QUOTE(cambala @ 2019 07 30, 12:54)
Ar kazkas slykstinasi kudikiu kai jis maitinamas is buteliuko? Ar siuloma uzdeti skarele?
Nemakaluok savo papais kaip pasidziavimu kaip " mat geroinia" ir viskas bus ok.
Zindziau as iki mebesio paiko, bet nebuvo noro ir poreikio visiems aplinkiniams papus rodyt.
Kazkas turi but asmenisko. Ar tu ir tampaksus viesumin kaisai, rekdama kad esi mooooteris?
man labai graudu , kai kudikiai maitinami is buteliuku is kart galvoju, pas mama matyt sveikatos problemos, kad negali zindyti, o tai juk liudna...
o tau tikrai moteriska krutine slyksti, zindymas atrodo slyksciai?
Tau zindymas asocijuojasi su tampaksais?
su kuo tau dar slykstaus asocijuojasi zindymas?
Taip nekeista, kad tik menesi zindziusiu moteru toks poziuris, matyt sazine grauzia,ir ta pykti perkelia i kitus, nes logiskai kitaip to pykcio ir slykstejimosi paaiskinti neina...
Nes tos, kur ir nezinde, bet nesigrazia, jos nesislyksti.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 13:29)
<p>Lutuke,nelygink b***io su pirštu.Juk viešai nekakojam ir nekeičiam įklotų,nes gi taip natūralu.</p>
Tau irgi zindyams asociajuojasi su slyksciais dalykais? kodel?
tai tu irgi nevalgai viesai, slykstu gi? ar tik kudikiai kai valgo tau slykstu?ar kai iskirtinai is kruties valgo tau slykstu? kas slysktu konkreciai ? kai isikises guma i burna traukia, tai jau nebeslykstu, tai vadinasi krutine slyksti? tu slykstesi sava ir kitu moteru krutine?
Papildyta:
As galvoju, kas moterim atsitiko, kad savo kunu slyktisi, kad slyktisi tokiu nuostabiu dalyku, kaip zindymas, garsiausi menininkai tape tokius paveikslus, man galvoje netelpa, kaip tai gali atrodyti kazkam slykstu?
Taip tai asmeniska, todel nespoksau, jei ka pamatau zindant, man tai taip pat grazu, kaip pvz jauni zmones ka tik isimyleje vaikscioajntys susikabine, ju veidai svyti, man tai taip pat grazu, kaip senukai vis dar mylintys vienas kita vaiskciojantys susikabine, grazu kaip ir nescios moterys, man tai asocijuojasi tik su graziais dalykais.
Man baisu pagalvoti, kas tokio baisaus turejo atsitiktu tu moteru gyvenimuose, kad taip slykstetis tokiais garziais dalykais.
Nemanau, kad reiktu zindyti per kokius parlamento posedzius is tribunos sakant kalbas, kaip viena politike dare, bet nemanau, kad reiktu uzsidaryti namie keliem metam, ypac jei gimdai daugiau nei viena vaika, zindyti galima tikrai visur, jei to vaikui reikia, bet paciai norisi zindyti kazkur kur ramu, geriausia aisku namie, bet tikrai ne visada taip iseina ir tikrai tam nereikia skareliu, vaikam ant veido, normaliem sveikiem zmonem tai neturetu trukdyti ar kazkaip erzinti, o ligoniam visada bus kazkas negerai...