QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 12:51)
Blyn,kava paspringau
Taip ir įsivaizduoju aikštėje pritūpusių 100 žmonių.</p>
Nu bet rimtai - papus traukt ir zindyt galima, sikt ne.
Ir vienas ir kitas naturalus dalykas, bet va kazkodel sikt einama ne prie visu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 30, 13:18)
man labai graudu , kai kudikiai maitinami is buteliuku is kart galvoju, pas mama matyt sveikatos problemos, kad negali zindyti, o tai juk liudna...
o tau tikrai moteriska krutine slyksti, zindymas atrodo slyksciai?
Tau zindymas asocijuojasi su tampaksais?
su kuo tau dar slykstaus asocijuojasi zindymas?
Taip, as zindziau tik menesi, ir tai dar maitinau is buteliuko karves piena su kruopu nuovirom + misinukai.
Ir ka? Paskaicius tave, tai tu sveikatos problemu turejai daugiau uz mane ( mat tave dukart be reikalo operavo), dabar issiputusiu pilvu vaikstai + trenkta konkreciai pušin...
Ir vaikas mano uzaugo kaip visi, normos ribose viskas, bernas sveikas ir protingas ( tfu tfu tfu). Ir mokykloj mojesi gerai, ir univera i vf vieta istojes mokinasi darba su studijom suderines.
Zindyk iki pilnametystes.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 30, 14:46)
Man papai nei pliaze, nei maitinanciu netrukdo. O maciau gal tik karta viesai, mama nebuvo nieko prisidengus, bet jau tiek "daug" ten matesi, kad vaje. Vos galiukas is po palaidines islindes, ir tas visas vaiko apziotas. Nezinau ka jus matot, gal tos motinos issirengia kazkaip iki puses net ir piena aplinkiniams i akis tasko
Man viena istorija kriminalistas pasakojo😂
Vienoj galanterijos parduotuvej pastoviai trindavosi cigones vorele, traukdavo pinigines. Tai jie kai operacija dare, suciupo ta pirmaja cigone su ikalciais - istraukta pinigine. Jinai ta pinigine mete, issitrauke papa ir spaudydama purske ant to vyro...
Zvengem gal valanda😂😂😂
---
Tailande buvom per ju Naujus metus ( song kran) - ten visi laistosi vandeniu, linkedami geru metu. Tai musu viesbutis turejo savo lankytojams toki pramogu parka, ten ir sou vykdavo. Tai per ta Song kranga vienas transvestitas buvo nusigrimaves kaip Merlin Monro, ant pacio galo prasisege savo apdarus ir i lankytojus paleido vandens ciurksle...😂😂( aisku pas ji papai tai hormonais isauginti buvo, bet vandeni matomai per kazkokia pompa leido)
.