Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 12:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72476021" data-time="1564478415"><div><p>O pati valgai tik namie?vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš valgau, o ne žindu.Ir stalo įrankiais moku naudotis,jei dar kyla klausimai.</p>

O kodėl tu gali viešai valgyti, o kūdikis ne?
Atsakyti

O kodėl tu gali viešai valgyti, o kūdikis ne?
Todėl,kad man papo nebereikia.

Kalba ėjo apie viešą,demonstratyvų kūdikių maitinimą.O ne suaugusių valgymą.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 30 liepos 2019 - 13:53
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 14:53)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72476097" data-time="1564486844"> O kodėl tu gali viešai valgyti, o kūdikis ne?</blockquote> Todėl,kad man papo nebereikia.
<p>Kalba ėjo apie viešą,demonstratyvų kūdikių maitinimą.O ne suaugusių valgymą.</p>

Kūdikis valgo, tu valgai. Klausiu- kuo tu vertesnė būti soti?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 30, 12:02)
jau nebevark , jau pasirodei visame grazume, savo slykstaus vidaus.

Dekis ta skarele kai valgai viesumoje, manau i tavo marmuze ziureti zmonem irgi gali buti slykstu.....

ant kiek ligonis turi buti moteris, kad jai tokios asociacijos butu su zindymu....cia gal kompleksai sneka, kad pacios negalejo zindyti, nezinau, nesuprantu as tokiu....  unsure.gif
Papildyta:

nes pergyveni del saves ar del savo vyro?  bigsmile.gif

Sau ant nosies gali tuos savo pienuotus papus kabinris. O kitiems nerodyk. Jokios estetikos nematau pienu trykstanciuose istvinkusiuosr papuose. Fui.
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 30, 12:10)
O kas sakė, kad žindymas turi būti sexovas? Tu kai valgai turbūt irgi nesexovai atrodai?

Priedurne, tu rasei 'o kaip mergos vaiksto isverte papus?'
Kur grazios mergu krutines, o kur tavo pienu aptaskyti papai. Skirtumas, gluše.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 12:32)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72476021" data-time="1564478415"><div><p>O pati valgai tik namie?vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Aš valgau, o ne žindu.Ir stalo įrankiais moku naudotis,jei dar kyla klausimai.</p>

Bet pas ja klausimai, tai pagal jos IQ biggrin.gif

Gi kalba ejo apie lengva skarele pridengti savo istvinkusius papus, o ne vaiko valgyma.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 liepos 2019 - 14:25

Kūdikis valgo, tu valgai. Klausiu- kuo tu vertesnė būti soti?

Kas tau sakė,kad aš vaikštau soti?

Man amžina dieta,vaikštau pusalkanė.

Netrolink,netinka tau.

Atsakyti
Man papai nei pliaze, nei maitinanciu netrukdo. O maciau gal tik karta viesai, mama nebuvo nieko prisidengus, bet jau tiek "daug" ten matesi, kad vaje. Vos galiukas is po palaidines islindes, ir tas visas vaiko apziotas. Nezinau ka jus matot, gal tos motinos issirengia kazkaip iki puses net ir piena aplinkiniams i akis tasko biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 30, 15:46)
Man papai nei pliaze, nei maitinanciu netrukdo. O maciau gal tik karta viesai, mama nebuvo nieko prisidengus, bet jau tiek "daug" ten matesi, kad vaje. Vos galiukas is po palaidines islindes, ir tas visas vaiko apziotas. Nezinau ka jus matot, gal tos motinos issirengia kazkaip iki puses net ir piena aplinkiniams i akis tasko biggrin.gif

Ne pats zindymas beda. Beda kaii papus issitraukiau, juos gi dar kazkaip reikia sukisti i vaiku burnas, ne visada pasiseka is pirmo karto biggrin.gif . Ir atgal dar paskui kol susikiša. Fui.
Bl korektorius 😄
Vienaip atrodo, kai vyrai moteru krutis glosto, kitaip kai pacios savo papus maigo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 30 liepos 2019 - 14:55
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 12:51)
Blyn,kava paspringau lotuliukas.gif Taip ir įsivaizduoju aikštėje pritūpusių 100 žmonių.</p>

Nu bet rimtai - papus traukt ir zindyt galima, sikt ne.
Ir vienas ir kitas naturalus dalykas, bet va kazkodel sikt einama ne prie visu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 30, 13:18)
man labai graudu , kai kudikiai maitinami is buteliuku is kart galvoju, pas mama matyt sveikatos problemos, kad negali zindyti, o tai juk liudna... unsure.gif

o tau tikrai moteriska krutine slyksti, zindymas atrodo slyksciai?  blink.gif Tau zindymas asocijuojasi su tampaksais? blink.gif su kuo tau dar slykstaus asocijuojasi zindymas?

