Ajomajo, tiksliai, pirmą kartą sirgo gi vaikas
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 29, 16:18)
Ale nesamone, kai prie ezero saslykiuko kept vaziuoja su kablais ar pliaze deginasi su makiazais, po to selfinasi visaip kaip. Ne minutes negali atsipalaiduot.
Oooo šitų būna daug. Paskutinį kartą stebėjome prie marių. Ten iki spoto dar ir prieiti reikia. Žvyras, smėlis. Visi ką tik nuo marių arba dar mariose, arba į marias ruošiasi. Visi kaitiorai. Ir į barą elegantiškai įžirgliuoja trys madam. Išgerti po kokteiliuką. Turint omenyje, kad vieta tikrai nutolusi nuo miesto, aplink miškai ir gūduma - tikslas buvo pasiektas. Berniukų dėmesys buvo sulauktas, atkreipė didesne dalis vyrų į jas akis.
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 29, 14:54)
<p></p><p></p><blockquote class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72475630" data-time="1564400526"> Ar dar nors kiek liko Lietuvoje gražių vyrų su glaudėmis papludimiuose prie juros? </blockquote> Atlėk į LT ir pamatysi.Yra ir dar kiek.Žinoma yra,kurie į cepelinus panašūs,bet gi nebūtina į tuos žiūrėti. Kai buvau jūros šventėje,likau maloniai nustebinta,kad mūsiškiai labai skiriasi nuo užsieniečių.Gražiai apsirengę,stilingai pasikirpę,kvepia,nu miela malonu žiūrėti.Moterys irgi visos tokios,pasitempę,pasipuošę nesvarbu kokio amžiaus
Kai mama tik atvaziuodavo paatostogauti pora menesiy per metus, tai nelabai pastebedavo skirtumo kaip zmones apsirenge. Dabar, kai jau beveik pusmetis gyvena (kaip greit laikas eina), tai ir akis jau kitaip rodo. Ji sako cia ana diena man, kai sedejom kabineje, - ale tu paziurek kaip moterys cis rengiasi....kaip i daržus eidamos, Dieve Dieve
Nezinau, siaip as tai nepasakyciau, kad labai jau ciustijasi visos. Nors sako, sostinej vienaip, likusioj Lietuvos daly kitaip (daug labiau puosiasi). As pastebiu daug patogumo, gana laisvu rubu, naturaliu audiniu, rengimosi stiliaus nebijant "ka kiti pasakys", tikrai netgi makiazo mazai (arba jis toks, kad nepamatysi).
Papildyta:
Man labiausiai juokinga, kai pliazuose raito visokias pozas, daro visokias mimikas, atstato papus, fotkinasi, paskui matomai kelia kazkur
Papildyta:
QUOTE(Nakviša @ 2019 07 29, 16:53)
Oooo šitų būna daug. Paskutinį kartą stebėjome prie marių. Ten iki spoto dar ir prieiti reikia. Žvyras, smėlis. Visi ką tik nuo marių arba dar mariose, arba į marias ruošiasi. Visi kaitiorai. Ir į barą elegantiškai įžirgliuoja trys madam. Išgerti po kokteiliuką. Turint omenyje, kad vieta tikrai nutolusi nuo miesto, aplink miškai ir gūduma - tikslas buvo pasiektas. Berniukų dėmesys buvo sulauktas, atkreipė didesne dalis vyrų į jas akis.
Man labiausiai juokinga, kai pliazuose raito visokias pozas, daro visokias mimikas, atstato papus, fotkinasi, paskui matomai kelia kazkur
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 29, 17:27)
Vienaip ar kitaip jos gauna tai ko siekia: dėmesio.
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 29, 15:31)
vaikas sirgo, o vaikai kenčia nuo mamyčių kuo mamytė durnesnė, tuo vaikiukam blogiau sekasi
sakinys parašytas iš naujos eilutės, baraškini? aš naujoje eilutėje rašau naują mintį, kai jau apie vyrą baigiau, o rašau apie save ar kitus
O tai kai tu k8ekviena diena pyksties su sugyventiniu, tai cia kuri taip siundo tau tokia " porčią"?
Ne is naujos eilutes ir ne kitas sakinys. Juk pakisau tau po tavo nosim. Ar durnaropiu uzsiryjai, kad nebematai savo rastu?
Nu mergos, gerai, kad riejates online, be jokiu fiziniu pasekmiu.
pasiilgsiu jūsu.
prasukit idomesniu temu, kad būtu ką skaityti.
ryt i Koblenzą išvykstam, kaip visad,
ten iki 41 laipsnio, drauge sako.
pasiilgsiu jūsu.
prasukit idomesniu temu, kad būtu ką skaityti.
ryt i Koblenzą išvykstam, kaip visad,
ten iki 41 laipsnio, drauge sako.
QUOTE(cambala @ 2019 07 29, 10:36)
Kai tu zenyjei antra karta ir dar tokio amziaus, tai todel ir nesureiksminai tu vestuviu.
Galiu papasakot apie pirmas vestuves. Ten irgi kazka panasaus pasiuleme. Bet exuosvis pasake, kad jie TURI TEISE vienintelei dukrai iskelti vestuves tokias, kad NEBUTU GEDA PRIES DRAUGUS.
