Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

Mano nuomone,žindymas yra sakralus aktas,ir  nebūtina to viso kelti aukščiau visko.

Burka kartais užsidėti aš sutikčiau.Ne visada noriu tvarkytis plaukus prieš važiuojant į miestą.O čia užsibalnojai maišą ir pirmyn.Patogumas nesvietiškas.

Karis dar nieko,bet jau žalios žuvies kvapas gali iš koto išversti.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 12:17)
<p>Mano nuomone,žindymas yra sakralus aktas,ir  nebūtina to viso kelti aukščiau visko.
</p><p>Burka kartais užsidėti aš sutikčiau.Ne visada noriu tvarkytis plaukus prieš važiuojant į miestą.O čia užsibalnojai maišą ir pirmyn.Patogumas nesvietiškas.
</p><p>Karis dar nieko,bet jau žalios žuvies kvapas gali iš koto išversti.</p>

O pati valgai tik namie?smile.gif
Atsakyti

O pati valgai tik namie?smile.gif

Aš valgau, o ne žindu.Ir stalo įrankiais moku naudotis,jei dar kyla klausimai.

Atsakyti
<p>Mano nuomone,žindymas yra sakralus aktas,ir  nebūtina to viso kelti aukščiau visko.
</p><p>Burka kartais užsidėti aš sutikčiau.Ne visada noriu tvarkytis plaukus prieš važiuojant į miestą.O čia užsibalnojai maišą ir pirmyn.Patogumas nesvietiškas.

O tai ko nesidedi? siulyciau dabar kai valgysi viesumoje, visada prisidengti veida skarele, nes gi valgymas, sakralus aktas, geriau gal nevalgyk viesumoje daugiau niekad?

Man tikrai labai idomu, kaip sugebi izvleglti tame paciame dalyke sakraluma ir sakai, kad jo nereikia keli virs visko, tai ka tau reiskai zodis skaralus? O virs ko keliamas tas zindymas, kas tas viskas? blink.gif
As asmeniskai nekeliau zindymo niekur, ziurejau, kaip i naturalu vaiko poreiki, kuris nera kazkoks atstumiantis , kaip ir bendrai valgymas, mano zindymo daznai nepastebedavo, net salia sedintys zmones, bet tikrai nesislapciau pakampiuose, kad pazindyti. Ir man zindymas nesiasociajuojasi nei su kakojimu, nei su pampersu keitimu.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 12:32)
Aš valgau, o ne žindu.Ir stalo įrankiais moku naudotis,jei dar kyla klausimai.</p>

tai vaikas irgi valgo biggrin.gif ai tai tik su irankiais galima viesumoje valgyti, o jau gerti is stiklines kazko ar su rankom koki sausainiuka suvalgyti jau niu niu niu negalima? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 30, 11:02)
jau nebevark , jau pasirodei visame grazume, savo slykstaus vidaus.

Dekis ta skarele kai valgai viesumoje, manau i tavo marmuze ziureti zmonem irgi gali buti slykstu.....

ant kiek ligonis turi buti moteris, kad jai tokios asociacijos butu su zindymu....cia gal kompleksai sneka, kad pacios negalejo zindyti, nezinau, nesuprantu as tokiu....  unsure.gif
Papildyta:

nes pergyveni del saves ar del savo vyro?  bigsmile.gif

Ar kazkas slykstinasi kudikiu kai jis maitinamas is buteliuko? Ar siuloma uzdeti skarele?
Nemakaluok savo papais kaip pasidziavimu kaip " mat geroinia" ir viskas bus ok.
Zindziau as iki mebesio paiko, bet nebuvo noro ir poreikio visiems aplinkiniams papus rodyt.
Kazkas turi but asmenisko. Ar tu ir tampaksus viesumin kaisai, rekdama kad esi mooooteris?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 30, 11:38)
O prie ko cia mano vyras? Tu parasei eiline  durnyste, reiskias pas tave pasamonej uzsleptas noras is zindanciu moteru pieno patraukt.
Kitaip ir nesuprasi biggrin.gif .

