Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 19:27)
lotuliukas.gif nuo vienos temos prie kitos, o ka slabo pasakyti, kad klydot? kad visgi galima buvo pries 20m itraukti Banznytine Santuoka i valstybini registra?  bigsmile.gif

O del problemu seimoje cia tipo bandai ikasti, nu kiek bandysi, neskaudi man ta tema zinok, nes problema ispresta, taip pas VISUS buna problemu, nezinau seimos , kur nebutu, seimos esme, ne problemu nebuvimas, o mokejimas jas ispresti, butent gere vyras, nebegeria isprendem problemas. Tikiu ,kad ir pas tave seimoje buvo ne viena problema ar nebuvo? bigsmile.gif as dar laiminga , kad tik tokios problemos mus aplanke, draugei teko spresti vyro neistikimybes problema, va cia kazin ar as buciau isprendusi ir pasilikusi kartu.... kitos vyras jau mire tokioj jaunysteje, gere labai daug irgi po bankrotu Lt, nors isvyko i UK, bet nebeatsitiese , kita drauge issiskyre, vyras nevaisingas buvo, bet ne ji jio jis ja paliko, taigi daug skaudziu istoriju buna pas zmones... tai zinok, kad visiem tik musu problemas, tai pasaulis  rojus butu  mirksiukas.gif

O miegojimas - tai musu susitarimo reikalas, tai ne problmea mums, MUMS TAIP GERIAU, kodel tau taip del to niesti kazka man nesuvokiama, o del skalbimo is vis patylesiu, net juokas sueme lotuliukas.gif jei nezinai nematai relaybeje kaip kas vyksta nu kam interpretuoti debiliskai? tavo hobis nusisnekejimas nuolatinis? biggrin.gif

Auu. Kame klydom? Juk rasiau kad tai svente buvo del giminiu ar draugu. Juk rasiau , kad uz tuos pinigus i kokia Bali tais lailais butumem nuskride.

Vyras ir zmona miega KARTU. TASKAS. KARTU.
Jus miegat atskirai po savaites pertraukos. Tai daug ka sako.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 07 28, 20:00)
Bet tai sugebet del vestuviu susipjaut  blink.gif  biggrin.gif
Kas kaip nori, tas taip penijasi. Arba nesiženija. Man tai giliai dzin. As tai zinau, kad noreciau ramiai tik su liudininkais, ceremonija, fotosesija, vakariene, Maldyvai.

Tu pirma susirask su kuo " penitis".
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cambala: 28 liepos 2019 - 20:32
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 28, 18:40)
Prieš 15 metų susituokėme, viskas kainavo gal 4 tūkst litų  biggrin.gif vienos dienos paprastos vestuvės, bet smagiai.

Na pries biski maziau zenijomis, bet tilpom i 150 litu biudzeta (20 litu valstybine rinkliava, dujos automobiliui liudininkams, puokste MB, uzkanda pakeles smukleje).

Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 07 28, 21:00)
Kas kaip nori, tas taip penijasi. Arba nesiženija. Man tai giliai dzin. As tai zinau, kad noreciau ramiai tik su liudininkais, ceremonija, fotosesija, vakariene, Maldyvai.

Su treciu pradedant gyvent - Maldyvai tikrai nieko gero. Manau uz tuos pinigus galima arciau surasti geresni poilsi
Atsakyti
QUOTE(Ašaka @ 2019 07 28, 20:23)
Šaltinis? Ir dar įdomu, kokiu būdu ir latviai tokią pavardžių darybą buvo perėmę?

nieko nezinau apie latvius
Naujienų agentūros ELTA konferencijoje dalyvavusi VLKK pirmininkė Irena Smetonienė, kuri prieš šešerius metus ir pasirašė minėtą VLKK nutarimą, nesutiko, kad trumpesnė formos moteriškos pavardės, kai išmetama šeiminę padėtį nurodanti priesaga ir paliekama tik galūnė -ė, yra nelietuviškos. Tokios pavardės, anot Smetonienės, turi gilią tradiciją ir yra atėjusios dar iš pagonybės laikų. „Juk lietuvių kalboje įprasta sakyti vilkas ir vilkė, lapinas ir lapė. Taigi tokia pavardžių daryba nėra svetima lietuvių kalbai“, - sakė kalbininkė. VLKK pirmininkės teigimu, moterys anksčiau visai neturėdavo pavardžių: buvo sakoma, pavyzdžiui, Rimo Marytė. Moteriškos pavardės su priesagomis atsirado XVII amžiaus viduryje, vadovaujantis lenkišku pavardžių darymo modeliu. O XX amžiaus pradžioje taip pat buvo svarstyta galimybė grąžinti trumpesnę moteriškos pavardės formą. Tokią mintį buvo iškėlęs pats lietuvių bendrinės kalbos kūrėjas Jonas Jablonskis.
Visą straipsnį galite rasti https://www.tv3.lt/n...mpaign=naujiena

Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 28, 21:32)
Auu. Kame klydom? Juk rasiau kad tai svente buvo del giminiu ar draugu. Juk rasiau , kad uz tuos pinigus i kokia Bali tais lailais butumem nuskride.
Vyras ir zmona miega KARTU.  TASKAS. KARTU.
Jus miegat atskirai po savaites pertraukos. Tai daug ka sako.

