Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(cambala @ 2019 07 30, 17:08)
Ta va is kaires.
Nu o kas cia tokio, jei koks diedas varpa istrauks ir myztels kur kampe? Juk naturalus procesas.
Darykit nasalioj vietoj, prisidenge - nieks nieko nesakys.
Juk moteris turi zindyt ramybej, ne? Tai ir eikit i nuosalesne ramia vietele, o ne kavinej ar restorane kur muzika, saukstais barska.

Jau rasei, kad tau ir tavo vyrui krutis su slyksciais dalykais asocijuojais kam dar kartojiesi ir taip aisku, kad ligonis esi.

o kodel kazkas savo vaikui ant veido turi deti skudura, kad niekas, nieko nesakytu, tokiso piredurnes kaip tu?? kam rupi ka tu kam sakai? nores zindys restorane, kavinei ir taves zinok neatsiklaus, o jie kas noretu kad tavo ziaumojantis veidas butu po skarele? prisidengtum ir nuosalioj vietoj valgytum?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 30, 16:51)
Ieskojau tu ziniu apie kurias rasiau, bet pasirodo pries 5 m uk papus mete
https://www.tavovaik...-palaikymo-foto

Na manes visiskai nesokiruoja tokie vaizdeliai. Nieko demesi atkreipiancio. Nebent vaiksto cekaunos zoses ir spokso ikyriai i visus. Arba nedagave vyrai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 30, 17:24)
Jau rasei, kad tau ir tavo vyrui krutis su slyksciais dalykais asocijuojais  kam dar kartojiesi ir taip aisku, kad ligonis esi.

o kodel kazkas savo vaikui ant veido turi deti skudura, kad niekas, nieko nesakytu, tokiso piredurnes kaip tu?? kam rupi ka tu kam sakai? nores zindys restorane, kavinei ir taves zinok neatsiklaus, o jie kas noretu kad tavo ziaumojantis veidas butu po skarele? prisidengtum ir nuosalioj vietoj valgytum?

o dar mane kaip puolė debilė ta, kad aš pirtyje su maudymuku prausiausi kartą, kad nenužiūrinėtų perdaug visas tuntas bobų manęs smile.gif rašė, kad aš nesveika, kad čia gi natūralu, kad pas mane blokai iš vaikystės ir panašiai. Pripaišė, kad tėvai nuo manęs bėgo ir visa kita biggrin.gif Iš kur tokių debilių kaip ji imasi? Nors tylėtų jau taip ant manęs užvariusi. Čia gi ne visai nuogas papas, nesimojuoja juo ta mama kaip bobos pirtyje visus kleckus savo kiloja ir mazgoja, putes ragažina išsiskėtę biggrin.gif
Žodžiu, iš tos cambalinės tik juoktis ir tiek, kokia su ja normali diskusija dar gali būti?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 30, 17:27)
Na manes visiskai nesokiruoja tokie vaizdeliai. Nieko demesi atkreipiancio. Nebent vaiksto cekaunos zoses ir spokso ikyriai i visus. Arba nedagave vyrai biggrin.gif

Man atrodo kad problema tų nedagaunančių vyrų zosėse, kurioms visur sexas vaidenasi
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 30, 17:03)
ai del to tokia pikta ant valganciu sociai lotuliukas.gif
Papildyta:

o gal kas tavo marmuzeje nemato estetikos ir ka dabar su burka vaiksciosi? lotuliukas.gif
Tai nuo siol valgysi prisindengusi veida skarele? ar tik kitiem siulai? lotuliukas.gif
Papildyta:
nu ir kur cia tos krutys matosi ir kur ten pienai ar papai i akis kam lenda??? cia tas masinis "baisus" renginys, kur kazkams su sikimu asociajuojasi, ale ant kiek zmones nesveiki... unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vienur kitur matosi siek tiek dugaiau kruties, bet tai pleze matosi daugiau...
https://www.japantim...s/#.XUBN4MtKg5k

Ka tu cia dedi tokias baisias nuotraukas? Tuoj apsivemsiu
Atsakyti

ai del to tokia pikta ant valganciu sociai lotuliukas.gif
Papildyta:
o gal kas tavo marmuzeje nemato estetikos ir ka dabar su burka vaiksciosi?

Fui,Lutuke.Na jau tavo leksikonas,kaip pas mužikę vyžotą.

O dar paistai apie dvasinį tobulėjimą ir kelis baigtus aukštuosius.

Būtų juokinga,jei nebūtų liūdna.Manęs tai  nežeidžia,ne to esu girdėjusi.Tik labai juokinga,kai bandai apsimesti intelegentiška moterimi,o kauptukas vis tiek kyšo iš rankinės

Atsakyti
Nu koks dabar skirtumas, vieni mato papus, kiti- alkanus vaikus , rezultatas joks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 19:15)
,o kauptukas vis tiek kyšo iš rankinės

Tokio dar nesu girdejus lotuliukas.gif
Atsakyti

Pas mus sako,kad žagrės rankenos iš kišenių kyšo.Apie vyrus taip sako.

Apie moteris kaip mūsų krašte sako,nesakysiu.Nekurstysiu bereikalingų debatų.

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 30, 16:27)

Ir kuri vyra gali labai sujaudint tokia zindanti kaip ikele lutuke?

As labai gerai supratau ka burba vakar parase ir ka butent turejo po zodziu " suda". Kiekvienai yra brangus jos isperetas ir tik nereikia visiems savo " aukso " kisti - tiek valgancio, tiek sikancio. Kai kuriom mamasom irgi normalu atrodo kai myslzdina savo mazus vaikus jura ar i tas balas prie juros. Jums malonu - jus ir maudykites tuose myzaluose. Siaip tai visiems reikalams yra tam skirtos vietos.

Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 30, 17:25)
Man atrodo  kad problema tų nedagaunančių vyrų zosėse,  kurioms visur sexas vaidenasi

Sexas su zindymu visiskai nesiacijuojasi.
Cia lygiai taip pat kaip pvz "sexsovai" vyrui zmona per gimdyma atrodo.
Atsakyti
Jei suauge gali viesai valgyt, gali ir kudikiai.
Jei suauge negali viesai sikt ir myzt, negalima ir kudikiam pampersu keist.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 30, 20:47)
Jei suauge gali viesai valgyt, gali ir kudikiai.
Jei suauge negali viesai sikt ir myzt,  negalima ir kudikiam pampersu keist.

Daug kam tai nesuvokiama nes papai lygu seksualumui.
Atsakyti