O kam ziuret? Ir taip matosi kad tu. Paskaityk save is sono 4u.gif .

tu savo durnystes skaičiuok, nors ne, tu jau jų nebesuskaičiuosi, Visata jas tau susumuos 4u.gif

linkėjimai tau iš Visatos 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 30, 11:46)
o tai, jei ne del vyro, del saves bijai??? blink.gif  tave moteru krutu vaizdas kazkaip traumuoja? bigsmile.gif niekad neini i pirti su kitom moterim, nenueini i moteru pleza? pleze eini kur viena butum, nes per maudimuka ten irgi gi viskas matosi.  bigsmile.gif

ir durnam aišku, kad ji čia iš visų labiausiai dėl savo vruskio į kelnes daro, nes tuoj paliks ją biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 30, 12:03)

linkėjimai tau iš Visatos 4u.gif

Linkejimai Marsieciams bye1.gif bye1.gif
Atsakyti

linksmuolė biggrin.gif
Atsakyti
I zindymo tema
Neperseniausiai per zinias rode kad kazkur, berods Amerikoj, vyko toks zindymo viesai diena. Ten moteriskes organizavosi, kad parodyti kaip tai naturalu Rodo kazkur parke/ stadione tam tikra valanda ant zoles sedi gal 100 ar daugiau moteru apsinuoginusios papus ir bandancios zindyt...

Vyro komentaras buvo, dar sikt reikia viesai, nes nu naturalus procedas.
Atsakyti

Lutuke,nelygink b***io su pirštu.Juk viešai nekakojam ir nekeičiam įklotų,nes gi taip natūralu.

Atsakyti

Vyro komentaras buvo, dar sikt reikia viesai, nes nu naturalus procedas.

Blyn,kava paspringau :lol: Taip ir įsivaizduoju aikštėje pritūpusių 100 žmonių.

Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 30, 12:54)
Ar kazkas slykstinasi kudikiu kai jis maitinamas is buteliuko? Ar siuloma uzdeti skarele?
Nemakaluok savo papais kaip pasidziavimu kaip " mat geroinia" ir viskas bus ok.
Zindziau as iki mebesio paiko, bet nebuvo noro ir poreikio visiems aplinkiniams papus rodyt.
Kazkas turi but asmenisko. Ar tu ir tampaksus viesumin kaisai, rekdama kad esi mooooteris?

man labai graudu , kai kudikiai maitinami is buteliuku is kart galvoju, pas mama matyt sveikatos problemos, kad negali zindyti, o tai juk liudna... unsure.gif

o tau tikrai moteriska krutine slyksti, zindymas atrodo slyksciai? blink.gif Tau zindymas asocijuojasi su tampaksais? blink.gif su kuo tau dar slykstaus asocijuojasi zindymas?

Taip nekeista, kad tik menesi zindziusiu moteru toks poziuris, matyt sazine grauzia,ir ta pykti perkelia i kitus, nes logiskai kitaip to pykcio ir slykstejimosi paaiskinti neina... unsure.gif Nes tos, kur ir nezinde, bet nesigrazia, jos nesislyksti.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 13:29)
<p>Lutuke,nelygink b***io su pirštu.Juk viešai nekakojam ir nekeičiam įklotų,nes gi taip natūralu.</p>

Tau irgi zindyams asociajuojasi su slyksciais dalykais? kodel? unsure.gif tai tu irgi nevalgai viesai, slykstu gi? ar tik kudikiai kai valgo tau slykstu?ar kai iskirtinai is kruties valgo tau slykstu? kas slysktu konkreciai ? kai isikises guma i burna traukia, tai jau nebeslykstu, tai vadinasi krutine slyksti? tu slykstesi sava ir kitu moteru krutine?
Papildyta:
As galvoju, kas moterim atsitiko, kad savo kunu slyktisi, kad slyktisi tokiu nuostabiu dalyku, kaip zindymas, garsiausi menininkai tape tokius paveikslus, man galvoje netelpa, kaip tai gali atrodyti kazkam slykstu?
Taip tai asmeniska, todel nespoksau, jei ka pamatau zindant, man tai taip pat grazu, kaip pvz jauni zmones ka tik isimyleje vaikscioajntys susikabine, ju veidai svyti, man tai taip pat grazu, kaip senukai vis dar mylintys vienas kita vaiskciojantys susikabine, grazu kaip ir nescios moterys, man tai asocijuojasi tik su graziais dalykais.
Man baisu pagalvoti, kas tokio baisaus turejo atsitiktu tu moteru gyvenimuose, kad taip slykstetis tokiais garziais dalykais.
Nemanau, kad reiktu zindyti per kokius parlamento posedzius is tribunos sakant kalbas, kaip viena politike dare, bet nemanau, kad reiktu uzsidaryti namie keliem metam, ypac jei gimdai daugiau nei viena vaika, zindyti galima tikrai visur, jei to vaikui reikia, bet paciai norisi zindyti kazkur kur ramu, geriausia aisku namie, bet tikrai ne visada taip iseina ir tikrai tam nereikia skareliu, vaikam ant veido, normaliem sveikiem zmonem tai neturetu trukdyti ar kazkaip erzinti, o ligoniam visada bus kazkas negerai...
Atsakyti