Taip, as zindziau tik menesi, ir tai dar maitinau is buteliuko karves piena su kruopu nuovirom + misinukai.
Ir ka? Paskaicius tave, tai tu sveikatos problemu turejai daugiau uz mane ( mat tave dukart be reikalo operavo), dabar issiputusiu pilvu vaikstai + trenkta konkreciai pušin...
Ir vaikas mano uzaugo kaip visi, normos ribose viskas, bernas sveikas ir protingas ( tfu tfu tfu). Ir mokykloj mojesi gerai, ir univera i vf vieta istojes mokinasi darba su studijom suderines.

Zindyk iki pilnametystes.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 30, 14:46)

Man viena istorija kriminalistas pasakojo😂
Vienoj galanterijos parduotuvej pastoviai trindavosi cigones vorele, traukdavo pinigines. Tai jie kai operacija dare, suciupo ta pirmaja cigone su ikalciais - istraukta pinigine. Jinai ta pinigine mete, issitrauke papa ir spaudydama purske ant to vyro...
Zvengem gal valanda😂😂😂

---
Tailande buvom per ju Naujus metus ( song kran) - ten visi laistosi vandeniu, linkedami geru metu. Tai musu viesbutis turejo savo lankytojams toki pramogu parka, ten ir sou vykdavo. Tai per ta Song kranga vienas transvestitas buvo nusigrimaves kaip Merlin Monro, ant pacio galo prasisege savo apdarus ir i lankytojus paleido vandens ciurksle...😂😂( aisku pas ji papai tai hormonais isauginti buvo, bet vandeni matomai per kazkokia pompa leido)
.
Atsakyti
Ieskojau tu ziniu apie kurias rasiau, bet pasirodo pries 5 m uk papus mete
https://www.tavovaik...-palaikymo-foto
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 14:53)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72476097" data-time="1564486844"> O kodėl tu gali viešai valgyti, o kūdikis ne?</blockquote> Todėl,kad man papo nebereikia.
<p>Kalba ėjo apie viešą,demonstratyvų kūdikių maitinimą.O ne suaugusių valgymą.</p>

Kalba eina apie maistą. Tu valgyti gali, o kūdikis_ne, nes akcentuoji jo maitinimosi būdą, ne faktą ;) o juk esmė ta pati- jis, kaip ir tu, turi būti sotus. Ir tiek
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 15:30)
Kas tau sakė,kad aš vaikštau soti?
Man amžina dieta,vaikštau pusalkanė.
Netrolink,netinka tau.

ai del to tokia pikta ant valganciu sociai lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 30, 15:22)
Sau ant nosies gali tuos savo pienuotus papus kabinris. O kitiems nerodyk. Jokios estetikos nematau pienu trykstanciuose istvinkusiuosr papuose. Fui.

Gi kalba ejo apie lengva skarele pridengti savo istvinkusius papus,   o ne vaiko valgyma.

o gal kas tavo marmuzeje nemato estetikos ir ka dabar su burka vaiksciosi? lotuliukas.gif
Tai nuo siol valgysi prisindengusi veida skarele? ar tik kitiem siulai? lotuliukas.gif
Papildyta:
nu ir kur cia tos krutys matosi ir kur ten pienai ar papai i akis kam lenda??? cia tas masinis "baisus" renginys, kur kazkams su sikimu asociajuojasi, ale ant kiek zmones nesveiki... unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

vienur kitur matosi siek tiek dugaiau kruties, bet tai pleze matosi daugiau...
https://www.japantim...s/#.XUBN4MtKg5k
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 30 liepos 2019 - 16:05
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 30, 16:03)

nu ir kur cia tos krutys matosi ir kur ten pienai ar papai i akis kam lenda??? cia tas masinis "baisus" renginys, kur kazkams su sikimu asociajuojasi, ale ant kiek zmones nesveiki... unsure.gif

vartotojo įkelta nuotrauka

Ta va is kaires.
Nu o kas cia tokio, jei koks diedas varpa istrauks ir myztels kur kampe? Juk naturalus procesas.
Darykit nasalioj vietoj, prisidenge - nieks nieko nesakys.
Juk moteris turi zindyt ramybej, ne? Tai ir eikit i nuosalesne ramia vietele, o ne kavinej ar restorane kur muzika, saukstais barska.
Atsakyti