Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 29, 22:15)
<p>Man nekliuna nei zindancios motinos, nei topless pliaze. smile.gif </p>

Nu vat toples nenorėč matyt smile.gif nudistų pliažai yra, tegu ten eina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 29, 16:18)
Ale nesamone, kai prie ezero saslykiuko kept vaziuoja su kablais ar pliaze deginasi su makiazais, po to selfinasi visaip kaip. Ne minutes negali atsipalaiduot. biggrin.gif

Oras nuo ryt bus nekoks. Reik tiketis, kad bent nelis.

kazin kodel? lotuliukas.gif gi ne duok dieve ne taip apsirenk , bus ne lygis, kaimas lotuliukas.gif ka visi pasakys, jusu gi cia kasdieniniai argumentai pvz apie mano stiliu rubu, ir kitus dalykus lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 29, 22:15)
<p>Man nekliuna nei zindancios motinos, nei topless pliaze. smile.gif </p>

toplesu nesu irgi maciusi pleze, nezinau ar trukdytu lotuliukas.gif jai ten guli, tai kuom trukdys, ir siaip as moteris, vyrai topbotom jauciu trukddytu lotuliukas.gif o vyram, gal siek tiek ir sukelia fiziologija, jei ten vaiksto kokia ispudingu proporciju lotuliukas.gif
Atsakyti

Nu vat toples nenorėč matyt smile.gifnudistų pliažai yra, tegu ten eina smile.gif

Tai nevaziuok i Pietu Prancuzija  :D 

Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 29, 22:12)
.

Man idomu, kaip zindymassitaip kliuna, net sudu mama isvadinama, o visokie geju paradai plikom krutim, siknom ir t.t. viskas ok  unsure.gif
ISKREIPTAS PASAULIS.

Man idomu jums pvz paveikslai zindanti Madona su kudykiu irgi uzkliuva?

Mano pastebejimas, visom, kas ilgai neiznde, labai zindanios uzkliuva kazkodel....

Tu esi šūdas, jei savo papais makaluoji kitiems zmonems panosej.
Nei mes savo papùs traukiojom kur papuola, nei musu vaikai numire is bado.
Atsakyti

Žindančios mamos niekam nekliūtų,jei to nedarytų pabrėžtinai iššaukiančiai.Šį veiksmą galima atlikti diskretiškiau.Yra gi tam reikalui skirtų skraistelių

.O jei sėdi kavinėje,tai po maitinimo būtinai keičia sauskelnes.Vietoje.

Atsakyti
QUOTE(Iš_Šviesos @ 2019 07 29, 22:40)
<p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="Montekrista.back" data-cid="72475811" data-time="1564427874"><div><p>Nu vat toples nenorėč matyt vartotojo įkelta nuotraukanudistų pliažai yra, tegu ten eina vartotojo įkelta nuotrauka</p></div></blockquote><p>Tai nevaziuok i Pietu Prancuzija  biggrin.gif </p>

Tai ten, kur tai norma, nepurkštaučiau:) pas mus gi yra nudistų paplūdimiai, kur galima maskatuotis papais į valias:)

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 05:54)
<p>Žindančios mamos niekam nekliūtų,jei to nedarytų pabrėžtinai iššaukiančiai.Šį veiksmą galima atlikti diskretiškiau.Yra gi tam reikalui skirtų skraistelių
</p><p>.O jei sėdi kavinėje,tai po maitinimo būtinai keičia sauskelnes.Vietoje.</p>

Turbūt, bet.. per visą gyvenimą nesu mačiusi, kad kavinėj keistų pampersus prie stalo, nesu mačiusi viso pliko papo, vaikas žindo, kas ten matosi, gatvėje su tokiais išverstaųs vaikšto ir nieko.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 30, 08:31)

Turbūt,  bet.. per visą gyvenimą nesu mačiusi, kad kavinėj keistų pampersus prie stalo, nesu mačiusi viso pliko papo, vaikas žindo,  kas ten matosi,  gatvėje su tokiais išverstaųs vaikšto ir nieko.

