Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 29, 09:12)
Gal vaziuok geriau prie ezero, siandien paskutine silta diena.
Koks tikslas cia su bobomis rietis.
As jau vaziuoju

kad aš truputį kitoje kryptyje nei ežeras smile.gif šiuo metu jūrinė kryptis pas mane mirksiukas.gif
gero laiko ežere smile.gif
Atsakyti

Gal vaziuok geriau prie ezero, siandien paskutine silta diena.
Koks tikslas cia su bobomis rietis.
As jau vaziuoju

Jau rytoj bus stipriai vėsiau,o trečiadienį tik +16.Blyn,vasara čia.Neduoda nei šiluma padidžiaugti.

Beje,grybų jau ir pas mus yra.Tik žmonių kaip Basanavičiaus gatvėje.

Atsakyti
Mane tai vakar galutinai uztrumpino vaizdas darbe.
Ne tame esme, kad vaiku atostogos ir mums katorga prasidejo vasarinė, vaikai yra vaikai, bet uzpypina vaiku tėvai. Vakar viena pyz.da atsisedo paveikslu galerijoje, issitrauke papa ir pradejo maitinti kudyki (nu jei reikia maitinti, tai bent lengva skarele prisidenk, cia gi ne vaiku zaidimo aikstele) Tipo - dabar lygybe, as papus traukti galiu kur noriu. Paziurejau as i ja, mintyse pirstu prie smilkinio pasukiojau ir nusisypsojau jai. Geriau tik sypsotis, nes suda, kuris turi zindomo laiko vaiką, geriau nejudinti - baisiai smirdeti prades. Bet tai kaip kitos aveles neturi common sense visai, tai jazau jazau....nevisprotės.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 liepos 2019 - 09:35
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 28, 21:22)
Na pries biski maziau zenijomis, bet tilpom i 150 litu biudzeta (20 litu valstybine rinkliava, dujos automobiliui liudininkams, puokste MB, uzkanda pakeles smukleje).

Kai tu zenyjei antra karta ir dar tokio amziaus, tai todel ir nesureiksminai tu vestuviu.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 21:47)

Tau turi, kitiem milijonam zmoniu neturi, nebuk tokio siauro mastymo, svarbu, kad abiem gerai butu, o ne kaip tau rodosi.

Tai sakai milijonai zmoniu, jei viskas gerai, miega atskirai? Nu nu😂😂
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 29, 10:36)
Kai tu zenyjei antra karta ir dar tokio amziaus, tai todel ir nesureiksminai tu vestuviu.

Vat su šituo pastebejimu negaliu nesutikti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -burbanti-: 29 liepos 2019 - 09:37
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 29, 08:11)
antra debilka, aš gi čia apie save rašiau, kad man perdaug nebūtų, o ne apie jį biggrin.gif

Apie ji tu rasei, kad ziuri jo jog perdaug nesudegtu besidegindamas.
😂😂ne pirmas kartas kai jam tai to tai ano negalima.

Papildyta:
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 29, 08:56)

</p><p>Beje,grybų jau ir pas mus yra.Tik žmonių kaip Basanavičiaus gatvėje.</p>

Vakar vyras buvo grybaut, per pora valandu kibira silbaravykiu pririnko.
Atsakyti

Į žindymo temą.Mano puskė,gyvenanti JAV yra natūralaus maitinimo asociacijos pirmininkė.Regis kas čia tokio,bet ji nėra turėjusi vaikų,ir nebeturės, nes jau 50+. Man tas viešas maitinimas labai nekaip atrodo.Koks dvylipumas,pabandyk paprastame paplūdimyje topless pasideginti,tai tuoj pradeda moralus skaityti.Vaikams akis dangstyti.O va,žindyti,pabrėžtinai,visiems ant akių,tai atseit norma.

Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 29, 09:11)

linkėjai gi man,
tu tikrai melagė esi, išverstaskūrė
tik deja,. pasilinkėjai sau pačiai, ne ant manęs, tau musele, šokinėti 4u.gif

Linkejau tau visko to paties, ko tu kitiems linki. O kas tai bus, priklauso nuo taves pacios mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 29, 11:39)
<p>Į žindymo temą.Mano puskė,gyvenanti JAV yra natūralaus maitinimo asociacijos pirmininkė.Regis kas čia tokio,bet ji nėra turėjusi vaikų,ir nebeturės, nes jau 50+. Man tas viešas maitinimas labai nekaip atrodo.Koks dvylipumas,pabandyk paprastame paplūdimyje topless pasideginti,tai tuoj pradeda moralus skaityti.Vaikams akis dangstyti.O va,žindyti,pabrėžtinai,visiems ant akių,tai atseit norma.</p>

Deginantis toples niekas iš alkio neklykia, vadinasi, galima tuos papus sau pasilaikyti:)
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 29, 10:42)
Apie ji tu rasei, kad ziuri jo jog perdaug nesudegtu besidegindamas.
😂😂ne pirmas kartas kai jam tai to tai ano negalima.

Papildyta:

Vakar vyras buvo grybaut, per pora valandu kibira silbaravykiu pririnko.

nu debilė biggrin.gif pagal save sprendi, tiek sukiesi apie savo "gražuoliuką", tiek šyknon lendi, kad tik nepaliktų, vargšelė 4u.gif
aš tai apie sav epirmiausia pagalvoju ir kiek man saulės perdaug ar ne tongue.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 29, 11:43)
Linkejau tau visko to paties, ko tu kitiems linki. O kas tai bus, priklauso nuo taves pacios  mirksiukas.gif

nu tai sakau, prisilinkėjai, stebėk po truputį įvykius savo gyvenime biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 29, 12:00)

aš tai apie sav epirmiausia pagalvoju

Kad tu rasei " jog ziuri, kad jam saules nebutu per daug". Jis pas tave neigalus?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 23:47)
1. nieko nezinau apie latvius

2. "Moteriškos pavardės su priesagomis atsirado XVII amžiaus viduryje, vadovaujantis lenkišku pavardžių darymo modeliu." 

QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 20:30)

2. siaip pabaiga -ė yra tradiciskai lietuviska - iene atejo is lenku.

1. Latvių literatas Knuts Skujanieks yra teigęs, kad tokia moteriškos pavardės forma yra užfiksuota istoriniuose šaltiniuose. Kiek tame tiesos, nežinau, netikrinau.

2. Sutikite, "vadovavimasis modeliu" anaiptol nereiškia, kad būtent -ienė yra lenkiškos kilmės, greičiau, priešingai, nepaisant visuotino lietuviškų pavardžių lenkinimo, pasitaikydavo ir lietuviškai užrašytų pavardžių:

"Kadangi tie dokumentai, į kuriuos užrašomos ir moterys, ir vyrai, buvo rašomi ne lietuvių kalba, moterų asmenvardžiai buvo įrašomi derinant juos prie slavų rašto sistemos. Taigi iš XVI–XVII a. mes turime ištekėjusių moterų pavardžių, užrašytų su priesagomis -ova (pvz., Dorota Petrulova), o netekėjusių – su priesagomis -evna, -ovna (pvz., Polonija Janušovna). Petrulova padaryta iš vyro pavardės, Janušovna – iš tėvo.

Tokių atvejų, kad moterys būtų užrašomos su baltiškos kilmės priesagomis, kokios dabar yra įprastos ir mes jas vartojame rašto ir šnekamojoje kalboje (su priesagomis -aitė, -ytė, -ūtė, ištekėjusių -ienė), XVII a. yra paliudyta nemažai, ir moterys, galima sakyti, tuo metu tikrai taip ir buvo vadinamos, nes iš niekur nieko tokių užrašymų neatsirado".

Šaltinis: https://www.lrt.lt/n...iskos-pavardes#
Atsakyti