobų manęs
rašė, kad aš nesveika, kad čia gi natūralu, kad pas mane blokai iš vaikystės ir panašiai. Pripaišė, kad tėvai nuo manęs bėgo ir visa kita
Iš kur tokių debilių kaip ji imasi? Nors tylėtų jau taip ant manęs užvariusi. Čia gi ne visai nuogas papas, nesimojuoja juo ta mama kaip bobos pirtyje visus kleckus savo kiloja ir mazgoja, putes ragažina išsiskėtę
Žodžiu, iš tos cambalinės tik juoktis ir tiek, kokia su ja normali diskusija dar gali būti?
Tai butent as ta ir atsiminiau, kazkaip keista kazkokie dvigubi standartai, bet matai Burbanti sake, neseksovai atrodo zindanciu krutys, tai cambala cambsi ta pati is paskos jai, o kur dar vyras taip pasake
vienu zodziu visos krutys gers, svarbu,akd nezindancios butu
o ka jau ten seniau sakiusi, gi pamirso...matomai pas paci akazkokie blokai ir kompleksai, nuo pat pradziu gi kodle ant manes supyko, kad pasakiau, kad jei dazosi, nes nepirima saves tokios kokia yra vaidnasi matyt kompleksai
tai dar dabar pamirsti negali.... o kas kliuna, kliuna teisybe zmonem, kompleksai
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 30, 18:25)
Man atrodo kad problema tų nedagaunančių vyrų zosėse, kurioms visur sexas vaidenasi
va cia tai tiksliai, ir gal baime , kad nuleks pas kita vyrukai, papa pamate
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 19:15)
Fui,Lutuke.Na jau tavo leksikonas,kaip pas mužikę vyžotą.
</p><p>O dar paistai apie dvasinį tobulėjimą ir kelis baigtus aukštuosius.
</p><p>Būtų juokinga,jei nebūtų liūdna.Manęs tai nežeidžia,ne to esu girdėjusi.Tik labai juokinga,kai bandai apsimesti intelegentiška moterimi,o kauptukas vis tiek kyšo iš rankinės</p><p></p>
blyn, i savo leksiona pasiziurek
jumoriste, kaip gerai viskas ant kitu matosi, bet ne saves ar ne?
kas kuom bando apsimesti? as ir jusu fantazijos apie mane yr adu skirtingi dalykai, prie ko cia tie aukstieji is vis?
kaip tu supranti ta dvaisni tobulejima tada? gal jau ta tema nebepasakok man nieko? ne zodziose esme , o vertybese, jus cia kelios apie save jau viska pasaket su tokiu poziuriu i zindancias moteris, ypac burbanti gerai atsivere, tau neuzkliuvo, kai ji sudais isvadino zindancias moteris?
Papildyta:
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 30, 21:18)
Na gerai, jei jau labai kyla nora viesai valgyti banana, tai bent galetu moteris diskretiskai prisidengti virsutini lytini organa kokia skarele
tai as siuliau moterom burkas , matomai tam jas isrado musulmonai
matet kaip su jomis valgo?