Sutinku drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 30, 07:31)

Turbūt,  bet.. per visą gyvenimą nesu mačiusi, kad kavinėj keistų pampersus prie stalo, nesu mačiusi viso pliko papo, vaikas žindo,  kas ten matosi,  gatvėje su tokiais išverstaųs vaikšto ir nieko.

As tai maciau cup'e charly pizza. Labai demonstratyviai savo papa trauke, net neprisidenge. Toks jausmas kad mamasa kaip lutuke - zindytoja visa gyvenima. Ir visi turi tai matyyyti Paskui pampers keite.
Dabar niekada nesedam kavinej kur salia yra kudikiu ir vaiku.
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 29, 16:39)
Debiliuke, tu niekam nieko negebi atsiusti, nejuokink kurapku. Tu tik cia SM tunai, ciokini kas ka parase ir paskui sau prisiimi laurus, neva cia tavo darbas. biggrin.gif kuo menkiau zmogus jauciasi, tuo didesnes "piesia" savo galias. Vargsiuke  4u.gif

tikrai nori, kad atsiųsčiau ką nors? aš geras žmogus, pildau norus 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 29, 18:22)
O tai kai tu k8ekviena diena pyksties su sugyventiniu, tai cia kuri taip siundo tau tokia " porčią"? biggrin.gif

Ne is naujos eilutes ir ne kitas sakinys. Juk pakisau tau po tavo nosim. Ar durnaropiu uzsiryjai, kad nebematai savo rastu?

kas tau sakė, kad kiekvieną dieną? vėl psichutis tavo galvelėje pakuždėjo? biggrin.gif
nu jei jau tu nematai pati pacitavusi naujos eilutės, tai tau jau ir medicina bejėgė biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(given444 @ 2019 07 29, 19:32)
Nu mergos, gerai, kad riejates online, be jokiu fiziniu pasekmiu.
pasiilgsiu jūsu.
prasukit idomesniu temu, kad būtu ką skaityti.
ryt i Koblenzą išvykstam, kaip visad,
ten iki 41 laipsnio, drauge sako.

bus bius tų pasekmių, mano kantrybė auksinė, bet ji senka. Jei žmogus kitą durnina, tai reikia gi parodyti, kad iš tiesų durnas tai jis smile.gif
sėkmingos tau kelionės 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 30, 10:02)
As tai maciau cup'e charly pizza. Labai demonstratyviai savo papa trauke, net neprisidenge. Toks jausmas kad mamasa kaip lutuke - zindytoja visa gyvenima. Ir visi turi tai matyyyti Paskui pampers keite.

bijai, kad vyrukas ne tik akytes paganys į kitos didelį papą, bet ir pienelio nueis pasiurbt? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 30, 10:02)

Aš tai kai matau, kad žindo ar ruošiasi, nežiūriu smile.gif ir tiek ;)
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 30, 09:26)

bet ir pienelio nueis pasiurbt? biggrin.gif

Siurbi pieneli is zindanciu moteru? blink.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 30, 09:32)
Aš tai kai matau,  kad žindo ar ruošiasi,  nežiūriu smile.gif ir tiek ;)

Nieks ir neziuri. Tiesiog yra nuosalesnes vietos ar skareles, nebutina viesai veiksmais rekti.
O su pampers tai isvis virsune. Kai tame aukste yra wc su kudikio vystymo stalu.
Papildyta:
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 30, 09:26)
tikrai nori, kad atsiųsčiau ką nors? aš geras žmogus, pildau norus 4u.gif

bus bius tų pasekmių, mano kantrybė auksinė, bet ji senka.

Buuuuuu...
Eik tu durnele su savo burtais. Is tavo burtu cia visos juokiasi. Kokia reikia but nevisprote, kad kartot ta pati per ta pati kai matai kad esi durneles vietoj. Tikrai vargse moteryte.
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 30, 05:54)
<p>Žindančios mamos niekam nekliūtų,jei to nedarytų pabrėžtinai iššaukiančiai.Šį veiksmą galima atlikti diskretiškiau.Yra gi tam reikalui skirtų skraistelių
</p><p>.O jei sėdi kavinėje,tai po maitinimo būtinai keičia sauskelnes.Vietoje.</p>

drinks_cheers.gif
Atsakyti