Įkraunama...
Įkraunama...

Tęsinys: kur rasti vyrą, kai tau... O ką, jei...

QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 19:05)
glusa visai esi, taigi jau pamirsti, ka rasiau pirmoje zinuteje eik ir skaityk, kaip tik visos tortines buvo, kokios nenorejau lotuliukas.gif ir prie ko cia rutu vainikelis, buciau norejusi buciau uzsidejusi, matomai nenorejau, jei nesidejau ar ne? lotuliukas.gif  as gi sukne irgi nuomavausi, tik ji buvo nauja ka tik pasiuta mano dydzio, tu su cambla isgerinejat, kad smegensy sitaip neveikia ir teksto nesuvokia skaitomo?

tai nepapaskosi apie savo vestuves su lakierkom ir su tuo po stikliuka ir po maziuka isgerkim mes vis draugai? lotuliukas.gif

Ne....tu vat dabar ka tik rasei, kad tavo dydzio nebuvo
Papildyta:
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 28, 19:06)
Ieskai progos pasityciot? biggrin.gif argi vyrai skutasi tik tada, kai kompleksuoja del plikimo? MB plaukai kaip tik labai veslus, o va norejo ir nusiskuto smile.gif

Mano vyras keicia šukuoseną. Eina namas kaip vargsta biggrin.gif plaukai niekaip nenori stoveti kaip reikia.
Papildyta:
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 19:06)
prie ko cia tai? pavarde irgi galima buvo pasikeisti tame paciame metrikacijos biure, kai santuoka itraukiama i registra.

Tai yte ar iene parasyta pase?
Atsakyti
QUOTE(cambala @ 2019 07 28, 19:03)
Eik tu gluse su savo paklodem...
Nu buvo  idomi buvo diskusija apie vestuves, o dabar... frusty.gif
Nieko mes nevaiksciojom dokumentu. Usrase baznycioj , cms irgi. Ta pacia diena kai susituokem
Pirsliai vestuviu diena iteike.
Tu glusa. Eik miegot.

nu tai tu ir burbanti ir supi** visas diskusijas , kai pradedat rasyti kaip kvankos albertinos lotuliukas.gif

Tai dauguma tai ir dare, kaip tu, nueidavo i zaksa susituokia, nusiima ziedus, paskui i banzycia susituokia, mes darem KITAIP, mes tuokemes TIK baznycioje ir sita santuoka buvo ITRAUKTA I REGISTRA, nes skirtis mes nesiruosem ir man atrode absurdiska 2 kartus tuoktis per diena lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 28, 19:10)
Ne....tu vat dabar ka tik rasei,  kad tavo dydzio nebuvo

Tai yte ar iene parasyta pase?

nu tai paskui skundziasi paklodem , zmones su suvokimo negaliom unsure.gif jau per tiek zinuciu nesuvokimas nevsietiskas, taip nebuvo mano dydzio , o is tu mazensiu, kurias dar butu pataise, nebuvo nei vienos , kuri patikti, aisku, ne vis dar? lotuliukas.gif

pas mane -e , o pas tave? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 19:10)
nu tai tu ir  burbanti ir supi**  visas diskusijas , kai pradedat rasyti kaip kvankos albertinos lotuliukas.gif

Tai dauguma tai ir dare, kaip tu, nueidavo i zaksa susituokia, nusiima ziedus, paskui i banzycia susituokia, mes darem KITAIP, mes tuokemes TIK baznycioje ir sita santuoka buvo ITRAUKTA I REGISTRA, nes skirtis mes nesiruosem ir man atrode absurdiska 2 kartus tuoktis per diena lotuliukas.gif

Prieš 15 metų, kai tuokėmės, taip negalima dar buvo. Ėjo į zaksą paprastai, susirašyt .
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 18:06)
prie ko cia tai? pavarde irgi galima buvo pasikeisti tame paciame metrikacijos biure, kai santuoka itraukiama i registra.

Cia dabar. Anksciau pries 20 m buvo kitaip.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 28, 19:14)
Prieš 15 metų, kai tuokėmės,  taip negalima dar buvo. Ėjo į zaksą paprastai, susirašyt .

galima buvo, domejais bent? galima buvo nuo 1992 m mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(cambala @ 2019 07 28, 19:14)
Cia dabar. Anksciau pries 20 m buvo kitaip.

ne nebuvo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 19:13)
nu tai tu ir  burbanti ir supi**  visas diskusijas , kai pradedat rasyti kaip kvankos albertinos lotuliukas.gif

Papildyta:

nu tai paskui skundziasi paklodem , zmones su suvokimo negaliom  unsure.gif  jau per tiek zinuciu nesuvokimas nevsietiskas, taip nebuvo mano dydzio , o is tu mazensiu, kurias dar butu pataise, nebuvo nei vienos , kuri patikti, aisku, ne vis dar? lotuliukas.gif

pas mane -e , o pas tave?  bigsmile.gif

Tai cia ė tai nedaug metu dar kaip atsirado. Reiskuasi visa laija buvai yte ar aite pase
Atsakyti
QUOTE(mylimuke! @ 2019 07 28, 18:06)
Ieskai progos pasityciot? biggrin.gif argi vyrai skutasi tik tada, kai kompleksuoja del plikimo? MB plaukai kaip tik labai veslus, o va norejo ir nusiskuto smile.gif

Suprantu is dalies, toks karstis, perkaito tau galvele....
Paklausiau siaip sau, kaip ir given. Dasuto? Seip sau.
Mani artimos drauges vyras skutasi, nes plinka. Nususkuta - labai tinka.
Daslo?
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 19:16)
galima buvo, domejais bent? galima buvo nuo 1992 m  mirksiukas.gif
Papildyta:

ne nebuvo  mirksiukas.gif

Visos, kurios mazdaug tuo laiku zenyjosi, sako kad buvo, bet ji vistiek - nebuvo nebuvo....
Džyyyyzis
Atsakyti
QUOTE(lutuke123 @ 2019 07 28, 19:16)
galima buvo, domejais bent? galima buvo nuo 1992 m  mirksiukas.gif
Papildyta:

ne nebuvo  mirksiukas.gif

Domėjomės aišku
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 28, 19:16)
Tai cia ė tai nedaug metu dar kaip atsirado. Reiskuasi visa laija buvai yte ar aite pase

as ne tokia raide parasiau lotuliukas.gif o koks skirtumas kokia pavarde galima paklausti?

o tavo kokia pavarde?tau labai svarbu buti iene? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(-burbanti- @ 2019 07 28, 18:16)

Ai, atsibodo ta gluske.
Kaip tuokeis tu???
Visos cia paatviravo. Laikas tau.
Atsakyti
QUOTE(Montekrista.back @ 2019 07 28, 19:19)
Domėjomės aišku

ir kas jus taip apgavo? blink.gif

o dabar sugebi googoliu pasinaudoti ir paisziureti, kad tai buvo galima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lutuke123: 28 liepos 2019 - 18:22