Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(Monteverte @ 2019 07 29, 13:00)

nu tai sakau, prisilinkėjai, stebėk po truputį įvykius savo gyvenime biggrin.gif

Eik tu sau, atsiusi man koki bauba? 👻 lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 26, 18:33)
maniškis be problemų, kraustytųsi, bet tik su sąlyga, jei ta šlai ne Šiaurėje, maniškis labai šilummėgis. Va ir dabar saulėje kaifuoja, o aš vis žiūriu, kad perdaug nebūtų

Nu tai kas cia neleidzia vyrui saule dziaugtis?
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 29, 13:46)

Man jau siuntė, tai rezultatas-priedas prie algos ir aukštesnės pareigos 😂 plius atnaujintas akva ir ryt 🥳🥳🥳
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 29, 13:00)
Man jau siuntė, tai rezultatas-priedas prie algos ir aukštesnės pareigos 😂 plius atnaujintas akva  ir ryt 🥳🥳🥳

Matomai ne tiems siuncia. Arba ne per tuos👺👹😈.
Nes kuo ji daugiau buria, tuo geriau einasi biggrin.gif .
O oas ten ryt pas tave? Man nerodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 29 liepos 2019 - 13:04
QUOTE(cambala @ 2019 07 29, 14:03)
Matomai ne tiems siuncia. Arba ne per tuos👺👹😈.
Nes kuo ji daugiau buria, tuo geriau einasi biggrin.gif .
O oas ten ryt pas tave? Man nerodo.

Aj telefas taiso zodzius smile.gif ryt išvarom prie ežero kelioms dienoms, orai po klaustuku bet dzin
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 29, 13:06)
Aj telefas taiso zodzius smile.gif ryt išvarom prie ežero kelioms dienoms,  orai po klaustuku bet dzin

Tai ziu, parasys, kad bloga ora tau nusiunte😂.
Nes jau kazkada buvo Vilniu uztvindzius.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 29, 14:35)
Tai ziu, parasys, kad bloga ora tau nusiunte😂.
Nes jau kazkada buvo Vilniu uztvindzius.

Nu vat įdomu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 29, 09:18)
kad aš truputį kitoje kryptyje nei ežeras smile.gif šiuo metu jūrinė kryptis pas mane mirksiukas.gif
gero laiko ežere smile.gif

Ar dar nors kiek liko Lietuvoje gražių vyrų su glaudėmis papludimiuose prie juros? biggrin.gif
Atsakyti

Ar dar nors kiek liko Lietuvoje gražių vyrų su glaudėmis papludimiuose prie juros? biggrin.gif
Atlėk į LT ir pamatysi.Yra ir dar kiek.Žinoma yra,kurie į cepelinus panašūs,bet gi nebūtina į tuos žiūrėti. Kai buvau jūros šventėje,likau maloniai nustebinta,kad mūsiškiai labai skiriasi nuo užsieniečių.Gražiai apsirengę,stilingai pasikirpę,kvepia,nu miela malonu žiūrėti.Moterys irgi visos tokios,pasitempę,pasipuošę nesvarbu kokio amžiaus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lisitėja2: 29 liepos 2019 - 13:55
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 29, 14:54)
<p></p><p></p><blockquote  class="ipsBlockquote" data-author="-burbanti-" data-cid="72475630" data-time="1564400526"> Ar dar nors kiek liko Lietuvoje gražių vyrų su glaudėmis papludimiuose prie juros? vartotojo įkelta nuotrauka</blockquote> Atlėk į LT ir pamatysi.Yra ir dar kiek.Žinoma yra,kurie į cepelinus panašūs,bet gi nebūtina į tuos žiūrėti. Kai buvau jūros šventėje,likau maloniai nustebinta,kad mūsiškiai labai skiriasi nuo užsieniečių.Gražiai apsirengę,stilingai pasikirpę,kvepia,nu miela malonu žiūrėti.Moterys irgi visos tokios,pasitempę,pasipuošę nesvarbu kokio amžiaus

Ale nesamone, kai prie ezero saslykiuko kept vaziuoja su kablais ar pliaze deginasi su makiazais, po to selfinasi visaip kaip. Ne minutes negali atsipalaiduot. biggrin.gif

Oras nuo ryt bus nekoks. Reik tiketis, kad bent nelis.
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 29, 13:40)
Kad tu rasei " jog ziuri, kad jam saules nebutu per daug". Jis pas tave neigalus?

pacituok kur taip rašiau, debile
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 29, 13:46)

šiukšlių tai tikrai 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 29, 14:00)
Man jau siuntė, tai rezultatas-priedas prie algos ir aukštesnės pareigos 😂 plius atnaujintas akva  ir ryt 🥳🥳🥳

vaikas sirgo, o vaikai kenčia nuo mamyčių 4u.gif kuo mamytė durnesnė, tuo vaikiukam blogiau sekasi 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 29, 14:42)
Ar dar nors kiek liko Lietuvoje gražių vyrų su glaudėmis papludimiuose prie juros?  biggrin.gif

porą tik mačiau, nes mes laukiniuose paplūdimiuose būnam, ir šiaip nemėgstam žmogus ant žmogaus, o kur dar ciucis smile.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 29, 13:57)
Nu tai kas cia neleidzia vyrui saule dziaugtis?

sakinys parašytas iš naujos eilutės, baraškini? aš naujoje eilutėje rašau naują mintį, kai jau apie vyrą baigiau, o rašau apie save ar kitus
"o aš vis žiūriu, kad perdaug nebūtų" - sau žiūriu, kad perdaug nebūtų, įkerti? aš nesideginu niekada iki tamsaus rudumo, tik iki Australian Gold tongue.gif įkirtai pagaliau debile? su antra savo debilkute virstančia Mylimute? biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 29, 16:31)
pacituok kur taip rašiau, debile
Papildyta:

šiukšlių tai tikrai 4u.gif
Papildyta:

vaikas sirgo, o vaikai kenčia nuo mamyčių 4u.gif kuo mamytė durnesnė, tuo vaikiukam blogiau sekasi 4u.gif

Debiliuke, tu niekam nieko negebi atsiusti, nejuokink kurapku. Tu tik cia SM tunai, ciokini kas ka parase ir paskui sau prisiimi laurus, neva cia tavo darbas. biggrin.gif kuo menkiau zmogus jauciasi, tuo didesnes "piesia" savo galias. Vargsiuke 4u.gif
Atsakyti