Taigi parasiau tu skaityti nemoki,
kad visgi galima buvo pries 20m itraukti Banznytine Santuoka i valstybini registra?
ko cia dabar suki i sona, apsimti kvailiuke dabar ji biggrin.gif .
Tau turi, kitiem milijonam zmoniu neturi, nebuk tokio siauro mastymo, svarbu, kad abiem gerai butu, o ne kaip tau rodosi.
Papildyta:
QUOTE(kin @ 2019 07 28, 21:00)

susipjovimai nera del kazko, cia porai bobuliu kazkokios klyzmos kas diena ir negali ramiai pro postus praeiti, jei ne viena prie kitos, tai prie kitu ima kabinetis.

Man irgi visai giliai dzin kaip kiti zenyjasi, tik iskeliau minti kokios gi tos tradicines lietuviskos vestuves, nelabai as tu tradiciju kazkokiu pramsingu matau, nu nebent laikysim tradicija pagerima, paedima ir koki pirslio korima, o ka dar turim is tradiciju vestuviniu?

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 liepos 2019 - 21:46
Uzskaitau Idomucios vestuves biggrin.gif
Ir Montekristos poxuizma ant sukneles biggrin.gif

Su MB sian kazka kalbejom, is konteksto isplauke, tai sako tokiuos neprieisim iki to, kad net atskirai miegot tektu. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(IDOMUCIA @ 2019 07 28, 22:22)
Su treciu pradedant gyvent - Maldyvai tikrai nieko gero. Manau uz tuos pinigus galima arciau surasti geresni poilsi

O su antru?
Maldyvai kaip pavyzdys. mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip gerai, kad ryt atostogos, galima siurbciot sangria velu sekmadienio vakara biggrin.gif
Atsakyti

Kaip gerai, kad ryt atostogos, galima siurbciot sangria velu sekmadienio vakara biggrin.gif

Vyno nesiurb,bo alkocholike apšauks.Ar bent jau nesigirk.

Atostogos tai gėrių gėris.

Gražiai jas praleiskite.

Atsakyti
QUOTE(Lisitėja2 @ 2019 07 29, 06:54)
Vyno nesiurb,bo alkocholike apšauks.Ar bent jau nesigirk.
Atostogos tai gėrių gėris.
Gražiai jas praleiskite.

Jau kuo tik nebuvo apsauke manes cia biggrin.gif
Atostogas pradejom siokiiu tokiu remontu, bet tikiuosi liks laiko ir malonumams.
Pirmadienis, o nesimiega blink.gif
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 29, 07:20)
Jau kuo tik nebuvo apsauke manes cia biggrin.gif
Atostogas pradejom siokiiu tokiu remontu, bet tikiuosi liks laiko ir malonumams.
Pirmadienis, o nesimiega  blink.gif

Sefas pries keleta dienu man pasake, kad as vieenintelis zmogus kompanijoje, kuris neima atostogu.
Va ka reiskia gerai smegenis plaut. Praeitais metais vos ne menesi keliavom po Ispanija ir Portugalija, veliau pora savaiciu buvom Kroatijoje, jau neskaitant vietiniu kelioniu. Bet kadangi kartais padirbdavau nuotoiniu budu (kai turejau laiko, sakysim MB degindavosi pliaze) tai kaip ir atostogos neuzsiskaito. O dar darbas cia SM...

Siais metais, taip isejo, kad mane geeguze nussiunte i SKotija poros dienu kursams tai as jau atsiemiau uz ta nemalonuma gal 8 laisvs dienas.... paziuriu i meteo.lt jei silta, galima i gamta tai man laisva reiskia.

Tai va siandien jau pasiemiau viena diena is atostogu, nes gera diena buti prie ezero. Vakar letu greiciu apiplaukem viena Moletu ezero sala ir radom gera vietele islipti ir kazka issikepti, nes MB laika leisti valtyje ir vandenyje jau pabodo.

Remontus as daryciau tik darbo metu...

Atsakyti

Remontus as daryciau tik darbo metu...

Su ta sąlyga,jei dirbtų normalūs meistrai,prie kurių nereiktų su pagaliu stovėti.Nes jei smulkus remontas,tai nieko neprisišauksi.Geri meistrai dirba su namais,ar užsienyje

Visi kiti vargo vakarienė

Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 27, 09:08)
O dieve, kaip apie koki leliuka pasakei lotuliukas.gif

antra debilka, aš gi čia apie save rašiau, kad man perdaug nebūtų, o ne apie jį biggrin.gif
va kas būna, kai į draugus cambalas žmogus renkasi biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 28, 08:43)
As is ligu nesijuokiu, nelinkiu ir nesisaipau, neturiu ko tvarkytis  mirksiukas.gif

linkėjai gi man,
tu tikrai melagė esi, išverstaskūrė
tik deja,. pasilinkėjai sau pačiai, ne ant manęs, tau musele, šokinėti 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 28, 19:06)
Ieskai progos pasityciot? biggrin.gif argi vyrai skutasi tik tada, kai kompleksuoja del plikimo? MB plaukai kaip tik labai veslus, o va norejo ir nusiskuto smile.gif

skutasi, kai netenkina situacija su savo motera biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Monteverte @ 2019 07 29, 09:11)
antra debilka,

Gal vaziuok geriau prie ezero, siandien paskutine silta diena.
Koks tikslas cia su bobomis rietis.
As jau vaziuoju
Atsakyti