Na as aisku nieko pries neturejau... Nzn kiek ten isleido ir neidomu. Atidalyvavau, atlikau pareiga...
Tiesa, exe sake pries vestuves buvo apsigalvojus, bet exuosvis pasake, kad "DEGTINE jau nupirkta - PER VELU"
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 29, 20:01)
Galiu papasakot apie pirmas vestuves. Ten irgi kazka panasaus pasiuleme. Bet exuosvis pasake, kad jie TURI TEISE vienintelei dukrai iskelti vestuves tokias, kad NEBUTU GEDA PRIES DRAUGUS.
Na as aisku nieko pries neturejau... Nzn kiek ten isleido ir neidomu. Atidalyvavau, atlikau pareiga...
Tiesa, exe sake pries vestuves buvo apsigalvojus, bet exuosvis pasake, kad "DEGTINE jau nupirkta - PER VELU"
O siaube
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 29, 19:01)
Va cia turbut pats baisiausia senoves tekinimo dukru tradicija...
Man siuo pas arabus labiau patinka.
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 29, 19:08)
O siaube
I ko tu nenori papasakot apie savo vestuves? Nes issiskyret?
Tai ta0lpatini su nevykusiomis vestuvemis?
----
Ir burba. Tiek ciekavna buvo lutukes vyro lakierku, o pati tyli...
Nu idomu, jei jau kitos parase. Jusu eile
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 29, 10:33)
Mane tai vakar galutinai uztrumpino vaizdas darbe.
Ne tame esme, kad vaiku atostogos ir mums katorga prasidejo vasarinė, vaikai yra vaikai, bet uzpypina vaiku tėvai. Vakar viena pyz.da atsisedo paveikslu galerijoje, issitrauke papa ir pradejo maitinti kudyki (nu jei reikia maitinti, tai bent lengva skarele prisidenk, cia gi ne vaiku zaidimo aikstele) Tipo - dabar lygybe, as papus traukti galiu kur noriu. Paziurejau as i ja, mintyse pirstu prie smilkinio pasukiojau ir nusisypsojau jai. Geriau tik sypsotis, nes suda, kuris turi zindomo laiko vaiką, geriau nejudinti - baisiai smirdeti prades. Bet tai kaip kitos aveles neturi common sense visai, tai jazau jazau....nevisprotės.
Ne tame esme, kad vaiku atostogos ir mums katorga prasidejo vasarinė, vaikai yra vaikai, bet uzpypina vaiku tėvai. Vakar viena pyz.da atsisedo paveikslu galerijoje, issitrauke papa ir pradejo maitinti kudyki (nu jei reikia maitinti, tai bent lengva skarele prisidenk, cia gi ne vaiku zaidimo aikstele) Tipo - dabar lygybe, as papus traukti galiu kur noriu. Paziurejau as i ja, mintyse pirstu prie smilkinio pasukiojau ir nusisypsojau jai. Geriau tik sypsotis, nes suda, kuris turi zindomo laiko vaiką, geriau nejudinti - baisiai smirdeti prades. Bet tai kaip kitos aveles neturi common sense visai, tai jazau jazau....nevisprotės.
Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 29, 11:39)
<p>Į žindymo temą.Mano puskė,gyvenanti JAV yra natūralaus maitinimo asociacijos pirmininkė.Regis kas čia tokio,bet ji nėra turėjusi vaikų,ir nebeturės, nes jau 50+. Man tas viešas maitinimas labai nekaip atrodo.Koks dvylipumas,pabandyk paprastame paplūdimyje topless pasideginti,tai tuoj pradeda moralus skaityti.Vaikams akis dangstyti.O va,žindyti,pabrėžtinai,visiems ant akių,tai atseit norma.</p>
o tu manai zindancios mamos ir net nesirodancios daug negauna visokiu pamoralizavimu?????
Pati ilgai zindziau, daug draugiu ilgai zinde nesu maciusi sitaip nuogu papu besirodanciu, gyvenime nei is draugiu, nei ju aplinkoje, nei mieste kazkur, pati kazkur mieste irgi esu zidziusi is bedos, bet irgi zindymas buvo toks, kad ten salia turi prieiti ir ziureti akiu neatitraukiant, kad pamatyti nebent kai paduodi kruti ar kai isimi, kad kazka pamatytum.. Bet jokiu budu nesmerkciau zindancios ir taip, kad ten matosi ta krutis.
Manau yra skirtumas, kai zmones siaip nuogi vaiksto, guli ir kai yra zindomas kudikis, kai zindomas, jau ko ko spenieliu tirkai nesimato, o kai kuriu jaunu merginu daznai matoso daugiau krutu ir kai nezindo tik su tokiom maikytim vaiksto....
Man idomu, kaip zindymassitaip kliuna, net sudu mama isvadinama, o visokie geju paradai plikom krutim, siknom ir t.t. viskas ok
ISKREIPTAS PASAULIS.
Man idomu jums pvz paveikslai zindanti Madona su kudykiu irgi uzkliuva?
Mano pastebejimas, visom, kas ilgai neiznde, labai zindanios uzkliuva kazkodel....
Man nekliuna nei zindancios motinos, nei topless pliaze.